braza 01.01.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 W nowym roku jeszcze kilku osiołków życzę!!!! A życzeniom trzeba pomagać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiola wyczyściłam DPS-ia czasem tak bywa, że bogatemu się byk ocieli a biednemu cegła w drewnianym kościele na łeb spadnie, no i mnie się właśnie przeważnie cegła trafia Braza do kilku osiołków to już nadzorca potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wusia, poddaję się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Agduś ja nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 DPS-ia czasem tak bywa, że bogatemu się byk ocieli a biednemu cegła w drewnianym kościele na łeb spadnie, no i mnie się właśnie przeważnie cegła trafia tiaaaa .... mysl tak jeszcze a z pewnoscia wszelakie nieszczescia swiata beda na Ciebie spadac niczym kataklizm jedn za drugim Kochana, Ty nie masz byc osiolkiem, bo to niemal sam dol lancucha pokarmowego a kowbojem w spodnicy co to i osly i rumaki w sobie znanym kierunku popedzi Tegoz Ci zycze Wusia i pamietaj hope for the best, but prepare for the worst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ambercia dam radę ja twarda jestem, a osioł to dobre zwierzę jest ma niewielkie wymagania a wytrwale człapie do celu może powoli ale z pewnością dolezie do wyznaczonego punktu, a dodatkowo ja mam motywację taką marcheweczkę wiszącą przed pyszczkiem a i oddech kija na tyłku też czuję a poza tym wychodzę z założenia że lepiej zakładać gorsze i potem być mile zaskoczona niż się łudzić nadzieję a potem przeżyć wielkie rozczarowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jak dasz radę, to to jest najważniejsze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 DPS-iu Kochana a jakie mam wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ambercia dam radę ja twarda jestem, a osioł to dobre zwierzę jest ma niewielkie wymagania a wytrwale człapie do celu może powoli ale z pewnością dolezie do wyznaczonego punktu, a dodatkowo ja mam motywację taką marcheweczkę wiszącą przed pyszczkiem a i oddech kija na tyłku też czuję a poza tym wychodzę z założenia że lepiej zakładać gorsze i potem być mile zaskoczona niż się łudzić nadzieję a potem przeżyć wielkie rozczarowanie Oj Wusia ... Ty to musisz nad swoim psyche popracowac a reszta sa zacznie sie ukladac Na szczescie trzeba ciezko pracowac, ale nie chce slyszec o czlapaniu i o kiju nad tylkim Hokus-pokus i od dzisiaj badz radosnym rumakiem, pieknym klusem zmierzajacym do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Amber... masz racje.....Trzeba mózg Wusi wywrócić chyba do góry nogami.....Twarda to Ty Wusia masz być... ale i mądra jednocześnie... bo osiołek może i wytrzymały, ale czy mądry????????Tylko mądrzy do celu dochodzą..... i wytrwali, a nie wytrzymali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Amberciu bodaj każdemu takiej psyche jak moja psychiatrzy, psychoanalitycy i cała reszta tałatajstwa o podobnych zainteresowaniach poszłaby z torbami od razu co do pracy na szczęście to ja od bardzo wielu lat na nie pracuję na duże z marnym skutkiem więc cieszę się małymi szczęściami które niesie każdy dzień ot choćby kroplami deszczu na pajęczynie, buziakiem w sobotni poranek od Synka, taki zaspany buziak i senne jeszcze oczka ale tyle w tych zaspanych oczkach radości bo przyłapał mamę w łóżku a nie w roli poganiacza niewolników od rana;) zasadniczo życie jest piękne tylko czasem tak się składa że ciężko dojrzeć to piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wiola mądry mądry bo na samym kiju bez marchewki daleko na osiołku nie zajedziesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 aaaaaaaaaaaaaa i wiesz co Ambercia ja to bym się dała na łyso ogolić żeby mieć dobrej jakości fotkę tego uśmiechu tych Jego oczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 02.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 aaaaaaaaaaaaaa i wiesz co Ambercia ja to bym się dała na łyso ogolić żeby mieć dobrej jakości fotkę tego uśmiechu tych Jego oczek takie ofiary to Ty zobie zostaw na inne okazje Bedziesz w poblizu - serdecznie ZAPRASZAM Bedziesz miala kolekcje takich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.01.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 problem w tym że nie wiem jak się zapatrujesz na wspólne spanie z nami w jednym łóżku bo to wiesz jest taki jeden krótki moment zaraz jak się mała paskuda obudzi i mnie zobaczy:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Zawsze można czatować nad Wami nad ranem, czekając na moment przebudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 .....coś Ty jarała?????????? albo piła????????? Kuźwa... nieźle laski się tu rozkręcały, a mnie nie było..... DPSia a kto się przebudza????? idę na kawę... bo jakoś tak mnie przymula dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 problem w tym że nie wiem jak się zapatrujesz na wspólne spanie z nami w jednym łóżku bo to wiesz jest taki jeden krótki moment zaraz jak się mała paskuda obudzi i mnie zobaczy:lol: no wiesz, miejsca u nas dostatek, nie mowiac juz o lozku w sypialni 2,20 x 2,30 Jakos wszyscy sie zmiescimy, tylko nie wiem co z psiurami ... jeden miewa koszmary i i zawodzi przez sen, a sucz mimo, ze mala rozciaga sie w poprzek i lapami spycha nas z lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wioluś ja nic jestem czysta jak noworodek zaraz po narodzinach;) Ambercia na takim łożu to problem się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wusia, na wszelki wypadek przywiąż się do Młodego jakąś linką, bo może rano uśmiechnąć się do którego psiura zamiast do Ciebie i zdjęcie będzie nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts