wu 16.11.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 nie zła Duszku troszku rozgoryczona no i jak sobie pomyślałam że mogliby mnie fundamenta dlubac to mi tylko ciutkę ciśnienie skoczyło ale że ja z gatunku niskocisnieniowych więc tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 funadamenty nie zając nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Kamyk nie drażnij koteczka bierz się lepiej za naukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 16.11.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 jakbym śmiał tera to uz za pożno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 na naukę zawsze jest czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Sakbusia nie irytuj mnie bo On powinien moje fundamenty chyba zalewać nie nie wusiu p. Józef mówił od początku, że ma jeszcze jedną robote w tym roku.. tylko ten jego znajomy czekał na "cóś" ( nie wiem na co... jakieś papiery ), a nawet był taki moment, że powiedział, że nie da rady tego załatwić.. i p. Józef zastanawiał sięczy pomiędzy mną a nim nie udałoby mu się zalać u ciebie fundamentów.. ale u mnie trochę zeszło, a tamten się w miezyczasie wyrobił, więc pojechli górale w góry mam nadzieję, że wyrobią się tam przed zimą i wiosną wrócą do nas z pierwszymi jaskółkami.. bo p. Józef wspominał, że wiele od pogody zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 ja sobie tak tylko Skabusiu marudzę od początku mówił że w tym roku mało realne że może ale raczej nie ale Ty kobieto chyba się wściekłaś że na jaskółki chcesz czekać Ty wiesz kiedy te zasrołki jak je moja mama nazywa przylatują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 ale Ty kobieto chyba się wściekłaś że na jaskółki chcesz czekać Ty wiesz kiedy te zasrołki jak je moja mama nazywa przylatują yyyyy.. hmmmm... na wiosne? czyzby stare ludowe porzekadło kłamało? dla uratowania sytuacji niech chociaż Józki wiosnę nam zwiastują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 na wiosnę Słoneczko na wiosnę tylko dla nich ta wiosna to tak niedaleko maja wypada ja tam wolę skowronki w tej kwestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 a niech sobie tam przylatuje co chce i kiedy chce, byleby tynki i wylewki do czerwca były gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 pod warunkiem oczywiście że moja chatka już pod dachem albo prawie pod dachem będzie stała do czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 pod warunkiem oczywiście że moja chatka już pod dachem albo prawie pod dachem będzie stała do czerwca oby tak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 witanko, oj bedzie Wusiu, bedzie stala ta Twoja chatka, ja planowalam przeprowadzke na marzec tego rokuco wyszlo to wiecie, ale co sie odwlecze to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Ania ale za to jaka balanga będzie u Ciebie to matko już trza jakie noclegi rezerwować żeby się wprosić Skabusia ja mam nadzieję że On wie co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.11.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 witam i dobrej nocki Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Piąteczko a co tak szybciochem fajniste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.11.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Wuniu, oczywiscie ze bedzie z noclegiem lece spac, ciezki tydzien przede mna pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 słodkich snów Anula ja to myślałam w okolicy a nie do Ciebie i na parapetówę i na nocleg wcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 16.11.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 wcale nie szybciochem latam od domku do domku, asyn nede mną z tym Czesiem.. i czeka na kompa..goni mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.11.2008 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 no tak Piąteczko rozumiem Twój problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts