wu 18.10.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 jak ja wstawiam pralkę to każę małżowi opróżnić kieszenie samodzielnie bo nie mam zwyczaju grzebać w cudzych kieszeniach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 18.10.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Taaaa nie kapsujesz małża , nie wierzym Ci ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no cóż wasza wola:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O Wusia,to mojny ma podobnie...z tym,że ja kiedyś wyprałam czynsz innym razem garść bilonu, a jeszcze innym jakiś mega ważny numer telefonu... 12 letnia pralka ledwie zipie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no właśnie poza tym mojnemu zajedno czy wrzuca czarne z białym i dołoży czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 a to to standard....pewnego dnia odkryłam,że mam całą masę cytrynowych ciuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no też właśnie nie przeżyłabym jakby mi zamordował moją nową śliczną kochaną praleczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 pal licho praleczkę, mój mi zamordował wszystkie białe koszulki,2 pary spodni, w cholerę bielizny i kostium kąpielowy - nie cierpię cytrynowego koloru..brrryyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 oooooooooo nie Malcia dorzuciłabym jakiś nowy czerwony ciuszek i byłby pomarańczyk, zresztą mnie w żółtym dobrze:rotfl: ale praleczka bezcenna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 eeeeeeee Malcia weź się odepchaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ja też nie mam zwyczaju grzebać po kieszeniach i nawet telefon młodemu wyprałam ... kapłam się jak wieszałam i wyleciał... wysuszyłam i nadal działa.. O śrubkach gwoździach i bilonie nie wspomnę... Piorę notorycznie.. teraz nawet moja pralka już zaczyna kwękać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O, i jeszcze się przezywa! Widzę, że klub nie grzebiących po kieszeniach to całkiem spory jest, bo i ja należę. Z tym, że u mnie to nie altruizm czy wychowanie, tylko lenistwo. Nauczyli się szybko, żeby opróżniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 mojny przeszukuje kieszenie jak mówię że do prania ma opróżnić bo sam z siebie to nie bardzo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 eeeeeeee Malcia weź się odepchaj:) już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wusia, dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 dzień dobry DPS-ia a cóż taka radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Moje dzieci stosują taką metodę. Kiedy każę im coś zrobić, robią to jak najgorzej i jak najwięcej bałaganu po tym zostawiają. Na zasadzie: następnym razem mama dobrze się zastanowi, zanim mnie o to poprosi. Tylko że ja dzieciom każę sprzątać i poprawiać do skutku (no przyznam, że nie zawsze, bo czasem mnie cholera bierze i żeby się wyładować sama poprawiam okropnie przy tym zrzędząc - nie wiem, co dla nich gorsze). W każdym bądź razie coraz rzadziej okazuje się, że czegoś nie potrafią zrobić. Np. takie segregowanie wtórników - nikt tego nie lubi robić. Wrzuca się je do pudła w kuchni, kiedy pudło nie mieści się pod półką, trzeba wynieść "do psa" (znaczy do gospodarczego) i posortować ostatecznie do worków. Zazwyczaj po tym, jak robiły to dzieci, u psa trzeba było robić generalne porządki, papier był w worku na plastik, plastik na podłodze... Generalne sprzątanie u psa z myciem podłogi włącznie skutecznie wyleczyło dzieci z takich pomysłów. Nadal nie lubią, ale już umieją. Prania jeszcze nie każę im sortować, bo nie stać ich na odkupienie porcji garderoby w razie zafarbowania, ale mojny umie odróżnić białe od czerwonego i nie rozumiem, dlaczego ktokolwiek dorosły nieobciążony genetycznymi wadami wzroku, kto w dodatku zarabia na ciuchy, nie miałby się nauczyć tej sztuki. Howgh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Młody wie że brudne ubranka wrzuca się do kosza na pranie, ze śmieciami w miarę sobie radzi więc o ile duży jest raczej niereformowalny to Młody jest edukowany;) no duży nie ma problemu z segregacją i wyrzucaniem śmieci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wusia - uwierz nam, KAŻDY jest reformowalny. Kwestia, czy Ty tego chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 jeśli to wymaga jakowychś nakładów wysiłku fizycznego to mi się nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts