wu 08.11.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no niech się uczy zarabiać drobne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 niech się uczy zarabiac grube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Malcia od czegoś musi zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no to niech od razu dobrze zacznie, a nie rozmienia się na drobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 oj tam ja aż taka ambitna nie jestem:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 a ja niestety jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No widzisz Wusia da się, daaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2011 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ja jestem leniwa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 ... każdy z nas jest leniem .... sztuka w tym, żeby wiedzieć kiedy się lenić nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To to masz tak jak chcesz mieć..... " Ubóstwo to nie stan portfela..., to stan umysłu ..."I czego Ty dziecka chcesz nauczyć....?I jak ma się rządzić drobnymi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.11.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wusiek, jadę do ciebie - właśnie wychodzę ...no może nie dokładnie do ciebie, ale na pewno gdzieś obok;) Pomachasz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 To jak będziesz jechał koło mnie to ja Ci pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 (edytowane) ...ale to może już nie dzisiaj, bo nie będę wiedział, która jest która:lol2: edit: już mnie nie ma - pojechałem:bye: Edytowane 9 Listopada 2011 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 dzień dobry... podpowiem że na hsbc skakać nie warto, oni mają tylko piniondzory elektroniczne, a te trudno się wkładają do worka :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Często ubóstwo rzeczywiście jest stanem umysłu i własciwie jest na życzenie. Ale - NIE ZAWSZE. Bywa czasem bardzo trudno ludziom, wiem coś o tym. Ale Wuska nie jest uboga, o nieeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 ak... masz racje DPSia... ale Ty, Wusia, ja, inne dziewczyny i ich mężowie coś robimy... nie siedzimy i manna nie sypie nam się z nieba....Mojemu M od września 3 raz popsuł mu się i to tak poważnie samochód.... 5 tygodni stał już na warsztacie, wczoraj odholowany po raz 3... A u nas samochód = chleb... ale nic to... damy radę... chociaż zaczynam mieć brak poczucia jakiejkolwiek stabilizacji...Ojjjjj chyba pójdę z dziewczynami na ten skok...My sobie kominiarek nie zapomnimy... ( młody ma do kasku na narty), jedna będzie kierowcą, ze dwie do banku... ale tak z przytupem, co by się bali.... noooo i łatwa kas by była... tylko czy nasze turboloty będą na tyle szybkie, że uciekniemy...I aby wiadomo było, że kasiory dużo.... bo jak mało to za drobne nie warto...Jak kraść to miliony, jak kochać to księżniczki, albo królewców..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jeśłi księżniczki to to samo co królawianki to ja nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Niiiieeeee te z kl twojogo B ... Nie takie..... A co My to nie księżniczki Nasi mężowie to mają z nami za dobrze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Yetek cholero jedna nie mogłeś wczoraj napisać DPS-ia ostatnio dochodzę do wniosku żem bardzo uboga na umyśle;) Wiolcia a bo przysłowie pszczół mówi że bogatemu się byk ocieli a biednemu cegła w drewnianym kościele na łeb spadnie to trzeba sobie jakoś radzić Nitka elektroniczne to najlepiej podprowadzić siedząc w domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Skoro wiesz, że nic nie wiez, to to już jest jakiś początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts