kamyk68 16.11.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 juz Ty nas uświadamiać nie musisz to wszystko jasne jak słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no sorry faceci, a Wy to myślicie, że my Was po co bierzemy na zakupy.... ? -Wieszak żywy przenośny -aprobant(pomyłek też lub zwłaszacza ) -Rozgrzeszacz (nieodmawiacz..oczka kotka miiisiiiuuu alee too śliiicznnee jezd) standardowa odp -to sobie kup kocie(w końcu ma być zadowolona nie??) Portfelik..taki sejfik przenośny czy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no sorry faceci, a Wy to myślicie, że my Was po co bierzemy na zakupy.... ? -Wieszak żywy przenośny -aprobant(pomyłek też lub zwłaszacza ) -Rozgrzeszacz (nieodmawiacz..oczka kotka miiisiiiuuu alee too śliiicznnee jezd) standardowa odp -to sobie kup kocie(w końcu ma być zadowolona nie??) Portfelik..taki sejfik przenośny czy cóś.. no Duchu.... bravo.... jak to dobrze, że są na świecie mężczyźni co to wiedzą po co są potrzebni kobietom podczas zakupów szkoda ino że jest tak niewielu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no sorry faceci, a Wy to myślicie, że my Was po co bierzemy na zakupy.... ? -Wieszak żywy przenośny -aprobant(pomyłek też lub zwłaszacza ) -Rozgrzeszacz (nieodmawiacz..oczka kotka miiisiiiuuu alee too śliiicznnee jezd) standardowa odp -to sobie kup kocie(w końcu ma być zadowolona nie??) Portfelik..taki sejfik przenośny czy cóś.. Duchu, masz absolutną rację!!!!! Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 i now i now.. Dajcie spokój..please.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wkładając kij w mrowisko można siem było spodziewać że mrówki nas oblezą to teraz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 siem wpierniczyłem fucktycznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no nie.... to ja tu w zawoalowany sposób kciałam powiedzieć co miłego to mi Kamyk kota ogonem odwrócił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no nie.... to ja tu w zawoalowany sposób kciałam powiedzieć co miłego to mi Kamyk kota ogonem odwrócił... Nituś ja to Ci nic nie odwracałem miłego tak jak siem z ghostem ukojaliśmy jak jakieś szczeniaczki to miłego a tak to zaraz krzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no nie.... to ja tu w zawoalowany sposób kciałam powiedzieć co miłego to mi Kamyk kota ogonem odwrócił... Nituś ja to Ci nic nie odwracałem miłego tak jak siem z ghostem ukojaliśmy jak jakieś szczeniaczki to miłego a tak to zaraz krzyki krzyki jakie krzyki? Ty mnie kamyczku jeszcze nie widziałeś jak się drę...... i oby tak zostało.... ja to ciut jak Duch.... jak żem zła to najpierw mnie słychać a potem widać.... ale jak już mnie widać.... to pod rękę lepiej nie podchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nitus my sem z was dworujem..wy se znas wieszaki robita kachny to my sem chociaż podworujem .. bo coz nam niebogom meskim pozostalo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.11.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Nitus my sem z was dworujem..wy se znas wieszaki robita kachny to my sem chociaż podworuje .. bo coz nam niebogom meskim pozostalo?? sam płac i rwanie włosów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 "Niebogi męskie..." podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 alez wierzę ...wierzę.. Ale trzepnąc kułakiem w stół też czasem trza dla spamietania..i już tak różowo nie jezd..tylko chlip chlip.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.11.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 A kto "chlip ... chlip..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 normarnie bym siem wystraszył ale co ja zrobię ,że od urodzenia mało bojażliwy jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 teraz nikt.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no i tym razem to ja nie dostawałam powiadomień a może to i lepiej, bo tu tematy bardzo poważne wusiu nasza ekipa nie próżnuje! wczoraj był u nas p. Józef po windę, bo w górach domek stawiają mój małż tez się dzielnie na zakupach spisuje.. świetnie sobie radzi z dwójka maluchów jako wieszak czasem się przydaje, ale jako rozgrzeszacz to raczej nie.. ja sama za skąpa jestem czasem wychodzę wściekał, bo się naprzymierzam, a jak co do czego przyjdzie to zosatwiam wszytsko i wychodzę.. zawsze mi szkoda kasy na łaszki dopóki się da wymyślam coś z tego co w szafie wisi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 mój małż aż nazbyt chętnie chodzi na zakupy tylko że ja nic z tego nie mam bo na cokolwiek oczy zwrócę to słyszę po co ci to przecież masz Sakbusia nie irytuj mnie bo On powinien moje fundamenty chyba zalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 oj wusia zła..niedopsie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts