Agduś 21.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 http://www.sklep.kuzdrowiu.pl/preparaty-c-23.htmlO to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 :yes: o tą Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 a ja mam żyworódkę w doniczce;) chce ktoś roślinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Chodzi raczej o jej konkretną odmianę i do użytku od razu.Miałaś Agduś inne preparaty niż miód z pokrzywą? Interesuje mnie żyworódka i dermsal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ale mnie tu dawno nie bylo Co slychac Wusienko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wusia, ja bym chętnie tę zyworódkę, ale dasz radę pocztą wysłac...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wiola no od razu to podrosnąć jeszcze musi;) Martuś no jakoś tak czas prędziutko minął w kwestii co słychać to chyba od ostatniego razu otynkowany domek mamy, zrobione schody i położony granit na kominku;) DPS-ia no ja myślę że jak się ją dobrze opakuje to da radę zwłaszcza jak ją pchnę priorytetem poleconym:) pokombinuję z opakowaniem i wyślę w poniedziałek na ten adresik co agro jest tak?? a tą żyworódkę to młode listki można wrzucać do sałatek i wcinać na surowo, z dużych można okłady robić na problemy z krążeniem np w nogach no i dużo innych rzeczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Ok, Wusia, to ja dźwięczna bardzo będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Żyworódka to inaczej kalanchoe???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.02.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 (edytowane) to lecem rzucic okiem No pieknista szatke ma domek, kominek wyszedl super, widze, ze schody tez juz sie pojawily (skad wyscie tyle tych odwaznikow nabrali ) i drzwi sie tez pojawily, no no lecicie do przodu Edytowane 22 Lutego 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wusia, a dlaczego mi Photobucket mówi, że album jest pusty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wusia, a dlaczego mi Photobucket mówi, że album jest pusty??? nie zapłaciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Żyworódka to nie kalanchoe. Na brzegach liści rosną młode roślinki. Opadają na ziemię i ukorzeniają się. Kupowałam jeszcze u nich echinaceę i żyworódkę. Tej drugiej nie wypróbowałam. Góralskie serki nadal są pyszne i świetnie pasują do winka. Chyba się lekko w nieważkość wprawiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 DPS-ia za roślinki nie wolno:P Arni tak jak Agduś napisała to nie to samo i żyworódka ma mnóstwo nasionek na brzegach od razu z korzonkami wiec wszędzie gdzie ziemi dopadną od razu rosną dzięki Martuś kominek i schody jeszcze trzeba przemalować, dokończyć ale nie jest już źle bo schody nawet barierkę mają której jeszcze nie uwieczniłam:oops: drzwi to już daaaaawno są baaaaardzo:lol: a odważniki to pan stolarz miał robi schody to i ma:rotfl: z tym leceniem to nie do końca bardziej to ślimaczka przypomina powoli ale jednak do przodu;) Brazula bo albumiki tematyczne są tak nieco niżej po prawej stronie tak z boczku nie wiem czego ten głupol tak robi:mad: Lesiu on gratis trza jeno umieć szukać Agduś no to Ci lekko:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Coraz lżej, bo zarządziłam wykończenie butelczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 pogadamy jutro:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.02.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Na razie jeszcze gadam do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 22.02.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Wusia kominek cudnej urody!!! Schody rowniez o tynku to nawet nie wspomne, bo uwielbiam biale/jasne domy Psiunia sliczna w szczegolnosci, gdy sie tak z gracja do aparatu tylkiem wypina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Schody są naprawdę piękne, choć zdałoby się zobaczyc barierkę. Wusia - niby za roślinki sie nie dziękuje, ale ja zawsze dziekuję i zawsze rosną. Jak szczerze dane, to zawsze rosną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Schody świetne, kominek też się udał, ale ... mam nadzieję, że tv będzie zupełnie gdzie indziej ... Natychmiast napisz nr albo nazwę tego tynku i oczywiście firma. Jest fantastyczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts