wu 22.10.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 słyszałam o ciągnięciu druta ale można widać i rurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Wusia.....! A Ty chleb pieczesz i ciacho...? Bo pachnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.10.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 dobra wybaczcie photobucket sobie w kulki poleciał ale już galeryjka działa prawidłowo:) podpowiem albumy są po prawej stronie z boczku i nowsze rzeczy są w zwierzakach i wykończeniu;) No nie wiem komu działa: this album is empty mi gada Powiedziałabyś co tam masz, a nie, jak dziecko z przedszkola sie zachowujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Wiola może jutro bo dzisiaj mi się nie chce;) Kasia a jakbyś czytała co piszę to byś doszła że ikonki a albumami są po prawej stronie i zwierzaki i wykończenie można odwiedzić ale jeszcze popracuję nad photobucketem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 no photobucket jest chamuś i stworzył subalbumy i one są po prawej stronie w charakterze ikonek:( a pokazuje główny album który jest pusty trzeba po prostu popatrzeć na prawą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.10.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 A ja tam biały dom widziałam i koty też.... I... Pani się popsuła... bo chleba nie ma, i serniczka nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 jutro chlebuś będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.10.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Po tym wszystkim, co przeczytałam, to ja się mocno zastanawiam, czy mi się chce w te galeryjki zapędzać. W dodatku nie pamiętam, czy pamiętam hasło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.10.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Gdyby Szanowny był w domu dłużej niz miesiąc to pewnie mielibyśmy niezłe jazdy. Ja leń jestem totalny, sprzatać nie znoszę ale bałagan mi przeszkadza, a jak mam sprzątać po kimś .... Jasssoooo, czarna mamba w tym momencie to przy mnie pestka !!! ja takoż leń jestem:lol: Lenistwo jest motorem rozwoju ludzkości - to moje odkrycie i motto. Lenistwo jest w ogóle fajne. A wiecie, jaki jest szczyt lenistwa? Wstać o 5 rano, żeby dłużej nic nie robić!!! Ja od razu wiedziałam, żeście bratnie duszyczki... Wylazłem na chwilę z doła, ale jutro znowu wracam Yeti długo jeszcze w tym dole będziesz przesiadywał? A w ogóle to na jakim etapie jesteś??? no photobucket jest chamuś i stworzył subalbumy i one są po prawej stronie w charakterze ikonek:( a pokazuje główny album który jest pusty trzeba po prostu popatrzeć na prawą stronę Mnie tam nie kcom wpuścić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Agduś nie marudź już masz wszystko napisane a hasła nie da się zapomnieć Osia no jak nie jak bratnie:rotfl: i nie płakaj już Cię wpuszczą chlebuś się piecze;) ale normalnie jaka oszczędność na jedzeniu:jawdrop: kromę się zje i człek nażarty:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Agduś nie marudź już masz wszystko napisane a hasła nie da się zapomnieć Czuję, że mnie nie doceniasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.10.2011 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 no daj spokój tego się nie da zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ja nie mogę zapomnieć tego: ego mei mihi me me mecum tu tui tibi te te tecum nos nostri nostrum nobis nos nobis nobiscum vos vostri vostrum vobis vos vobis vobiscum i res rei rei rem re res res rerum rebus res rebus res i -a -ae -ae -am -a -a -ae -arum -is -as -is -ae, ale Twoje hasło zapominam bezbłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.10.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ja nie mogę zapomnieć tego: ego mei mihi me me mecum tu tui tibi te te tecum(...), ale Twoje hasło zapominam bezbłędnie. Najwyraźniej reinstalacja systemu potrzebna. Pamięć pełna, procesor pierdołami zajęty i teraz istotnych rzeczy już nie jest w stanie ani przetwarzać, ani spamiętać:lol2: Yeti długo jeszcze w tym dole będziesz przesiadywał? A w ogóle to na jakim etapie jesteś??? Z takiego doła, to prędko się nie wyłazi... a etap?... nooo jestem na poziomie fundamentów, czyli etap: wczesno-zaawansowany:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Agduś, też miałaś łacinę??? Myslałam, że to już tylko ja taki dinozaur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Miałam. W liceum na biolchemie i na studiach. I tak jej nie znam. W sumie nie odczuwam takiej potrzeby, ale chyba zbyt płytka jezdem... Tyle mi zostało i trochę przysłów oraz sentencji. Ba, grekę nawet miałam. Teoretycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Greki uniknęła, łaciny nasz łacinnik za żadną cholerę nie umiał uczyć, więc niewiele też pamietam, najbardziej to -bam, -bas, -bat!!!I oczywiście sentencje różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Żeby było śmieszniej, łaciny w LO i na studiach uczyła mnie ta sama pani. Co ciekawsze jeszcze - zdegradowana z "pani profesor" w LO na "panią magister" na uczelni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ja też dinozaur bo też się łaciny uczyłam:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 O, to nas więcej prehistorycznych! A Ty pewnie na humanistycznym w LO dla odmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts