Arnika 17.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jak nie masz ogromnego auta... to i Twoje się też zmieści... chociaż... no nie wiem... ale kłada bym musiała wyprowadzić, albo przestawić..... nooo to może i ... eee...tammm wszedł byś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 auto mogę zostawić na podjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Jamles, a gotujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2012 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jamles, a gotujesz? Chefowi do warzechy nie dorastam ale smażonka ze sznitlokiem to mi wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.01.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jamles chodź do mnie ale Fiskarsa zabierz:lol: już nawet gotować Ci będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 smażonka ze sznitlokiem wez sie nie wyzywaj co a tak serio co to za danie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jamlesik, ja tam też Ciebie przygarnęłabym, a co! U nas duuuuży ogród, a i pole jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 wez sie nie wyzywaj co a tak serio co to za danie? nie wiesz ........ jajecznica ze szczpiorkiem Jamlesik, ja tam też Ciebie przygarnęłabym, a co! U nas duuuuży ogród, a i pole jeszcze... niby już chcesz wczesne kartofle sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a niby skad u mnie to sie nazywa normalnie "jajecznica ze szczypiorkiem" a nie smazonka cos tam cos tam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.01.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ale lubie ze szczypiorkiem, cebulka podsmazana na maselku i szyneczka wedzona pychota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 a niby skad u mnie to sie nazywa normalnie "jajecznica ze szczypiorkiem" ..... to jest chyba po .... angielsku, u nos dzieci mogłyby nie zrozumieć, a beleczego nie jedzom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Garaż mam pod świerkami, ale za cholerę nie chce być w nim cieplej. Rano zawsze przynajmniej muszę którąś stronę oskrobać - najczęściej tę "zewnętrzną". Chyba czas wybudować osobne lokum dla jeździdełka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 wez sie nie wyzywaj co a tak serio co to za danie? Popłakałam się .... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 O którym jeździdełku piszesz? Bo Brazylka też czeka na lokum w Uroczysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ...ale jej nie trzeba chyba zewnętrznej strony rano skrobać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Zazwyczaj trzeba, tylko że nie ze szronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ambercia no bo ile można jeść schabowego z ziemniakami i surówką z kręgosłupem to w sumie szkoda pisać bo to element nienaprawialny i wybitnie upierdliwy jak się popsuje:rolleyes: problemy z kręgosłupem mam od dawna ale że nie mam czasu na lekarzy to tak sobie żyłam z nim czasem na jakieś zabiegi poszedłam i tela:rolleyes: ale ponieważ już ostatnio mój ulubiony masażysta powiedział że jak przyjdę bez aktualnych zdjęć szkieletu to mogę zapomnieć o masażu no i ta odmowa plus nagminnie drętwiejące łapy skłoniły mnie do odwiedzenia ortopedosa;) doctor stwierdził, że całego kręgosłupa mi na jeden raz nie prześwietli bo w nocy będę świecić własnym światłem;) więc najpierw na fotkę się szyjny załapał z uwagi na drętwiejące ręce;) no i szyjny wygląda, jak to doctorek obrazowo opisał, jakbym przyszła do niego świeżo po wypadku drogowym w którym ktoś mi skasował pół auta waląc mnie w doopę znaczy mam wygięcie w drugą stronę niż fizjologia nakazuje:rolleyes: za tydzień uwieczniony zostanie odcinek lędźwiowy tam to dopiero perełeczki powinien znaleźć no taaak ... opis raczej malo przyjemny Wspolczuwam bardzo ... A skad taki feler sie bierze? Wiem, ze w dziecinstwie 3/4 mojej klasy chodzilo na gimnastyke korekcyjna, bo musialo. U mnie w domu zawsze byl kult sportu i prostego trzymania glowy podczas odrabiania lekcji i jakos mi sie upieklo. Kregoslupik to mam wzorcowy ale czasami, gdy czekam na masaz po treningu, to sie naslucham co i kogo i gdzie lupie ... Wusia a nie mozesz sprobowac regularnie go cwiczyc, aby wzmocnic miesnie? Moze to mogloby pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ...ale jej nie trzeba chyba zewnętrznej strony rano skrobać? Zazwyczaj trzeba, tylko że nie ze szronu. :rotfl: Kocham Was! Najbardziej perfidny humor potraficie poprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Mój stary turbolot to chyba szczelny nie był... skrobać go musiałam i od zewnątrz, i od wewnątrz.. oszraniała się szyba od wewnątrz nawet podczas jazdy, więc kupiłam specyfik do psikania i odmroziło powiedzmy kółko i mogłam dalej jechać... Więc jakby co to ja Brazę rozumie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ale smażonka ze sznitlokiem to mi wychodzi mnie starczy. Biere Arni, szykuj dwie sypialnie i dużo jajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts