Moose 18.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 ... i Reszta Cześć Gwoździorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 rozum mi odjęło i robię paskudztwa z masy solnej na choinkę Dżizuzkrajst, a co Cię do owego zajęcia skłoniło...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Aaa aaaaa to pewnie zasługa Nitki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 desperacja:rotfl: dziecku trza czas zorganizować żeby nie przemieszczał się pomiędzy komputerem i telewizorem;) no i bombeczki sakramencko drogie te co mnie się podobywać a jak się kupiło ze 2 razy większą choinkę niż była to czymś ubrać trzeba a że i taka dwukolorowa mi się znudziła to będzie choinka "na winie" co się nawinie to na choinkę ciekawe co z tego wyniknie:rotfl: a że robię to paskudztwo ( masę solną ) raz pierwszy to efekty mogą być zadziwiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 rozum mi odjęło i robię paskudztwa z masy solnej na choinkę Mnie rok temu odjęło i wyprodukowałam tabun aniołków z masy solnej i pasmanterii. Całkiem ładne były. W tym roku szyję namiętnie - dziesięć wianków wyzdajałam na ściany, trzy obrusy i małe stadko ptactwa. A zaczęło się niewinnie od patchworków na aukcję... Z tym ptactwem to śmiesznie było. To chyba Ty pokazałaś wiosną ptaszki z Allegro. Ja wtedy sprawdziłam, czy potrafię takie uszyć. Uszyłam z byle jakiego materiału, tylko na sprawdzenie, a że się rozpędziłam, to sześć mi wyszło. Uszyłam, przewlekłam, wypchałam i oceniłam, że umiem. Nawet zaszywać dziurek do wypychania mi się nie chciało i tak zostały. Latem uzbieraliśmy w Chorwacji trzy reklamówki pięknych szyszek sosnowych. Trzy puszki złotej farby w sprayu zamieniły je w ozdoby choinkowe. Trochę farby zostało. Jako że dzieci miały ozdoby do szkoły robić, to zaszyłam te ptaszki wreszcie i poleciałam po nich farbką. Wyszło tak se, ale co mi tam - na klasowe choinki wystarczy. Polakierowałam na złoto cieniutkie gałązki brzozowe, powiązałam w pęczki granatową wstążeczką (materiał pod spodem był granatowy w takie jakby białe piórka), przykleiłam ptaszkom silikonem pod brzuszkami gałązki, a na bokach po dwa piórka kolorowe w roli skrzydełek. I tak ładnie wyszło, że żal mi było do szkoły oddawać. No ale dziecka pomagały, to dałam. Z tego żalu szybciutko uszyłam kolejnych sześć ptaszków. Wypchane i zaszyte czekają na złocenie i resztę ozdób. A z masy solnej to trza zrobić samą głowę aniołka ze skrzydełkami w tle, wypiec, pomalować i podkleić silikonem "sukieneczkę" z pasmanterii (ja miałam resztkę takich długich frędzli, kremową koronkę, białą koronkę i jakoś wyszło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 taaaaaaaaaaa a trzeba mieć jeszcze te szmatki w domu:lol: ja poszłam na łatwiznę machnęłam 3 aniołki dla każdego po jednym każden zresztą inny, 6 choinek, 6 gwiazdek, 6 księżycy i 6 serduszek bo takie foremki miałam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pokażta to baby, bom ciekawa... W życiu mnie by takie bezeceństwa nie wpadnęły do łba... ale... wiadomo to... co kumu pisane...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.12.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No dobra pochwaliłaś się że masz ... a foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No dobra pochwaliłaś się że masz ... a foty? będą pewnie po kolędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pokażta to baby, bom ciekawa... W życiu mnie by takie bezeceństwa nie wpadnęły do łba... ale... wiadomo to... co kumu pisane...??? Ano prawdziwe bezeceństwa!!!!! Jak tak można???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 aaaaaaaaaaaaa zrobię foty czemu nie pośmiejemy się wszyscy:P ale dopiero jak pomalowane będą dzisiaj okna oprawiłam niejako z rozpędu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2011 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 aaaaaaaaaaaaa zrobię foty czemu nie pośmiejemy się wszyscy:P ale dopiero jak pomalowane będą dzisiaj okna oprawiłam niejako z rozpędu;) wusia, czy Tobie się nudzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Oprawiłaś?! Znaczy - co im zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.12.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Osia mądry człek rzekł że jak Bozia chce kogoś ukarać to mu najpierw rozum odbierze;) DPS-ia oprawiłam znaczy umyłam powiesiłam nowe rolety w salonie, nową firankę w kuchni i dotychczasowe firanki w małym pokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 20.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Jaka ja mądra jestem! Domyśliłam się, co autorka miała na myśli pisząc o oprawianiu okien! PS Nie chce ktoś kotka??? Trzeba ratować moją koleżankę, której grozi spędzenie świąt w schronisku dla bezdomnych, jeżeli nie wyda dwóch ślicznych kociąt - małż uważa, że cztery koty (dwa dorosłe + maluchy) to za dużo i ma nieuzasadnione pretensje do swej małżonki, które wyraża groźbą wyrzucenia jej z domu. To co? Chce ktoś? Kocurki, domowe, biało-rudy i czarno-biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.12.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Babcia więcej kociów nie wpuści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.12.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Też jestem mądra, tak samo pojęłam to oprawianie okien! Jestem z siebie dumna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Agduś mnie też dwa starczą znajomy też szuka nowego domu dla dwóch rasowych zaczipowanych devon-rexów jeden jest trochę futrzasty a drugi niemal łysy;) chyba chce za darmo oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 21.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Agduś mnie też dwa starczą znajomy też szuka nowego domu dla dwóch rasowych zaczipowanych devon-rexów jeden jest trochę futrzasty a drugi niemal łysy;) chyba chce za darmo oddać Wusia, Twoj domek zaszlam poogladac ... ale chyba nie mozna Czemu te devony chce oddac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.12.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ambercia zaraz donosiciel Cię wpuści poogladać a devony chce oddać póki młode bo za 2 lata planuje wyjazd do Stanów i nie będzie mógł ich zabrać i uznał że póki młode lepiej oddać bo się do nowego właściciela przyzwyczają a jak już 3 lata mieć będą to może być problem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts