Arnika 09.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Malcia... a kiedy Ty kochana rejestracyjny mój numer oglądałaś od tyłu???? ....no i powiecie, że turbolot nie był turbolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A swego czasu jak jechałyśmy od Ciebie po młodych do szkoły, 30 sekund na głównej Cie widziałam,a potem juz tylko światła niknęły w oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 ???? eeeeee......Że niby mam mrugające.....???nooo nie wiedziałam.... A może Ty masz papugę w autku i ci jakoś tak dziwnie gada, i jej słuchasz... ale swoją drogą nie podejrzewam Ciebie... Tu u mnie... na moim terenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 nie migające, zniknęły z prędkością turbolota papuga,jedyna jaka mam to mój prawnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 U mnie RMF fm i czasami Emil robi z papugę...Dziś np tak nadawał i tak zagłuszał wszystko z łapaniem za kierownicę, że aż na drugi pas wjechałam i ledwo uciekłam na swój ( już widziałam, że kierowcy hamowali... jechały 3 samochody...), a darł się od szkoły do domu...Zachowałam stoicki spokój.... jak ochłonęłam to ma kategoryczny zakaz jeżdżenia z przodu. Na ZAWSZE.Potem wydarł się jeszcze w domu, wypłakał... i jak ochłonął to przeprosił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 dobra to ja się do czegoś przyznam:oops: ale nie bijcie co:oops: barierkę do nich też już mam dzięki Malcia kochać moje schodki;) nie zbiję jak pokażesz dobrze, że masz papugę ............ wybroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Wuśka... dobrze, że masz barierkę... Źle, że nie pokazujesz fot!!! Arnika - no to ja bym z Tobą nie wsiadła do auta, oj nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Że jak DPSia... biegłabyś za samochodem... ?????????????? Toz to zadyszki byś mogła się nabawić.... ojjjjj nie nie... ja naprawdę chyba aż tak źle to nie jeżdżę.... Tylko młody mnie spycha na drugi pas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 WUśka foty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Czy ktoś mi uwierzy, że mój Tikus Koreanus Rex wyprzedził BMW??? Chyba nikt, ale to najprawdziwsza prawda!!!!! Kobitka jechała 40-tką ... na prostej drodze .... pustej .... matko, nie zdzierżyłąm ..... wstyd mi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ależ na pewno, Brazuniu, ja Ci wierzę, przecie BMW stało na poboczu. Arnika - za autem to nieeee, czasem lecę przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.01.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Kochani foty bendom słowo tylko obedrę schody z ich dotychczasowego ubranka trochę obetrę z kurzu i zrobię foty zanim zapakuję znowu w ubranko;) tyle że obdzieranie ciężko idzie:rolleyes: ale do końca tygodnia powinnam się wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ależ na pewno, Brazuniu, ja Ci wierzę, przecie BMW stało na poboczu. myślałem, że jechało na wstecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Brazunia... Ja Ci wierzę... jak żeś taka charakterna jak ja... to Ci wierzę... ja też bym nie zdzierżyła....W Anty radio słuchałam dzisiaj ile jest pkt karnych za niezatrzymanie się na stopie - dwa... a nie ma za za wolną jazdę... Nooo brrrrjak można bardzo małym wozem czyt bmw tak wolno jeździć... No nic to... baba i w dodatku pewnie w kapeluszu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 DPSia znaczy w środku w aucie ze mną nie usiądziesz????????????? znaczy boisz się? ale sprecyzuj czego? Wusia przeżyła... A miny Efilo i dziewczyn... bezcenne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Bo Wusia to twarda baba jest, a ja delikatna jak sylfida... Ja mam jakieś fobie, już 5 razy miałam różne wypadki i boję się, adrenalina to mi skacze na jakieś niebotyczne poziomy, wrzeszczę, chcę wysiadać w biegu i w ogóle. Nie daję rady, Mojny to już nauczył się, że jak ma wyprzedzać, to nie może jechać ŻADNE auto z przeciwka, nawet w formie kropki na horyzoncie. Po ostatnich podróżach to i wyprzedzania na autostradzie zaczęłam się bać, jak jechaliśmy koło kolumny tirów (policzyłam: 43 auta jedno za drugim!!!) i co jakiś czas któryś pan kierowca tirowca miał genialny pomysł, żeby zmienić pas ruchu i wyprzedzić jednego kolegę z przodu. Raz omal na nas nie wjechał, brakowało może pół metra. No i teraz widok tego wielkiego pędzącego koła obok mnie wywołuje kolejne obawy. Ot, taka wariatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Eeee to Ty stresa masz.... to rzeczywiście ze mną nie wsiadaj... A teraz to już tak jest, że trzeba jeździć i mieć oczy w tyłku... kierowcy są nieprzewidywalni. Na pocieszenie dodam, że właśnie chyba 5 marca mija mi rocznica od kiedy zaczęłam jeździć... a jest /będzie to już 25 lat... i to bezkolizyjnie, i tylko z dwoma mandatami.. no z trzema... Za niemanie świateł, za zawracanie w Gliwicach na podwójnej ciągłej, bo wiedziałam gdzie chce jechać, policji nie było, a ja musiałam tam... a oni nie wiem skąd się wzięli... gonili nmie przez pół miasta, bo ja szukałam adresu... Oj dawno to było chyba w 1995r... no i w zeszłym roku, kiedy mnie szczapiły gliny jak przez komórkę rozmawiałam z mężem.... Nic tylko zapłacić.... gdybym moim poprzednim paskiem jechała to by nawet się nie zawracali... nie mieli by szans.... Nooo za takie wykroczenia to można mieć mandaty... Fakt jeżdżę szybko, ale bezpiecznie..., mam oczy w tyłku... i jak mam gorsze dni, że mi się nic nie chce, że Emil wyprowadzi mnie z równowagi to jadę jak blondynka... nikt i za nic mnie nie pośpieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.01.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (...) i tylko z dwoma mandatami.. no z trzema... Za niemanie świateł, za zawracanie w Gliwicach(...) mam oczy w tyłku... (...) ...a kokieteryjnego trzepotania rzęsami próbowałaś? Twardziele musieli być... DPSia sylfido ty nasza, ja mam radę na twojego stresa: zdejmuj okulary nim wsiądziesz do sołtysowego wozu. "Wielkie pędzące koła" tirów staną się mniejsze, kropki na horyzoncie drogi (podczas wyprzedzania) znikną i może nawet w liczeniu ciężarówek się pomylisz:rolleyes::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Nooo toż trzepotałam... i za każdym razem panowie ze stawki schodzili... i mieli zapłacić za mnie na poczcie te mandaty... , bo mnie jakoś na pocztę nie po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Yetuś, kochanie Ty moje... A Ty byś na moim miejscu zdjął?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts