wu 05.02.2012 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 DPS-ia bardzo bym chciała pomóc ale nie mam jak:( mogę jedynie u dziewczyn z Warszawy powklejać Twojego posta u tych co znam:( Agduś no przy tych dzikich mrozach jakie u nas panują jak wczoraj np po ósmej rano było - 25 stopni to mi trochę net zamarza i przeważnie go nie ma dzisiaj ciepło jakieś - 18 to póki co jest ale dla odmiany wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Młody ma ospę co potwierdzę jutro u fachowca:rolleyes: czyli jak nie urok to przemarsz ruskich wojsk:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 No to masz dwa tygodnie wolnego!!! Młody w takim wieku, że jeżeli ospy nie przeziębi, to nawet jej nie zauważy. Mam nadzieję, że Ty miałaś, bo w Twoim wieku (nikomu niczego nie wypominając) ospa jest złym pomysłem. Małż takoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 A ja się właśnie chciałam poniedziałek/wtorek/środa wybrać w Twoje strony... Buuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Agduś ja ospę miałam na pierwszym roku studiów najgorszemu wrogowi nie życzę w tym wieku przechodzić małż melduje że ponoć też miał wiec jedyne co miłego może nas spotkać to półpasiec tfuuuuuuuuuuuuu:( a wolne ma małż więc On się będzie bawił z biedronką Wiolcia a co ospy nie miałaś ja odwiedziny przyjmuję z tym że raczej popołudniami bo praca mnie kocha jak nie wiem co raptem na jutro wolne łaskawie dostałam acz z bólem serca szefowa dała wyliczając od razu litanię co to jutro miało być zrobione:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.02.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Też miałam w czasie studiów, więc doskonale wiem, o czym mówisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.02.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Miałam i młody też miał... ale właśnie półpaśca nie chcę mieć...Widzisz.. a tak bym podjechała zakupowo z Emilem , do Ciebie odwiedzinowo ... i było by super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Wusia - to powklejej, plisss, zawsze co więcej głów, to nie jedna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 taaaaa znając moje garbate szczęście to ja półpaśca dostanę DPS-ia już wklejam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Nie, nieee:no: Ja czujny jestem - ręce pod kontrolą! ...ale to jest właśnie sedno strachu w tym temacie: nigdy nie wiesz kiedy pojawi się znienacka taka pani ze strzykawką. Ślad wtedy nagle ginie..., ręce same (ale celnie) opadają... ...i... ...dostajesz w pysk! Eeech, facet to w wiecznym stresie żyje... Ojjjjj Wy nasze biedaczyska kochane, jakie Wy żałosne życie macie ... Wusia, ja też przyszłam nakarmić tego Twojego E.P. (Egoistyczny Potwót; przyp. tłumacza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 taaaaa znając moje garbate szczęście to ja półpaśca dostanę nie kracz, żeby to złapać to wcale nie trzeba z ospowatym się kontaktować, przynajmniej ja tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Sołtys złapał półpaśca, jak nasze dzieci miały ospę, przechodził bardzo ciężko. Miałam szał w domu, dwóch nieletnich beczących po nocach, że swęęęęędzi i jeden dorosły, 40*C, bóle poważne, potem nieznośny świąd. Myślałam, że osiwieję! Po czym... w zeszłym roku złapałam, nie wiedzieć skąd! Trzeba więc uważać, każdemu może się zdarzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Brazula dzięki za dokarmianie;) mój E.P. rośnie całkiem ładnie:lol: Lesiu nie kraczę tylko że ja z tych co to im cegła w drewnianym kościele na łeb spadnie:( DPS-ia Rasiunia już działa w sprawie Komtura:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dzięki, Wusiu, za rozesłanie wici! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.02.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Lesiu nie kraczę tylko że ja z tych co to im cegła w drewnianym kościele na łeb spadnie:( to jak już pójdziesz do tego kościoła to nie zapomnij http://www.centrumuslugowe.com.pl/userfiles/image/kask-ochronny-82s200_777.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No nie mogę, on jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 to jak już pójdziesz do tego kościoła to nie zapomnij http://www.centrumuslugowe.com.pl/userfiles/image/kask-ochronny-82s200_777.jpg Ale, że co...???? Że kościół szkodzi...??? Ja to wiem od dawna... kiedyś mój samochód słup pod kościołem zaatakował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.02.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Słup zaatakował samochód, czy samochód zaatakował słup? Ależ ta polska składnia niejednoznaczna jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Skłaniałabym się jednak ku słupowi zaatakowanemu przez samochód, mogę się mylić jednakowoż .... Ładny kolorek tego kasku, chociaż ja ponoć żółtego nie lubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a mnie w żółtym powinno być do twarzy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a ja takie nosze tyle, ze biale, ciezkie to cholerstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts