wu 08.02.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a tu też siem pochwalę co mój kominek troszkę się przyodział i już wygląda całkiem nobliwie;) jeszcze drobny fejslifting i będzie miodzio:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 a ja takie nosze tyle, ze biale, ciezkie to cholerstwo Pani obersztajger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 08.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale, że co...???? Że kościół szkodzi...??? Ja to wiem od dawna... kiedyś mój samochód słup pod kościołem zaatakował... To przecież niemożliwe - kościół nie szkodzi. To twój samochód jest antychrystem. Przy kupnie następnego koniecznie poradź się Rydzyka lub chociaż proboszcza i zanim zapłacisz - każ aucisko poświęcić, a ty obserwuj jego reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.02.2012 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Jamles.. mamy kierowniczkę z TAR Yeti.. pewnie dlatego tak się stało, bo... był nie poświęcony chociaż raz.. a i tak robi się to co roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Słup zaatakował samochód, czy samochód zaatakował słup? Ależ ta polska składnia niejednoznaczna jest! Oczywiście, że słup natarł na auto... Skłaniałabym się jednak ku słupowi zaatakowanemu przez samochód, mogę się mylić jednakowoż .... Ładny kolorek tego kasku, chociaż ja ponoć żółtego nie lubię ... Braza... mnie nie wierzysz...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Matko kochana, należałoby natychmiast poświęcić ten słup, żeby antychrysta z niego wygonić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Jamles.. mamy kierowniczkę z TAR tia, kierowniczke zamieszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Matko kochana, należałoby natychmiast poświęcić ten słup, żeby antychrysta z niego wygonić! Słusznie... trza jakiego egzorcystę wezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wierzę, wierzę!!! Przyjrzyj się słupowi ... jeśli bardzo duży to i duży antychryst w nim może siedzieć,zwykły proboszcz może nie wystarczyć. zastanów się nad biskupem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mnie zaatakował kiedyś na parkingu taki mały całkiem słupek ze znakiem drogowym. Znaczy auto moje. Patrzyłam potem na ten słup złym okiem, co tamtędy przechodziłam. I wiecie co? Już go nie ma!!! Słupa znaczy. Musi antychryst w nim siedział, mojego wzroku nie wytrzymał, słup wykopał i poszedł sobie gdzie indziej czaić się na auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 matko zaraz u mnie jakoweś egzorcyzmy odprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Boisz się egzorcyzmów??? Hmmm.... podejrzane... wielce podejrzane...Apage! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ja skąd mnie nawet biskup nie ruszy:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 ja poprosze egzorcyzmy odprawic nad zima zeby juz sobie precz poszla, no !u nas dosypalo tego bialego swinstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Luty jest, zima musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 musi, to w Rusi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.02.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 I wiecie co? Już go nie ma!!! Słupa znaczy. Musi antychryst w nim siedział, mojego wzroku nie wytrzymał, słup wykopał i poszedł sobie gdzie indziej czaić się na auta. Tamtego tyż już niet...:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 tia, kierowniczke zamieszania Kiedyś widziałam takie kamizelki odblaskowe z napisem "KIEROWNIK ZAMIESZANIA" ja poprosze egzorcyzmy odprawic nad zima zeby juz sobie precz poszla, no ! u nas dosypalo tego bialego swinstwa. U nas też wczoraj dosypało, i co niektórzy małpiego rozumu za kierownicą dostawali... no jakby w życiu za kółkiem nie siedzieli... jak nie potrafią jeździć to niech do samochodu nie wsiadają... bo inaczej są zagrożeniem dla innych i robią manewry nieprzewidywalne.... Luty jest, zima musi być! TAK JEST Jak jest zima to musi być śnieg i musi być zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Arnika, kochana, miód na serce moje lejesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts