wu 19.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Aguś ale co sprawdzałam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 No czy bez pilnowania zje raz dziennie i więcej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Kiedy ja się martwiłam, że pierworodna za chuda i nie je, to mi pediatra tłumaczył, że zdrowe dziecko nie umrze z głodu nad miską jedzenia. Wyluzowałam i nie umarła z głodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 oczywiście że tak wczoraj zjadł tylko obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Pociesz się, że ci, którzy mało jedzą, dłużej żyją. Sprawdza się to w przypadku białych myszek w laboratoriach, ale też i stulatkowie często opowiadają, że głodowali przez większość życia. Może Twojny marzy o stodwudziestych urodzinach i dąży do celu wytrwale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no może ale już wygląda jak cień siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ciesz się lepiej, że wdową nie zostaniesz! Nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Malcia... musisz nauczyć się chodzić jak bocian.... Ja tak weszłam dzisiaj do pokoju Emila.... Wszystko na podłodze, a na biurku, palca nie wciśniesz...Wycofałam się i zamknęłam drzwi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jak bocian powiadacie.....muszę przećwiczyć A co do chudości, mojny się mocno zaokrąglił po ślubie i ja zupełnie nie ogarniam tego zjawiska,bo my byliśmy wiecznym narzeczeństwem z tzw wspólnym gospodarstwem domowym ( w skrócie - żyliśmy na kocią łapę) i wtedy trzymał swoje magiczne 70parę kilo, a tu podpisał "umowę" iw brzucho poszło. Natomiast nieustannie słyszę,że młode głodzę,choć jak ja bym jadła tyle co on, to już bym musiała drzwi poszerzać... głupie gadanie - ot tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 U mnie chłopaki są dwa różne... Jeden chudzielec starszy, młodszy grubcio.. choć teraz schudł chyba z 8 kilo... ale nadal grubszy od starszego... Jedzenie takie samo, lodówka otwarta ( choć Emilowi ograniczam już co nie co ) ....Mąż był chudzielec, potem rzucił palenie i zaczął tyć, ale rozchorował się dwa lata temu i znów schudł, po czym znów wraca do szerszych spodni.... Ot taka karuzela... tylko ja constans.... tyję i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ha, proszę, jakie ożywienie w temacie! To i ja dołączę. Moje chłopaki (synkowie, znaczy się) wiecznie z pretensjami przychodzili, gdzie ich skarpetki po praniu są i dlaczego nie mogą znaleźć tej drugiej. Wyjasniłam krótko i dobitnie, że jak nie będą przed praniem zbierać w pary i składać razem, rto po praniu one nadal nie będą zebrane w pary, pralka nie ma zwyczaju parować skarpet. Podziałało w końcu, do prania odkładali potem zawsze zebrane w pary. Pranie składam natychmiast po wysuszeniu, tzn. już zbierając ze sznura, przynoszę z ogrodu już poskładane, specjalnie krzesełko szerokie tam stoi, żeby można było odkładać, co złożone. Problem to mam z rozłożeniem tego we właściwe miejsca, wiecznie stosy poskładanego prania na maglu leżą. Paweł prania w ogóle nie tyka, ale nie chcę nawet, wolę sama bronić rzeczy przez zafarbowaniem i zniszczeniem. Natomiast bałagan wszędzie zostawia straszliwy, nieprawdopodobny zupełnie, co ostatnio zaczęło mi przeszkadzać coraz bardziej, zamiast się przyzwyczaić, mam coraz mniej cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.10.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 coście za chłopów se wybrały mnie by szlag trafił jakby się ciuchy po podłodze walały, znaczy się u młodego mnie trafia, ale sprząta w sobotę rano, wieczorem już jest normlanie, ale umie chować przed moim wzrokiem, tylko czemu nie do kosza Wusia nie chcesz 15 kilo dla małża i tak byłby lżejszy niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Jamlesik - sam widzisz, ciemiężone jesteśmy straszliwie, w sposób wymykający się wszelkim skalom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Moje chłopaki (synkowie, znaczy się) wiecznie z pretensjami przychodzili, gdzie ich skarpetki po praniu są i dlaczego nie mogą znaleźć tej drugiej. Wyjasniłam krótko i dobitnie, że jak nie będą przed praniem zbierać w pary i składać razem, rto po praniu one nadal nie będą zebrane w pary, pralka nie ma zwyczaju parować skarpet. Taaa jasne . Komu tę ciemnote wciskacie ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Taaa jasne . Komu tę ciemnote wciskacie ?! Do Wusi przyszłam rozmawiać, nie do Ciebie, skoro chcesz wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A to przepraszam . Nie wiedziałem że Ty wszystko na poważnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2011 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 cicho pokój między płciami ma być ech Wy podglądacze z Bożej łaski:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Wojna skarpetkowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A to przepraszam . Nie wiedziałem że Ty wszystko na poważnie . Zaraz tam "wszystko". Czasem brak emotki utrudnia mi percepcję, w końcu noszę baaaardzo grube okulary. I nie przepraszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Gdyby Szanowny był w domu dłużej niz miesiąc to pewnie mielibyśmy niezłe jazdy. Ja leń jestem totalny, sprzatać nie znoszę ale bałagan mi przeszkadza, a jak mam sprzątać po kimś .... Jasssoooo, czarna mamba w tym momencie to przy mnie pestka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts