wu 03.01.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 oj tam Agduś nie ważne czy do mnie czy do psiaka byle szczęście było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wioluś ja nic jestem czysta jak noworodek zaraz po narodzinach;) Ambercia na takim łożu to problem się znaleźć nooo i Ty mówisz, że czysta jesteś... no może i umyta, ale myśli to chyba kudłate masz? ? ? I nawet na psy masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Amberciu bodaj każdemu takiej psyche jak moja psychiatrzy, psychoanalitycy i cała reszta tałatajstwa o podobnych zainteresowaniach poszłaby z torbami od razu co do pracy na szczęście to ja od bardzo wielu lat na nie pracuję na duże z marnym skutkiem więc cieszę się małymi szczęściami które niesie każdy dzień ot choćby kroplami deszczu na pajęczynie, buziakiem w sobotni poranek od Synka, taki zaspany buziak i senne jeszcze oczka ale tyle w tych zaspanych oczkach radości bo przyłapał mamę w łóżku a nie w roli poganiacza niewolników od rana;) zasadniczo życie jest piękne tylko czasem tak się składa że ciężko dojrzeć to piękno Ogłaszam,że Wusia tak sobie pitoli z nudów :) Aaaaa Wusia - Ty wiesz co ? Dziś po raz pierwszy trafiłam ludzkiego urzędnika. W W-wie - Ty sobie wyobrażasz ???? I to w PINB :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wiola jakie kudłate toż to oczywista oczywistość że problem znaleźć na takiej powierzchni:) Nefcia uznajmy że tak właśnie jest;) no co Ty we wszystko uwierzę i w ludzkiego urzędnika i że w W-wie ale że w PINB-ie to nie uwierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja trafiłam na nadzwyczaj miłą i uprzejmą panią urzędniczkę w US! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 eeeeee i tak Was pobiję mnie powaliła uprzejmością pani w oddziale NFZ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ale moja pani umówiła się ze mną bez podania dokładnego terminu (znaczy ja nie podałam dokładnie, w którym dniu tygodnia przyjadę). Kiedy zaczął się rzeczony tydzień, pani zadzwoniła do mnie z własnej inicjatywy i... zaczęła przepraszać, bo musiała nagle wziąć urlop okolicznościowy i nie będzie jej jutro w pracy, więc jeżeli planowałam przyjazd, to ona bardzo mnie przeprasza i prosi o przeniesienie spotkania na pojutrze! Ledwie udało mi się podziękować za telefon i zapewnić, że nie pokrzyżowała mi planów, bo szczęka mi opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 PS Może ktoś się zlituje nad małym kocurkiem?! Bardzo pilnie poszukuję domów dla dwóch dwumiesiecznych maluszków - domowych, czystych i grzecznych (wzięłam ich braciszka - cudowny facet!). Sytuacja podbramkowa jest i kociaki mogą pojutrze wylądować w schronie! Takie domowe, wypieszczone cudaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.01.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 no fajna pani fakt szczęki można nie znaleźć no ja mam swoje dwa potwory to nie dam rady więcej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.01.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Nefcia uznajmy że tak właśnie jest;) no co Ty we wszystko uwierzę i w ludzkiego urzędnika i że w W-wie ale że w PINB-ie to nie uwierzę Serio, serio - ale żebym w złą godzinę nie powiedziała - sprawdzę w czwartek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.01.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 U nas są bardzo uprzejme Panie i Panowie w US w Żarach, zawsze tam jadę bez stresu. Ostatnio tylko w Żaganiu w Urzędzie Miejskim trzeba było czekać ponad godzinę w kolejce po jeden malutki papierek. Ale do tego to się już przyzwyczaiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.01.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Tak czytam i się zastanawiam... oznacza to, że ludzi w urzędach zaczęli zatrudniać, czy niektórym po Wigilii nie przeszło i jeszcze ludzkim głosem gadają? Wiola jakie kudłate toż to oczywista oczywistość że problem znaleźć na takiej powierzchni:) Masz rację Wusia. Na dużej powierzchni ciężko znaleźć szczególnie, gdy się czego małego szuka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 04.01.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Wusia, na wszelki wypadek przywiąż się do Młodego jakąś linką, bo może rano uśmiechnąć się do którego psiura zamiast do Ciebie i zdjęcie będzie nieważne. :lol2: Wusia, jedna wizyta u nas moze nie wystarczyc Bierz urlop na tydzien i przybywaj W urzedach nie jest wcale tak zle Nawet im sie troche poprawilo Nie wiem czy to strach przed redukcja, czy wlasnie pozostalosci po Wigilii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Moja przygoda w US miała miejsce ładnych kilka lat temu. I na pewno nie było to w okolicach Wigilii. Chyba po prostu tamta pani jest człowiekiem, a nie biurwą. Najwyraźniej nie wszyscy przechodzą metamorfozę i niektóre jednostki zostają ludźmi nawet, kiedy zaczną pracę w urzędzie. I chwała im za to!A może to od urzędu zależy? Bo w wydziale budownictwa NICZEGO nie dało się normalnie załatwić, a w naszym urzędzie gminy można wszystko i to w miłej atmosferze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 wusia, jak nastrój??? Mam nadzieję, że to był chwilowy kryzys osiołku Ty nasz niezastąpiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Marchewkę dla osiołka przyniosła, kija zgubiłam gdzieś po drodze ...http://urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/2011/10/marchewka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Znalazłam, bo lazłam za Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Serio, serio - ale żebym w złą godzinę nie powiedziała - sprawdzę w czwartek :) No i - że zacytuję samą siebie - nie potwierdzę i nie zaprzeczę, bo się dziś nie dodzwoniłam :) Podejście numer 2 - w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Osiu to niestety nie chwilowy kryzys ale z pomocą Brazowej marchewki i Agdusiowego kija lepiej;) osiołek człapie dalej:rolleyes: Nefcia może w poniedziałek będzie lepiej ja też dzisiaj chciałam załatwić jedną rzecz i też się nie dodzwoniłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 z pomocą Brazowej marchewki i Agdusiowego kija lepiej;) osiołek człapie dalej:rolleyes: To dobrze, że człapie...:hug:Jakbych wiedziała, że kij i marchewka takowe cuda czynią to dawno bym przyniesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts