Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jak nie masz ogromnego auta... to i Twoje się też zmieści... chociaż... no nie wiem... ale kłada bym musiała wyprowadzić, albo przestawić..... nooo to może i ... eee...tammm wszedł byś :)
  • Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jamlesik, ja tam też Ciebie przygarnęłabym, a co!

U nas duuuuży ogród, a i pole jeszcze... :lol2:

wez sie nie wyzywaj co ;) a tak serio co to za danie?

nie wiesz :o ........ jajecznica ze szczpiorkiem

Jamlesik, ja tam też Ciebie przygarnęłabym, a co!

U nas duuuuży ogród, a i pole jeszcze... :lol2:

niby już chcesz wczesne kartofle sadzić :rolleyes:

a niby skad ;) u mnie to sie nazywa normalnie "jajecznica ze szczypiorkiem" .....

to jest chyba po .... angielsku, u nos dzieci mogłyby nie zrozumieć, a beleczego nie jedzom :no:

Garaż mam pod świerkami, ale za cholerę nie chce być w nim cieplej. Rano zawsze przynajmniej muszę którąś stronę oskrobać - najczęściej tę "zewnętrzną". Chyba czas wybudować osobne lokum dla jeździdełka ...

Ambercia no bo ile można jeść schabowego z ziemniakami i surówką:lol: z kręgosłupem to w sumie szkoda pisać bo to element nienaprawialny i wybitnie upierdliwy jak się popsuje:rolleyes: problemy z kręgosłupem mam od dawna ale że nie mam czasu na lekarzy to tak sobie żyłam z nim czasem na jakieś zabiegi poszedłam i tela:rolleyes: ale ponieważ już ostatnio mój ulubiony masażysta powiedział że jak przyjdę bez aktualnych zdjęć szkieletu to mogę zapomnieć o masażu no i ta odmowa plus nagminnie drętwiejące łapy skłoniły mnie do odwiedzenia ortopedosa;) doctor stwierdził, że całego kręgosłupa mi na jeden raz nie prześwietli bo w nocy będę świecić własnym światłem;) więc najpierw na fotkę się szyjny załapał z uwagi na drętwiejące ręce;) no i szyjny wygląda, jak to doctorek obrazowo opisał, jakbym przyszła do niego świeżo po wypadku drogowym w którym ktoś mi skasował pół auta waląc mnie w doopę:( znaczy mam wygięcie w drugą stronę niż fizjologia nakazuje:rolleyes: za tydzień uwieczniony zostanie odcinek lędźwiowy tam to dopiero perełeczki powinien znaleźć:rotfl:

no taaak ... opis raczej malo przyjemny :( Wspolczuwam bardzo ... A skad taki feler sie bierze? Wiem, ze w dziecinstwie 3/4 mojej klasy chodzilo na gimnastyke korekcyjna, bo musialo. U mnie w domu zawsze byl kult sportu i prostego trzymania glowy podczas odrabiania lekcji i jakos mi sie upieklo. Kregoslupik to mam wzorcowy ale czasami, gdy czekam na masaz po treningu, to sie naslucham co i kogo i gdzie lupie ...

Wusia a nie mozesz sprobowac regularnie go cwiczyc, aby wzmocnic miesnie? Moze to mogloby pomoc?

...ale jej nie trzeba chyba zewnętrznej strony rano skrobać?:o

Zazwyczaj trzeba, tylko że nie ze szronu.

:rotfl::rotfl::rotfl:

Kocham Was! Najbardziej perfidny humor potraficie poprawić!:lol:

Mój stary turbolot to chyba szczelny nie był... skrobać go musiałam i od zewnątrz, i od wewnątrz.. oszraniała się szyba od wewnątrz nawet podczas jazdy, więc kupiłam specyfik do psikania i odmroziło powiedzmy kółko i mogłam dalej jechać... :)

Więc jakby co to ja Brazę rozumie...

ale smażonka ze sznitlokiem to mi wychodzi :yes:

mnie starczy.

Biere :)

Arni, szykuj dwie sypialnie i dużo jajek :)