Arnika 27.11.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moje wczoraj z rana wypuściłam na dwórek i wróciła z ogródka w sam raz do prania...Wyprana czyściutka dziś brylowała na salonach wśród gości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 nie prałam bo zdycham sobie, Młody chory, stary chory, ja chora do dooooopy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Chora do dooopy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Chora do dooopy??? tylko czy od dołu, czy od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 ?????????????????? Noo nie gadaj..... ....jesoo jak dobrze, że u nas wszyscy zdrowi... nawet katarku nie mamy ... uffff.... i niech tak zostanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 drobne sprostowanie:P jako że szpital w domu to do doooopy wszystko:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.11.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Wusia - ponieważ więcej osób w domu nie da rady już zarazić, to teraz może już tylko lepiej być. Głowa do góry, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 no niby więcej nie ale czemu to ja mam się wszystkimi zajmować jak mną się nikt nie zajmuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A poza tym, skoro wszyscy jesteście chorzy, to nie ma obaw, że ktoś kogoś zarazi. No i nie musisz brać osobno zwolnienia na Piotrusia, a za tydzień na siebie - odwalicie za jednym razem wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Aguś normalnie masz poczucie humoru;) jakie zwolnienie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A, to Ty jesteś tak samo popieprzona, jak ja byłam, kiedy pracowałam! Teraz mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 mam fatalny czas w robocie:( po tygodniu zaległości by mnie zabiły:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 mam fatalny czas w robocie:( po tygodniu zaległości by mnie zabiły:( to tylko Tobie się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nooo to niby chora masz iść do pracy?O swoje zdrowie i dziecka i męża nie dbać ?.....czyli innych co są zdrowi zarażać???????? ....nooo nieeee....... W domku pod kołdrą zostać proszę i jakiś sok malinowy z prądem wypić.... A swoją drogą coście się tak zaprawili? jest taka piękna pogoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 nie Lesiu nie wydaje mi się bo widzisz to jest tak że w teorii nie ma ludzi niezastąpionych ale jakimś cudem jak mnie nie ma to kurna moja robota leży i zarasta odłogiem:( a potem jak wracam to nie wiem w co ręce najpierw wsadzić Wiola ja to wiem gdzie:( Młody pewnie w przedszkolu, mnie na bank w robocie bo koleżanka zza biurka chora była ale ona nie może siedzieć w domu bo by oszalała ( to jej słowa ) a małż gdzie się zaprawił to nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 nie Lesiu nie wydaje mi się bo widzisz to jest tak że w teorii nie ma ludzi niezastąpionych ale jakimś cudem jak mnie nie ma to kurna moja robota leży i zarasta odłogiem:( a potem jak wracam to nie wiem w co ręce najpierw wsadzić Wiola ja to wiem gdzie:( Młody pewnie w przedszkolu, mnie na bank w robocie bo koleżanka zza biurka chora była ale ona nie może siedzieć w domu bo by oszalała ( to jej słowa ) a małż gdzie się zaprawił to nie wiem:( No właśnie... i tak roznoszą się zarazki i jeden drugiemu podaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.11.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Wiolcia no dokładnie tak to jest mamusia chore dziecko do przedszkola przywlecze bo "nie mam co z nim/nią zrobić" a co inne mamy mają ze swoimi zrobić to ja nie obchodzi:mad: co do pracy to nic nie mówię bo hmmm sama czasem nie jestem bez winy ale to już taka uroda czasów że mój lekarz pyta czy się chce zwolnienie bo ludzie najczęściej nie chcą bo w pracy mają potem problemy zwłaszcza jak u prywaciarza robią ja się go zawsze wtedy pytam czy muszę leżeć czy tylko by wypadało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.11.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Wusia - nie obskoczysz wszystkiego, no ale ten temat już kiedyś przerabialiśmy, Ty po prostu nie dajesz sobie wytłumaczyć, że NIE JESTEŚ jedyną osobą na świecie i NIE JESTEŚ niezastąpiona. No to nie narzekaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 moj kierownik mi kiedyś powiedzioł ..... pieronie jamles ucz sie, bo jak łon umrze to leżymy teraz i kierownik i łon som na pynzyji a gruba idzie dalij ....... z jamlesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Znaczy u Wusi wsio normalno. Wusia, ale Ty nie możesz mieć pretensji do tych mam, które chore dzieci posyłają do przedszkola, coby zaraziły Twoje dziecię. One, te mamy, nie mają innego wyjścia po prostu. Przecież nie mogą iść na zwolnienie, bo nikt za nie w robocie robił nie będzie. Potem wrócą i nie będą wiedziały, w co ręce włożyć. Na pewno mają paskudne okresy w robocie i po prostu nie mogą iść na zwolnienie. Bez nich ich zakłady pracy się zawalą, firmy padną, instytucje przestaną funkcjonować! No przecież Ty je rozumiesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts