wu 09.11.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 no ale to jakby ciut mało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 mój dziadek mawiał "głupiś boś biedny, biednyś boś głupi" , a to mądry człowiek był aaa i bieda, a ubóstwo to dwie różne rzeczy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 biedny bo uczciwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Tyyy noooo komuną mi tu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 co komuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 O oooo toooo biedny bo uczciwy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 biedny bo uczciwy;) ... nie zawsze .... ale procentowo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Wiola ale przeważnie tak jest że jak uczciwy to ma problem żeby się dorobić no toż mówię Gwoździorku że nie zawsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 09.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Yetek cholero jedna nie mogłeś wczoraj napisać(...) Nie choleruj tu publicznie, bo jeśli myślisz o tym o czym ja myślę, że ty myślisz, to nie było szans i nic by się i tak nie dało wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 wolę nie myśleć o czym Ty myślisz ale mogłam Ci chociaż pomachać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jak miło pobyć trochę w myślącym towarzystwie, przycupnę sobie na chwilkę , ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 jasne Malcia przyłącz się do myślenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Nie załamuj mnie....ja dzis się dowiedziałam jaka głupia jestem zamiast jak normalna matka opowiedać dziecięciu bajkę na dobranoc, usłyszałam od młodego opowieść o niejakiej Zo, cichociemnych, Narcyzie Łopianowskim i niedźwiedziu Wojtku z korpusu Andersa . A chciałam tylko wiedzieć czy wie dlaczego jutro jest w szkole akademia mam dosyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 a nie przejmuj się moje nie aż tak ale też mnie często dobija mało tego wychodzę na jakiegoś ufoludka przy rodzicach dzieci będących w wieku mojego Młodego jak zaczynam z nimi rozmawiać jak z moim:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.11.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ja się wcale nie przejmuję co inni myślą, gdybym brała to sobie do serca, pewnie już dawno bym sobie w łeb strzeliła, mnie po prostu zrobiło się głupio, że pojęcia nie mam o czym on do mnie rozmawia Ale powiedz mi,że też nie wiedziałaś o niedźwiedziu pod Monte Cassino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 eeeeeeeeeeeee no jakby Ci to powiedzieć no z pewnych względów musiałam wiedzieć podobnie jak to co miał Piłsudski na szabli wygrawerowane:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 10.11.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 wolę nie myśleć o czym Ty myślisz ale mogłam Ci chociaż pomachać ...a to nie ty dzisiaj do mnie machałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 (edytowane) eeeeeeeeeeeee no jakby Ci to powiedzieć no z pewnych względów musiałam wiedzieć ok, zrozumiałam podobnie jak to co miał Piłsudski na szabli wygrawerowane:rotfl: a konkretnie której ? :lol2: Edytowane 10 Listopada 2011 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.11.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Matko, myslicie, aż Wam czaszki parują. Ja dzisiaj to już tylko mam siłę na wciskanie paluszkiem klawiszy na pilocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ALeż tu dzisiaj myśląco! Nie pasuję tu, ale posiedzę z boczku. O niedźwiedziu wiedziałam, ale co miał wygrawerowane, to nie wiem. Zdradź Wusia, człowiek skorzysta, mędrszy będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts