wu 01.11.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Osia chodzi o to czego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 01.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Było pytać - nasz gość od schodów superterminowy jest i jakby co, to mam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.11.2011 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 czesc Wusiątko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 To i ja się pochwalę... mam...SCHODY!!! a gylynder tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No toż widać, że gelendra jeszcze ni mo! Jak się tyn stolarz nie pospieszy to ona pewnie na hasiok go wyciepnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.11.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 teraz to już tyż wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 O tłumaczenie proszę, bo lenia dostałam również intelektualnego i nie chce mi się szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No i gelyndra ni mo, a i hasiok tyż nie wiadomo czy mo, i nie wiadomo czy antryj już tyż mo i czy mo kajś byfyj...? Fot nie daje to i nic nie wiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Agduś wątpię czy by mu się chciało za rozsądną cenę turlać do mnie:( Mysiek gdzieś się ukrywała:hug: nie ma to jak czystą polszczyzną pojadą Agduś na moje oko Lesiu o barierkę pytał, DPS-ia ze śmietnikiem pojechała, a Wiola o przedpokoju i kredensie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dzięki za tłumaczenie. Schodziarz był z polecenia naszego u kogoś z okolic Łodzi. Opłacało mu się, a i forumowiczka z Łodzi była zadowolona z jego usług. Jeżeli nie jesteś jakoś związana umową z kimś innym, to mogę poszukać namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) http://www.schodyrys.pl/schodyrys.swfTo chyba ten. Nazywa się Józef Ryś, a firmę prowadzi jego żona. Edytowane 2 Listopada 2011 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 dzięki Aguś jutro zadzwonię do gościa i dam mu ostateczny termin jak się nie wywiąże to zagadam do Twojego a jak pamiętasz i możesz to szepnij na uszko ile Was za schodki skasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Oj, nie pamiętam. Może Andrzej by wiedział, ale to było ładnych parę lat temu. Wydaje mi się, że było tanio w porównaniu z innymi. No ale facet mógł się wyrobić, obrosnąć w piórka i zacząć się wyżej cenić. Jeżeli tak, to sami się przyczyniliśmy, bo go polecałam na forum. Pamięta nas, bo prowadzą też z żoną knajpę przy trasie do Kasiny i kiedy się tam zatrzymaliśmy na obiad, to poznał nas. Robił nam dach i był przy tym tak dobry (cena, terminowość, tempo prac, jakość najwyższa), że zapytaliśmy o schody i układanie parkietu. A potem jeszcze zamawialiśmy parapety na półki kominkowe. Po prostu zadzwoń do niego i zapytaj, to niewiele kosztuje. Zapytaj zanim wywalisz obecnego niedoszłego schodziarza - tak na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 No i świetne tłumaczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.11.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Aguś no zobaczę co mi pan raczy jutro powiedzieć DPS-ia dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Heloł, i jak dieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Też sie przywitam... ale dlaczego ja o diecie nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No i co pan schodowy powiedział?A pan przyszły schodowy co na to?I o jaką dietę Małgoś pyta? Dzień dobry z rana...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Jaka dieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.11.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Ja tak myślę, że dieta cud... cud będzie jak schudnę... ....... i MŻ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts