jamles 03.11.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Agduś wątpię czy by mu się chciało za rozsądną cenę turlać do mnie:( będzie, będzie, do mnie tylko z ofertą przyjechał gość z Andrychowa i roboty nie dostał, był nierozsądny cenowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Małgoś no staram się chociaż do ideału to mi trochę brakuje:lol: cześć Nitusia Wiola aktualny jeszcze pan schodowy nawiedzany rozlicznymi kataklizmami;) ma się wyrobić do końca miesiąca;) Nitusia, Wiola, DPS-ia no dieta wysępiona od Małgoś dobra jest, można żreć prawie wszystko byle rozsądne porcje jak się dowali te owocki i warzywka to wychodzi że niemal na okrągło można gębą ruszać trzeba się troszku za siebie wziąć bo jeszcze ciut i drzwi poszerzać trza będzie:( Lesiu toteż mówię żeby rozsądna cena była;) a wiadomo że dojazd drogi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Wusia, a zapodaj no tę dietę, może i ja jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 DPS-ia jeno Małgoś zapytam bo to Jej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 to ja też poproszę o tę dietę cud, plisss witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Lidzia no już poszedłam do Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dietę dawaj. Chętnie poczytam Swojemu panu schodowemu coś płaciłaś? Bo jeżeli nie, to zadzwoń do inszego i zapytaj - może będzie taniej, szybciej, lepiej? Liczne kataklizmy u panów wykonawców lubią się powtarzać dłuuugimi seriami. Wszystko zależy od tego, czy ktoś nie złożył bardziej intratnego zamówienia - no nie czarujmy się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Aguś nic nie płaciłam jeszcze, szybciej być może chociaż o tej porze roku to raczej mało realne bo wszyscy chcą przed świętami, taniej nie sądzę przeleciałam kilku i na miejscu i po okolicy i nie było tańszego:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 A opinii zasięgnęłaś? Bo wiesz, że biednych ludzi nie stać na najtańsze rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 tak zasięgnęłam:) pozytywne były i dlatego go wzięłam ale pan ma już tylko ciut ponad 3 tygodnie a potem zacznie dopłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 a gylynder tyż Już jest dzięki Aguś jutro zadzwonię do gościa i dam mu ostateczny termin jak się nie wywiąże to ... skasował Tyż bym skasował... a... Wiola aktualny jeszcze pan schodowy nawiedzany rozlicznymi kataklizmami;) ma się wyrobić do końca miesiąca;) Acha.... nie dotyczy to wprawdzie schodowego, ale miałam takich nagminnie... a to spsół się samochód, a to do urzędu jechał, a to komórkę mu pożarło... Mogła bym wymieniać do us........j ... TAKIM PANOM MÓWIMY STANOWCZE NIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 no a fota kaj;) Osiu no ma facet swoją ostatnią szansę bo i tak teraz trudno byłoby znaleźć kogoś kto zrobi mi je w miarę krótkim czasie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.11.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 no a fota kaj;) Osiu no ma facet swoją ostatnią szansę bo i tak teraz trudno byłoby znaleźć kogoś kto zrobi mi je w miarę krótkim czasie:rolleyes: Czego fota??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.11.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 jaka dieta ?????????? o co kaman ???? tez kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Osia barierki;) Zuza no Małgoś dostała dietkę i podzieliła się ze mną no bo muszę o tyłek zadbać żeby się w drzwiach mieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 No to może i ja też nie będę jeść..... Ale ja lubię sobie pojeść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 ale tu jesz małe porcje ale 4 razy dnia i dużo warzyw i owocków i jeszcze zupkę możesz podjadać jak głodna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 A skąd ta dieta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 od dietetyczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Diety polegające nie niejedzeniu są bez sensu. Diety polegające na jedzeniu niesmaczych rzeczy albo na niejedzeniu smacznych są krótkodystansowe... Ech, trzeba być po prostu bogatym, mieć prywatnego instruktora fittnesu, dietetyka i chodzić na różne cudowne zabiegi (o chirurgii nie wspomnę, bo dzisiaj można się bez niej obejść). Albo stalową wolę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts