wu 19.02.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Braza ważne żeś przyszła:) przy takiej pogodzie trudno błyszczeć inteligencją Agduś bo pora o śledziku zacząć gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.02.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 A co ma pogoda do inteligencji? Taka aż się prosi o książkę albo krzyżówkę przy kominku, a to akurat lepiej na inteligencję robi niż latanie po lesie albo grzebanie w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ja wczoraj latałam po lesie. Bardzo było przyjemnie, w lesie fajne powietrze, cichutko, mchy takie wściekle zielone, jakby nigdy o zimie nie słyszały. Powietrze pachnie już przedwiośniem.Pal sześć inteligencję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nieeee nooo Depsoa, inteligencja czasami się przydaje .... Idę zalegnąć z krzyżówką bo czytać już nie mam co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witanko przyszłam się pożalić ... zdycham na katar. Takie niby nic... a od wczoraj normalnie zdycham na katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witanko ... a od wczoraj normalnie zdycham na katar nie daj się, dasz radę ...... szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dzięki Jamlesik Jak miło usłyszeć że choć ciut by było szkoda Najgorsze jest to, że mam tak zjechaną śluzuwkę że i nos boli i gardło boli ... i nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ... i nic nie pomaga płukanie ..... rumem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Też zawsze najbardziej chora się czuję wtedy, kiedy mam katar, totalnie mnie rozwala wtedy... Nitu, współczuję. Braza - no dobra, czasem inteligencja bywa przydatna, no to dzisiaj coś może poczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Braza - no dobra, czasem inteligencja bywa przydatna, no to dzisiaj coś może poczytam... np. rachunek za prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Tę kurację wstrząsową mam już poza sobą. Dopłatę miałam ponad 1600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Nitusia kropelki Sinupret skutecznie pomagają spływać katarowi właściwymi dziurami i pięknie zatoki oczyszczają a są nawet dla dziecków to Ty nieco starsza tyż mozesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 (...)Najgorsze jest to, że mam tak zjechaną śluzuwkę że i nos boli i gardło boli ... i nic nie pomaga ...pomyśl jaka klęska by była, gdyby cię palce zaczęły boleć! Nitusia kropelki Sinupret skutecznie pomagają spływać katarowi właściwymi dziurami i pięknie zatoki oczyszczają(...) Tylko po takiej kuracji nad klawiaturą nie siadaj! Pewnie nie kopnie, ale może posklejać... Ja nie wiem czy ta Wusia ci dobrze życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.02.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Yetek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ludzie! Jakie ja dobre cóś jem właśnie!!! Andrzej z Zakopca przywiózł. I nic mnie nie obchodzi, że na pewno nie jest z owczego mleka, bo jest pyyyyyszne! Takie małe jak owcze bobki serki wędzone z sera parzonego pozwijane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Agdyś, musiałaś?????!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2012 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 ale zaraza:mad: no i mam ślinotok:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Pyyyszne - mówię Wam! Lepsze od oscypków. Na pocieszenie dodam, że bardzo kaloryczne na pewno i będę jeszcze grubsza po tym smakołyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 i tak masz niewybaczone:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Agduś.. co tydzień/dwa mąż jest w Zakopcu i przywozi... Kocham oscypki... ale teraz nie jem....wiesz chciałam zapytać o ta stronkę co u Agnieszki podawałaś z tymi ziołami... zapodaj ją u mnie... bo potrzebowałabym coś kupić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts