wu 28.11.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 nie nie rozumiem bo ja jak mam chore dziecko a sama nie idę na zwolnienie to żebram po rodzinie żeby mnie ktoś z dzieciem został i nie posyłam do przedszkola a paradoksalnie najczęściej chore dzieci przyprowadzają mamusie co w domu siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Pomijając ostatnie zdanie, to nie każdy ma u kogo żebrać. Ja na ten przykład nie mam na miejscu rodziny, którą mogłabym wezwać na pomoc. No chyba, że w sytuacji skrajnie awaryjnej. Zakładam, że można mieć gorzej niż ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Aguś ja siebie mogę zaniedbać ale dziecka nie i jakby nie miał kto zostać jak chory to pół sekundy by mi nie zajęło wzięcie zwolnienia na dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.11.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 No i wreszcie mądrze gadasz!A te zasmarkane dzieci w przedszkolu to pewnie nie są tak bardzo chore, żeby mamy zdecydowały się na zwolnienie. Może zasmarkane są przez dwa tygodnie w miesiącu, a tyle zwolnienia to żaden pracodawca nie zniesie. Chociaż u nas w przedszkolu panie czasem mówiły o dzieciach przyprowadzanych z gorączką. Na szczęście nie w naszych grupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no ja o takich słyszałam co dziecko na antybiotyku ale do przedszkola prowadzą ja głupia jestem ale nie do końca;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Nooo szkoda po próżnicy język strzępić.... Wusia nie zastąpiona....Kobieto Ty nie masz własnej firmy... nawet ci co mają swoje własne , jak są chorzy to o zdrowie dbają... Jak nas braknie to kto się naszymi dzieciami zajmie...Mój dziadek w sile wieku odszedł na grypę... ja z przeziębieniami nie żartuje... zostaje w domu i koniec.. niech się świat wali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 widzisz Wiola w życiu nic nie jest tylko czarno - białe jest mnóstwo odcieni szarości na skali:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Oj wiem, wiem.... a ja za szarym nie przepadam... Podoba mi się , ale u innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 no właśnie ale czasem trzeba i u siebie troszkę szarego wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.11.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Wusia - Tobie i tak się nie wytłumaczy, więc nie narzekaj potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.11.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No a jak dzisiaj zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 DPS-ia no co dzisiaj miałam urlop;) ale słowo daję zdrowiej by mi było iść do pracy:lol: Wiolcia katar mnie morduje:( katar to dla mnie niemal śmiertelna choroba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ...( katar to dla mnie niemal śmiertelna choroba;) Pinezka się ze mnie śmieje, jak mam katar ... mówi, że zachowuję się tak, jakbym miał umrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Bracie w niedoli ja Cię za to świetnie rozumiem;) ja nie potrafię po prostu oddychać ustami i jak mam katar to się duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No przecież są krople do nosa! Nie wyobrażam sobie już przeżycia kataru bez nich! Są też tabletki, które ponoć działają tak samo - jeżeli nie lubisz kropli. Taż bez nich to czysty masochizm jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2011 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 nie mogę Aguś jak tylko czegoś takiego zażyję to moment mam zapalenie zatok bo mi się katar zatrzymuje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 O, a ja myślałam, że to tylko obkurcza naczynia w nosie, dzięki czemu nie jest zapchany, a katar normalnie sobie wypływa. Przynajmniej u mnie tak działa. No to wyrazy współczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja się tak kiedyś ibupromem zatoki załatwiłam:( miałam potężny katar łeb mi chciał odpaść szefowa podkusiła weź bo to super pomaga, no to wzięłam katar przestał spływać, oczy wypadli z bólu i dopiero antybiotyk i inne takie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Eeee, bo Ty w ogóle jakiś dziwny egzemplarz jesteś! Powinni Cię badać, jak jakoweś dziwo. Zawsze myślałam, że ibuprom to tylko taki znieczulacz z odrobiną działania przeciwzapalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.11.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 bo ja Aguś wytwór medycyny jezdem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts