DPS 15.01.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ja znam zwykła, z bananami i z musli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.01.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie lubię owsianki, bleeee,.... przepraszam lubiących .... Za gotowaniem też nie przepadam, ale jak mam dobry humor to i czemu nie ... Wusia, no wiem że niczym nie smarujesz schodów, tak sobie palłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.01.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Owsianka kojarzy mi się ze śniadaniami na koloniach. Jeżeli panie kucharki nie przypaliły mleka, to była całkiem zjadliwa. Co nie znaczy, że z lubością ją gotuję w domu. Wolę musli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Gotowanie jest do niczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 DPSia i tego się trzymajmy;) Ja nienawidzę gotować... gotuję, żeby żyć... a chłopcy chcą mnie zamęczyć.... Wolę męskie zajęcia... np już dzisiaj drugi raz odśnieżałam... A latem wolę jeździć z kosiarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ja uwielbiam gotowac tylko nie mam na to czasu poza weekendami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Gotowanie jest do niczego... To chyba jak kucharz lipny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 DPSia i tego się trzymajmy;) Ja nienawidzę gotować... gotuję, żeby żyć... a chłopcy chcą mnie zamęczyć.... Wolę męskie zajęcia... np już dzisiaj drugi raz odśnieżałam... A latem wolę jeździć z kosiarką Jaaaa, jaaaa też lubię odśnieżać i kosić wolę niż gotować!!!!! Hurrraaa!!! U nas popadało odrobinę śniegu też!!! I poleciałam od razu odśnieżać, tak, tak!!! Już podwórze obleciałam i chodniki przed chaupą!!! :lol: I jeszcze taki drobny pada - może wieczorkiem jeszcze raz polecę, tak, tak!!! Hurrraaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 DPSia zlinczują nas tu i gdziekolwiek byśmy nie napisały.... Czyli wychodzi na to, że DPSia i Arnika powinny być mężczyznami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Posta zjadło.... DPSia zlinczują nas tu.... i wszędzie indziej też.... Choć do mnie pocieszysz się ze mną ze śniegu... edit... post się odnalazł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Linczować Was nie mam zamiaru, chorych należy oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Arniko - żebyś Ty bliżej była - od razu!!! I żadnymi mężczyznami, po prostu znamy swoje miejsce w domu, przecież TO FACECI SĄ NAJLEPSZYMI KUCHARZAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Ostatecznie są restauracje i bary i pizza dowożona na tel Jak ja nie cierpię gotować... brrrrrrr.... Już nawet ugotowałam na jutro zupę... jak zwykle we wtorek mam chroniczny brak czasu... oj duży debet... więc chociaż zupa będzie na wejście .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 W weekendy mojny gotuje, ale cały tydzień muszę ja. Wczoraj usmażył naleśniki, to na dzisiaj miałam gotowe, tylko pieczarki usmażyłam do wersji na słono. No i zupę zrobiłam z mrożonki. A jutro trza coś od podstaw upichcić. Wolę odśnieżyć całą ulicę, ale co z tego, skoro rodzinka woli jeść niż chodzić po odśnieżonej ulicy. A dzieci to nawet wolą nieodśnieżoną, żeby sanki dało się ciągnąć. Inna sprawa, że jeść też nie lubią, więc dla nich to mogłabym cały dzień nic nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 e wiecie co to ja zapraszam do siebie bo mnie przez odśnieżanie to kręgosłup strzeli:( łażę jak paralityk:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.01.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Już podwórze obleciałam i chodniki przed chaupą!!! :lol: I jeszcze taki drobny pada - może wieczorkiem jeszcze raz polecę, tak, tak!!! Hurrraaa!!! Co Ty bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 ...... nagminnie drętwiejące łapy skłoniły mnie do odwiedzenia ortopedosa ..... a to jest zaraźliwe, bo też tak mam, zalecenia i recepty niech przez kalkę pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 e wiecie co to ja zapraszam do siebie bo mnie przez odśnieżanie to kręgosłup strzeli:( łażę jak paralityk:bash: To po grzyba odśnieżasz???? Tak dla rozrywki, to rozumiem. Mój ślubny to jeszcze ma takie hobby, żeby do garażu śniegu nie nanieść, bo garaż miejsce święte i porządek tam musi być oraz czysta podłoga, więc odśnieża podjazd. A ja odśnieżam, jak mi wena przyjdzie. W sumie to nawet ładniej wygląda taki zaśnieżony chodniczek niż wyskrobany do gołej kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 e wiecie co to ja zapraszam do siebie bo mnie przez odśnieżanie to kręgosłup strzeli:( łażę jak paralityk:bash: To nie odśnieżaj Mnie odśnieżanie nie pomogło na zdrowie, bo kaszlę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Moje dziecka tyłki przemoczyły, a mnie gardło boli. Jak ten kotek u Mrożka mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts