dandi3 17.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a niech sobie tam przylatuje co chce i kiedy chce, byleby tynki i wylewki do czerwca były gotowe pod warunkiem oczywiście że moja chatka już pod dachem albo prawie pod dachem będzie stała do czerwca one sobie któregoś pięknego dnia dadzą po pyskach za tego Józka - nie ma dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzieńdoberek przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cześć dobrego dnia http://www.wiatrak.nl/wp-content/uploads/humor_zalany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 dzień dobry dandi jak facet wart to i bić się można a tak poważnie to nie wiemy ze Skabusią jak On to zrobi ale u mnie ma zacząć budowę 1 marca a u Niej tynki 15 marca zobaczymy zobaczymy już raczej to ktoś z dwóch stron dostać może Efilcia milutkiego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cześć dobrego dnia http://www.wiatrak.nl/wp-content/uploads/humor_zalany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 a niech sobie tam przylatuje co chce i kiedy chce, byleby tynki i wylewki do czerwca były gotowe pod warunkiem oczywiście że moja chatka już pod dachem albo prawie pod dachem będzie stała do czerwca one sobie któregoś pięknego dnia dadzą po pyskach za tego Józka - nie ma dwóch zdań. Wyrażam nadzieję, że Józek wart jest tego lania... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.11.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 nie wiemy ze Skabusią jak On to zrobi ale u mnie ma zacząć budowę 1 marca a u Niej tynki 15 marca jak to jak - normalnie: u Ciebie zacznie pierwszego, po czym po dwóch tygodniach poleci do Skaby nagadać, że specjalnie generujesz obsówy i że jeżeli absolutnie w przeciągu kolejnych dwóch tygodni nie skończy murować fundamentu to całość szlag trafi. Tobie za to powie że Skaba straszy go sądem za niewywiązywanie się z umowy i że oświadczyła wszem i wobec że ma w głębokim poważaniu Twoje fundamenta. Nastepnie Józko odbezpieczy piwo i razem z kolegami będzie obserowwał widowisko p.t: BABY SIĘ ŁO MNIE LEJOOO. Dajcie mi tylko wtedy znać - tez przyjadę popatrzeć. a tak serio to, nie wyłupiaj się... Józek sobie nie poradzi...? Najwyżej szwagra do roboty ze sobą przywiezie i jak łone sie we dwa sztuk za robote zabioro to Ci takie chałupe łodpierdolo że mucha nie siędzie czego z całego serca zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 przylazłam sie przywitać Wusik a kawusia i ciacho? GOSIA - co by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Brazula wart niestety efekty Jego porządnej roboty to u Skabusi w dzienniczku som Dandi na takie cóś to sama z pifkiem bym popatrzyła za dobre słowo nie będę dziekować jeno mieć nadzieję że życzenia się spełnią cobyśmy wszyscy potem efekty podziwiać mogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Czołgiem Wu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Gosia mówisz i masz http://lion.com.pl/img_zdjecia/353_m_4.jpg http://lion.com.pl/img_zdjecia/351_m_2.jpg http://lion.com.pl/img_zdjecia/281_m_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 17.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 mniam dzieki Wusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 cze Kasiula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Ale pyszności A ja muszę troszkę zrzucić Znowu nabrałam na siebie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 ależ nie ma za co Gosia Kasia a w które miejsce że się zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 se wpdałem i se już kawkie pije dziekuje i dzien dobry..u nas słonko:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Kasia a w które miejsce że się zapytam się wstydze powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.11.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 u nas na chwilkę wyglądneło tylko na zdrówko Duszku Kasia jak rany ja tam nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 u nas tez już zaszło bezczelne no tylko podpusciło i poszło sobie tam tzn kuda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jak to kuda? do mnie moi drodzy, do mnie.... bo tu mu dobrz i ja go już stąd nie wypuszczę.... hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts