wu 15.12.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 łaaaaaaaaaaaa jak raz mój chłop niewinny:rotfl: schody zamawiane u stolarza niestety:( bo małż już nie mieć dostępu do drewna:( ostatnie drewniane cuda jakie pojawią się w domku wydziergane przez małża to podbitka i sztachetki w płocie bo leżą i czekają małż gipsował i jeszcze będzie dopieszczał podstopnie i boczki schodów żeby były ładne, potem malowanko podstopnic i ścian go czeka no i zakładanie światełek jedno jakby się kto dopatrzył na przymiarkę założone:lol: a potem założą barierkę i dopiero wtedy oooooooooooooo będzie ładnie:lol: tu była wstawka mojej skromności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wiolcia to tylko buk bejcowany ale mnie się podobać bardzo:) noooooooooo i ponieważ pan ma ceny przystępne to może mi kiedyś drzwi na górę zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No buk też dobry, bo to twarde drewienko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jak dla mnie w zupełności wystarczające;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Trochę zaległości do czytania mi się narobiło, ale przez te wszystkie szyfrowane trasy dojazdów przemknęłam ekspresem, a zatrzymałam się na schodkach. Pikne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dziękować za komplimenta schodkowe tak cieszą że są i że drewniane zupełnie mi nie przeszkadza że nie są takie o jakich marzyłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nie bluźnij Wuśka - te są boskie (ale ja właśnie takie lubię - jak widać u mnie w domu ). Dla mnie - piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nefunia toż ja się bardzo cieszę tym co mam marzyłam o dywanowych ale ponieważ ani mnie na nie nie stać ani nie znalazłam konkretnego wykonawcy takich to kocham te bo są drewniane i piękny kolor mają i takie ciepłe są i już niedługo sobie na nich poleżę Twoje są piękne, właśnie dlatego że Twoje mi się tak spodobały bez problemu przetrawiłam fakt że dywanowych nie będzie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A jak wyglądają dywanowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agduś tak jak te tylko te są samonośne ale tak samo wyglądają położone na betonie:) http://radziejow.top-ogloszenia.net/adpics/4ccac647dc6939cd71426a8de.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nefunia toż ja się bardzo cieszę tym co mam marzyłam o dywanowych ale ponieważ ani mnie na nie nie stać ani nie znalazłam konkretnego wykonawcy takich to kocham te bo są drewniane i piękny kolor mają i takie ciepłe są i już niedługo sobie na nich poleżę Twoje są piękne, właśnie dlatego że Twoje mi się tak spodobały bez problemu przetrawiłam fakt że dywanowych nie będzie:lol: Ja wolę takie niż dywanowe - choć Nita też ma ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jakby nie było każde są piękne zwłaszcza jak są drewniane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Samonośne wyglądają pięknie, ale jako tak... No, czy mnie uniosą bym się zastanawiała.A że najważniejsze, coby drewniane, to się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no ale u mnie nie byłoby samonośnych;) ale drewno to jest to;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale Nita nie ma dywanowych Nita ma z kampinosem czy jak to tam nazwać. A Wusiek chciała takie do kąta 90 ' cięte, bez noska nie? Mnie tez się schody podobają. A jak doczytałam że Twojny je sam zdziergał to kuuuurde... bykiem zaczne patrzeć na mojego, że łun nie umi :D:D:D Ja światełko dojrzałam od razu bo to jest to czego u mnie nie ma :D:D i się zastanawiam czy będzie bo już pół roku żyjemy bez i kinkiety świetnie się sprawdzają, ale już kable są więc głupio wyglądałoby bez. Poza tym cieszy mnie że przy ścianie masz listwe a nie wange czy jak to tam u Was nazywają... Ale malowania w chałupie nie zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Nitka schodów nie wydziergał mojny ale stolarz więc daruj swojemu:lol: światełko takie se jest tanie i jednorazowe ale póki co dobrze że jakoweś jest jak padnie to może będzie mnie stać żeby kupić skoffy listwa i tylko listwa jak dla mnie inaczej być nie mogło:lol: a malowanie aaaaaaaaaaaaaaaaaa co mi tam i tak pełno kurzu i syfu jest to trochę w tą trochę w tamtą to już rybcia:lol: a kinkiet ma być jeden ale żarówa wisi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Mówiąc o malowaniu nie miałam na myśłi syfu bo to kwestia zabezpieczenia. Miałam na myśli proces samego malowania. U nas jest tak, ze jak Trzeszczący coś takiego robi ja jestem cała chora :D on to robi tak subtelnie i delikatnie i dokładnie i powoli, że mnie mało nie strzeli, Ja raczej raptus jestem, więc jak u nas było końcowe malowanie klatki schodowej właśnie to brałam meliske i szłam przed TV broń boszeee nie zaglądając choć kątem oka na stan prac, na stan pracującego i stan schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no cóż ja taka subtelna nie jestem:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wusia, albo dziewczyny... a jak te schody wiszące w powietrzu uniosą osobę i się nie poskładają... znaczy ja bym nie zjechała po nich jak na kreskówkach...?Ja bym się bała po nich chodzić, choć nie powiem spodobały mi się ogromnie... Ale znając siebie i moje leki wysokości i chodzenie po schodach... wybrałam opcje bez schodową i czasami nawet nie wiem o czym mówicie... Wusia... wiem , że podstopnic nie zrobiłaś, a czy nie będzie się brudziło to białe na schodach? Bo jakoś tak bym się bardzo bała i podstopnice zrobiła... Wiem, wiem kasa...A może za rok/pięć da się dołożyć podstopnice? Nawet nie wiem czy to tak się nazywa.... no chyba, że mdf jak u Zuzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 tam będzie na koniec wymaziane czymś zmywalnym alpiną na przykład:) po to własnie coby umyć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts