Agduś 15.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wymiękam w temacie schodów murowanych. Języka nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Agduś a Ty schodów nie masz?? czego nie kumasz tłumaczenie zrobim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no cóż ja taka subtelna nie jestem:rotfl: a ja się nauczyłam była raz między nami akcja kiedy to ośmieliłam się skrytykować Trzeszczącemu proces prowadzenia prac. Nie efektu - ino sposób. Pamiętam doskonale jak się zeźlił, pizdnął szpachelką ( bo wtedy szpachlowanie szło ) wyzwał mnie od "ludzi renesansu" i powiedział, że jełśi on ma coś w tym domu jeszcze zrobić to mam się zamknąć dopóki on nie skończy bez względu ile to będzie trwać, albo sobie zrobić to sama... To właśnie następnego dnia zakupiłam meliske :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kobieta renesansu :) Toż to był komplement - tłumaczyłam Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no właśnie ja jestem bezwzględna nie stoję wprawdzie mojnemu nad głową bo tego nie strawi ale wpadam na kontrol i powytykam braki i znikam:lol: na ogół starczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Kobieta renesansu :) Toż to był komplement - tłumaczyłam Ci oj w każdych okolicznościach poczytałabym sobie to za komplement, ale jakbyś widziała wtedy mine Trezszczącego, zrozumiałabyś, ze nie koniecznie Swoją drogą zawsze tak jest, że jak ja się wściekam to sypie .ujami i paniami... i jeszcze tam kilka takich. A on mówi coś w stylu powyższym i nie wiem jak innych ale mnie to bardziej rusza niż te .uje i te pozostałe epitety I on to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jak to moja rodzicielka mówi uprzejmością mogę zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no właśnie ja jestem bezwzględna nie stoję wprawdzie mojnemu nad głową bo tego nie strawi ale wpadam na kontrol i powytykam braki i znikam:lol: na ogół starczy;) To masz złotego chłopa, że to znosi...ja na swojego nie moge złego słowa powiedzieć, ale wiem, że mnie osobiście takie zachowanie by pchnęło do rękoczynów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 jak to moja rodzicielka mówi uprzejmością mogę zabić no coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no cóż mój nie ma wyjścia znosić musi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A mnie nie wytłumaczyły jak te schody się trzymają od sufitu po podłogę i jak się po nich wchodzi czy schodzi to się nie zarwą.... Przemilczały... a ja schodów nie mam... i doktoratu schodowego nie robiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wioluś Anjamenka ma takie schody u Niej widać jak montowane były;) mocowane są do ściany i skoro u Rasi z podobnych tylko szklanych nie spadłaś to i takie wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ty wiesz, że u Rasi za rękę wchodziłam i schodziłam.. Nie wstałam i nie zeszłam rano , dopóki któraś z was mnie nie sprowadziła... a tak bym już dawno kawę na dole wypiła;)Ty wiesz, że nie mam pojęcia jak te schody były montowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 no do ściany:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.12.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ale Nita nie ma dywanowych Nita ma z kampinosem .... znaczy się drzewo z puszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.12.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Wusia piękne schody!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Lesiu cicho bo Nitce mandat za nielegalną wycinkę wlepią dzięki Osiu chociaż tyle mam drewienka we środku:lol: parapetów nie licząc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nie wlepią nie wlepią... bo to nie nasza puszcza była... ino jakas Indyjska pewnie schody to merbau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 cześć Wusia ... i Reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nitka to jeszcze gorzej bo jak Ci dowalą w dolaresach karę to się nie dźwigniesz:lol: cześć Gwoździk i Wszyscy;) rozum mi odjęło i robię paskudztwa z masy solnej na choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts