wu 28.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Lesiu nie wiedziałam że Osia ślepa:lol: DPS-ia a kaj Ty lecisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 DPS-ia a kaj Ty lecisz;) na pekaes albo po pranie do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Pranie wyschnąć nie chce nijak, więc poszłam jeszcze na strych. Pewnie jeszcze długo będę tam łazić, sprzątania jest naprawdę mnóstwo, nikt tam nie sprzątał od 30 lat, a wszystko było wkładane i rzucane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Lesiu nie wiedziałam że Osia ślepa:lol: Tyż nie miałach pojęcia... Ale już obejrzałam... Zwierzaki-cudaki są świetne, domek tyż mi się podoba... w dodatku wypatrzyłam u Ciebie umywalkę taką samą jak ja kupiłam ale jeszcze nie zamontowałam i w związku z tym mam pytanko... jak się ona sprawuje i czy się z niej woda nie wychlapuje??? Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 W kuchni u Ciebie przestrzennie, dużo miejsca i dużo blatów, to jest fajne! I jeszcze fajne, że nie ma typowych górnych szafek, tylko ta, która wisi na ścianie z drzwiami. To też fajne! Zwierzaki słodkie, Uzuri klucha przecudna, a gdzie aktualne zdjęcia psicy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Osia umywalka sprawuje się super przy normalnym użytkowaniu trzeba się postarać żeby na boki wyleciało:) cieszę się że zwierzaki i domek się podoba:) DPS-ia po urazie małej kuchni chciałam mieć dużą bo ja lubię siedzieć w kuchni a jeszcze jak sobie stół sprawię to już będzie ideał i blatów mam wreszcie pod dostatkiem:lol: szafki wiszące przy moim wzroście lamperyjnym średnio się sprawdzają więc mam ich niewiele a zarazem dostatecznie dużo żeby wszystko pomieścić klucha to już dostojna panna muszę ją wyczesać i dopiero foty robić a póki co to mi łapy odpadają bo wreszcie widać coś przez okna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.10.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No i ja Ciebie doskonale rozumiem, bo mała kuchnia to słaba jest, naprawdę. Jak stół będzie jeszcze i krzesła - będzie naprawdę świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 nio teraz ja w kuchni spokojnie gotować mogę a Młody może siedzieć ze mną i się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 No własnie. To jedna z wielu zalet posiadania własnego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Osia umywalka sprawuje się super przy normalnym użytkowaniu trzeba się postarać żeby na boki wyleciało:) O to właśnie mi chodziło Uspokoiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 DPS-ia posiadanie własnego domu ma znacznie więcej zalet:lol: Osia poza momentami kiedy mój dzieć postanowi umyć umywalkę mam podbitkę z jednej strony domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Gratuluję kolejnego etapu - jak będzie cała, to foty prosiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.10.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 a nie wiem czy w tym roku będzie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 mam podbitkę z jednej strony domu:rolleyes: To i ja się pochwalę... mam...SCHODY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia przez Ciebie zamorduję mojego gościa od schodów:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Siadły w forum samochwały... Żartuję - chwalcie się, Dziewczynki, bo jest czym, to wielkie rzeczy są, takie etapy budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 odezwała się ta co się nie chwali:lol: a Ty co Sołtysowi już kieracik na zimę naszykowałaś i Ty to dopiero będziesz się miała czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No mówię, że żartuję, a ona na mnie huzia. Za grosz zrozumienia dla człowieka, za grosz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.11.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 oj komuś poczucie humoru zdechło:jawdrop: toż ja kpiący to pisałam:lol: też masz się czym chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia przez Ciebie zamorduję mojego gościa od schodów:mad: A co on Ci zrobił???? Siadły w forum samochwały... Żartuję - chwalcie się, Dziewczynki, bo jest czym, to wielkie rzeczy są, takie etapy budowy! DPSia ja normalnie tak nie mam... ale to chyba z radości mnie się włączyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts