wu 18.11.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no wiesz nie powinno się prać futra zbyt często a teraz dodatkowo zimno to ciężko porę prania wybrać no i nie mieści się w kabinie ale coś wymyślę żeby zaspokoić Twoją żądzę posiadania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.11.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Wewątek zszedł na psy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Umarłam, po prostu umarłam z tym futrem niepranym, co to się w kabinie nie mieści! Wuśka, Ty naprawdę prowokujesz, a potem niewinnego Gwoździka krzywda od Redakcji spotka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Wusia... powiem tak... Najpierw porządnie wyczesz, a dopiero pierz.... Nigdy odwrotnie, bo filców narobisz...., do tego jak się nie mieści w brodziku to wstaw do wanny... Pierz na noc... i koniecznie suszarka w łapkę i wysusz... Wiem, wiem.. kawał futra... Ale kto Ci kazał takie duże kupić A jesli sama nie dasz rady to są zakłady fryzjersko kosmetyczne dla psów, czasami warto 100zł poświecić i się nie męczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Agduś a bo u mnie jak nie pałą to psem:lol: DPS-ia no weź to nie moja wina że Gwoździk ma skojarzenia:lol: Wiola no problem w tym że wanny nie mam;) a poza tym do akrylowej bym jej wejść nie dała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dlatego ja mam stalową nie do zadrapania z kaldewey... no to zostaje Wam zrobić stalowa wannę w kotłowni dla Uzuri.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 ale ja stalowej nie dopasuję na górę jakoś się futro udeptuje w kabinie tylko mało wygodne pranie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Nie znam się, ale... Jak często Ty pierzesz Uzuri? Bo ja z tej szkoły, co to uważa, że pieski nie powinny być prane częściej niż raz na kilka miesięcy, chyba że jest paląca potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 a średnio raz na pół roku:) ale po szarganiu całe lato po dworze i po cieczce paląca potrzeba jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Też nie przepadam za praniem futer - wielkie ledwie mieści się w kabinie (wypłytkowanej specjalnie na jego cześć), małe drapią... a najgorzej na tym wszystkim wychodzi człowiek. To i po co mi to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 latem to futro można uwiązać do płotu i szlaufem potraktować gorzej teraz:rolleyes: ale damy radę wprawdzie po praniu mam dół zmywany metodą pokładową ale nic to:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No dokładnie tak samo mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 ale za to jak potem ładnie czyste futro pachnie i wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 20.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Dobra, ja też na początku miałam dziwne skojarzenie, ale gdy padło słowo Uzurii to już wiedziałam, że źle kojarzę ... Moje futro ... tfuuuuu ... naszą psukę też piorę raz na kilka miesięcy, ale właśnie zbliża się ten kolejny raz ... mniejsza jest niż Agdusiowo-Wusiowa, ale też upierdliwa w praniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No o wychodzi na to , że moje włochate futro prane jest najczęściej bo raz na dwa trzy tygodnie... Ale to u niej norma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No to wychodzi, że Karuś ma najlepiej. Jeszcze nigdy nie był prany! Koty też nie, poza pewną przygodą Miska, którą opisałam na blogu wtedy. Po co prać kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Kiedy Miśka z biało-czarnej robi się szaro-czarna, to czasem spotyka ją przykrość i jest prana. Zdarzało się też kocim futrom, że wytarły sobą samochód od spodu (nie pytajcie, po co) i musiały zostać wyprane. Ostatnio ten niefart spotkał Carmen, której piękne czarne futro czymś się ukleiło w okropne strąki. A psukę musiałam wyprać wiosną, bo się uperfumowała w zwłokach jeża. Gdyby Karuś coś takiego zrobił, prałabyś go czym prędzej - możesz mi wierzyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Oj grząski temat... pranie na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ja piorę zwierzaki pod prysznicem, a nie na tapecie. Możesz opisać tę technikę dokładniej? Ciekawam niezmiernie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts