Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

a niech sobie tam przylatuje co chce i kiedy chce, byleby tynki i wylewki do czerwca były gotowe

pod warunkiem oczywiście że moja chatka już pod dachem albo prawie pod dachem będzie stała do czerwca :lol: :wink:

one sobie któregoś pięknego dnia dadzą po pyskach za tego Józka - nie ma dwóch zdań. 8)

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

dandi jak facet wart to i bić się można :wink: a tak poważnie to nie wiemy ze Skabusią jak On to zrobi ale u mnie ma zacząć budowę 1 marca a u Niej tynki 15 marca :o zobaczymy zobaczymy już raczej to ktoś z dwóch stron dostać może :wink:

Efilcia milutkiego tygodnia :D

a niech sobie tam przylatuje co chce i kiedy chce, byleby tynki i wylewki do czerwca były gotowe

pod warunkiem oczywiście że moja chatka już pod dachem albo prawie pod dachem będzie stała do czerwca :lol: :wink:

one sobie któregoś pięknego dnia dadzą po pyskach za tego Józka - nie ma dwóch zdań. 8)

Wyrażam nadzieję, że Józek wart jest tego lania...

Dzień dobry :D

nie wiemy ze Skabusią jak On to zrobi ale u mnie ma zacząć budowę 1 marca a u Niej tynki 15 marca :o

jak to jak - normalnie: u Ciebie zacznie pierwszego, po czym po dwóch tygodniach poleci do Skaby nagadać, że specjalnie generujesz obsówy i że jeżeli absolutnie w przeciągu kolejnych dwóch tygodni nie skończy murować fundamentu to całość szlag trafi. Tobie za to powie że Skaba straszy go sądem za niewywiązywanie się z umowy i że oświadczyła wszem i wobec że ma w głębokim poważaniu Twoje fundamenta. Nastepnie Józko odbezpieczy piwo i razem z kolegami będzie obserowwał widowisko p.t: BABY SIĘ ŁO MNIE LEJOOO. Dajcie mi tylko wtedy znać - tez przyjadę popatrzeć. 8)

a tak serio to, nie wyłupiaj się... Józek sobie nie poradzi...? Najwyżej szwagra do roboty ze sobą przywiezie i jak łone sie we dwa sztuk za robote zabioro to Ci takie chałupe łodpierdolo że mucha nie siędzie czego z całego serca zyczę :)

Brazula wart niestety :( efekty Jego porządnej roboty to u Skabusi w dzienniczku som

Dandi na takie cóś to sama z pifkiem bym popatrzyła :lol:

za dobre słowo nie będę dziekować jeno mieć nadzieję że życzenia się spełnią cobyśmy wszyscy potem efekty podziwiać mogli :D