wu 22.01.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 akurat poszłam grzecznie spać o godzinie 21-ej:P i nic robiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Przecież nie twierdzę, że wszystko to zrobiłaś po 21.No ale cieszę się, że taka rozsądna byłaś. Oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.01.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Wusiaczku, weź Ty się za ten kręgosłup wreszcie... w tak zwanym międzyczasie, czyli między sadzeniem pietruszki, a gotowaniem obiadu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Aguś w sobotę to ja zasadniczo poza trzymaniem kierownicy nie zrobiłam nic:( Rasia no wzięłam się ale póki co kręgosłupów nie wymieniają a mój wygląda jakby go Picasso po pijaku malował 8 marca czeka mnie jeszcze jedno badanie coś niesympatycznie się zapowiadające i wtedy powinno być wiadomo czemu łapy cierpną a kręgosłup no cóż boli i będzie bolał raz więcej raz mniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Wusia z kregoslupem to lepiej nie bedzie, jesli o niego nie zadbasz Idz do jakiegos dobrego rehabilitanta, niech zdjecie obejrzy i zabiegi Ci zapoda. Do tego koniecznie zaordynuj sobie lekka gimnastyke wzmacniajaca i rozciagajaca. A moze jakies piguly, albo co przyjemniejsze zastrzyki sa potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 to badanie to EMG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ambercia piguły łykam bo bez nich bym się chyba nie ruszyła;) rehabilitację póki co ortopeda uznał za niewskazaną póki badań nie będzie:( a gimnastykę to tak pewnie ale jak staniesz nade mną i będziesz komendy zapodawać tak dokładnie EMG począwszy od łokci w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Wusia jakby bylo cos nie tak w diagnozie po EMG, to bardzo uwaznie wybierz chirurga do odbarczenia felernego nerwu. NIby taki krotki zabieg, a tyle po nim komplikacji Kochana, jakbym Cie zagnala na cwiczenia "zdrowego kregoslupa" to po tygodniu bylabys juz niczym nowka-sztuka BTW ja tam nie wiem jak u Ciebie z obwodami, ale soba bym nie byla gdy nie powiem, ze im mniej kilogramow, tym dla kregoslupa/stawow lepiej A jesli jestes chudziaczek, to teraz czekaj na trafna diagoze i do roboty, aby jakos do wiosny ozdrowiec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Amberciu u mnie może być problem cieśni nadgarstka ale to też działka dla chirurga:rolleyes: obwody mam ponad normę i staram się je zmniejszyć bo wiem że to mi nie pomaga a jakbyś mnie bardzo zagnała to po tygodniu prędzej by mi się kręgosłup rozleciał jak bym była nówka:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Wusia zaglądam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ambercia a mieszkasz koło mnie? Bo ja bym też i kręgosłup naprawiła ciut, i też jedną ręką zawsze prowadzę ( nawet jak szybko jeżdżę) , bo mnie prawy bark/łopatka napierdziela, że ketonal nieraz nie pomaga, i nieco jakieś 15kg bym zrzuciła i było by może dobrze i może i jeszcze można by było coś jeszcze...ale samej mi się nie chce.... A żeby było jasno... ja za dużo nie jem... ja ze stresu tyje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.01.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Arnika ja z Wawy, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.01.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wypada zrzutkę zrobić i Ambercię zaprosić na jakiś turnus, żeby naczelną poganiaczką została. Ambercia, ile sobie byś winszowała za odchudzenie paru tłustawych forumek? Może być na mojej kwaterze, zorganizujemy turnus odchudzający! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wypada zrzutkę zrobić i Ambercię zaprosić na jakiś turnus, żeby naczelną poganiaczką została. Ambercia, ile sobie byś winszowała za odchudzenie paru tłustawych forumek? Może być na mojej kwaterze, zorganizujemy turnus odchudzający! ostrzegam BEDE DROGA!!!! Kazda placi w naturze codziennym wlasnym potem, sapaniem, dyszeniem, znowu potem i znowu sapaniem, a po tygodniu chce widziec u kazdej 2 kilosy sloniny mniej i po 3 - 4 cm ubostwa w obwodach! A do tego niczym watchdog, bede Wam zagladac do garow i talerzy, aby wszystko bylo jak trzeba! HOUGH!!! Chcecie taki turnusik moje Drogie Dziewczynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 one pewnie chca, ja niekoniecznie:rotfl: no jakzesz tak w gary zagladac:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.01.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 one pewnie chca, ja niekoniecznie:rotfl: no jakzesz tak w gary zagladac:rotfl: no mowie Ci jaka paskuda jestem A jak juz mi ktos zadeklaruje, ze chce zrzucic to i owo i mam to wspierac, to robie jeszcze gorsze rzeczy Ale skutek jest zawsze! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 i pacz pani zadna sie nie deklaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A jak ona batem po łydkach żeby szybciej - to kto zaryzykuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.01.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Amberciu u mnie może być problem cieśni nadgarstka ale to też działka dla chirurga jasne, wszystkie by sie od razu kroiły a tak trochę wysiłku włożyc, , oddać się w łapy terapeuty, porozciągac trochę mięśnie , uwolnic nerw i po ptokach, a nie kłaść się pod skalpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts