Arnika 18.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Tyyyy u mnie jakby powiedzieć same jajka jedzą, albo żółty ser..... padlinę kupuję, leży, psuje się i wyrzucam, kupuję psuje się i wyrzucam... i już teraz rzadko kupuję...Jamles... smażonka robi ino mój chop.... czasem z tustym, czasem sznitlok .... zazwyczaj w sobotę albo w niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Przez Was chyba zgłodniałam z samego rana, idę ta smażonka robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A sznitlok mosz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mój stary turbolot to chyba szczelny nie był... skrobać go musiałam i od zewnątrz, i od wewnątrz.. oszraniała się szyba od wewnątrz nawet podczas jazdy, więc kupiłam specyfik do psikania i odmroziło powiedzmy kółko i mogłam dalej jechać... Więc jakby co to ja Brazę rozumie... Braza, dowiedz się koniecznie od Arniki co to za specyfik. W krytycznych momentach będziesz mogła zrobić "kółko" w newralgicznym miejscu zaszranej Brazylki, żeby dalej jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Yeti... nie pamiętam co to za psik w spraju był, ale w motoryzacyjnym mają takie do szyb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Braza, dowiedz się koniecznie od Arniki co to za specyfik. W krytycznych momentach będziesz mogła zrobić "kółko" w newralgicznym miejscu zaszranej Brazylki, żeby dalej jechać. no i poplulam w koncu ten monitor ze smiechu :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ty się TAR nie śmiej... mój stary turbolot zamarzał i z zewnątrz i wewnątrz... o ile z zewnątrz odskrobać to nic... o tyle wewnątrz raz, że szyba półokrągła to jeszcze niewygodnie, ręka w górze... No masakra... I jak jeździłam i dmuchawa zimnym wiała to zamiast odmrażać, to zamarzało podczas jazdy... Szyby w -20* poodkręcane... kosmos... Mężowaty stwierdzał, że mi nie potrzebne ogrzewanie, bo ja niedaleko w sumie jeżdżę... Aż poszła chłodnica i... musiał od egzotarium do nas do domu dojechać... to jest jakieś 15km... może mniej i to tylko drogą szybkiego ruchu. Przyjechali z Emilem wówczas zamarznięci, ręce zgrabiałe, nosy sine, ... Wówczas jakoś w tym dniu zapadła decyzja zmiany na nowszy turbolot. Natychmiast I tak ja mam nowszego turbolota, co nie zmienia faktu, że wolałam poprzedni model... był szybszy, zwinniejszy, nie wpadał w poślizgi dziwne, w zaspy wjeżdżał i wyjeżdżał... Tylko trzeba było go naprawiać, a to było nieopłacalne... No chyba, żeby klimę miał, a nie miał, więc trzeba było kupić nowszy model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Arniczko pociesz sie ze tez tak mam a auto stosunkowo nowe. A smieje sie z tego psikania "zaszranej" Brazylki, co to ja oskrobywac zewnetrznie mozna nie tylko ze szronu :rotfl:jesoo Braza sie obrazi za te zarty na Brazylce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 A Brazylka to koń czy samochód....? bo ja już się pogubiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 kon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Braza, dowiedz się koniecznie od Arniki co to za specyfik. W krytycznych momentach będziesz mogła zrobić "kółko" w newralgicznym miejscu zaszranej Brazylki, żeby dalej jechać. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif Depsia dejże pokój z tym fitnesem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O którym jeździdełku piszesz? Bo Brazylka też czeka na lokum w Uroczysku. ...ale jej nie trzeba chyba zewnętrznej strony rano skrobać? Zazwyczaj trzeba, tylko że nie ze szronu. No szronem to faktycznie tego nazwać nie można, nawet w przypływie boskiego natchnienia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O którym jeździdełku piszesz? Bo Brazylka też czeka na lokum w Uroczysku. ...ale jej nie trzeba chyba zewnętrznej strony rano skrobać? Zazwyczaj trzeba, tylko że nie ze szronu. Racja, szronem to tego nazwać nie można nawet w przypływie najlepszego humoru i natchnienia .... Braza, dowiedz się koniecznie od Arniki co to za specyfik. W krytycznych momentach będziesz mogła zrobić "kółko" w newralgicznym miejscu zaszranej Brazylki, żeby dalej jechać. Sam zrobisz takie "kółko" zobaczymy co Brazylka na to ... na wszelki wypadek jednak zabezpiecz tyły i potrenuj szybkie odskakiwanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 No i fitness se ze mnie zrobili...idę stąd, bom nadal nieświadoma, ale w razie czego mam odskakiwanie trenować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Znaczy jakbyś psikała Brazylkę od tylnej... szyby, to ona może wyrazić niezadowolenie, a wtedy trzeba szybko i zwinnie uskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wusia - żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Znaczy jakbyś psikała Brazylkę od tylnej... szyby, to ona może wyrazić niezadowolenie, a wtedy trzeba szybko i zwinnie uskoczyć. Niec dodać, nic ująć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2012 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 DPS-ia żyję ale jakoś tak ledwo:rolleyes: kręgosłup ta mściwa cholera mi dokucza, łapy cierpną bardziej niż zwykle a ostatnio prowadzę dosyć wyjazdowe życie wczoraj na ten przykład jakieś 40 km od domku moja lewa ręka oznajmiła mi że ma mnie w głębokim poważaniu i ona to sobie może co najwyżej kierunkowskaz włączać a kółkiem niech się zajmie prawa jakoś dojechałam do domu no ale lekko nie było:rolleyes: na pocieszkę kupiłam sobie wczoraj hiacyntka ( Synuś ochrzcił go mianem lata ) i żonkilki ( te nazwał wiosną ) i patrzę jak mi rosną a i że wiosna się zbliża;) to posiałam szczypiorek w doniczce ( dodam że czosnkowy ) i wsadziłam 3 pietruchy na natkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 A potem zarzuciłaś lewą rękę na plecy, posprzątałaś, ugotowałaś obiad z trzech dań z kompotem, upiekłaś ciasto, wyprałaś, wyprasowałaś, pobawiłaś się z synkiem, zrobiłaś panom kolację, posprzątałaś po kolacji i siadłaś do komputera. Witanko! Dawno Cię nie widziałam!I też Cię kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts