Agduś 23.02.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Też chcę zobaczyć, ale oczywiście... zapomniałam hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ambercia dziękować za słowa uznania:oops: piesa taaaaa ma talent do pozowania o ile zdążę zrobić zdjęcie;) DPS-ia no barierka się pstryknie słowo;) ale w sumie to prosta - trochę drewna i szkła:lol: Brazula a czemu TV miałby być gdzie indziej:jawdrop: jemu tam bardzo wygodnie:lol: tynk to Caparol AmphiSilan Fassadenputz K15 - tynk silikonowy, baranek 1,5 mm, kolor Basalt 18 a zmienny jak kameleon;) raz szarawy, raz niemal śnieżnobiały innym razem w śmietankę wpada, a jak słońce zachodzi to i różowawy mu się trafi;) wszystko zależy od światła:) ale ja baaaardzo zadowolona jestem z niego:) Agduś już Ci tyle razy mówiłam że tego hasła nie da się zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Bo TV i kominek tuż obok siebie to jak dla mnie profanacja!!! Albo oglądasz TV albo relaksujesz się przy kominku. No przepraszam, ale taką mam manię i koniec.Dzięki za informacje, już sobie zakonotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 wiesz może to tak wygląda ale one aż tak blisko siebie nie są a zresztą kto Ci każe się gapić w TV jak płonie ogień na kominku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wusia, ja zdolna jestem! Ale już zapamiętałam połowę hasła, więc robię postępy.Psuka wciąż tak dziecinnie wygląda? No szczeniś normalnie! Ile ona ma?Kominek śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 zdjęcia piesy stare jak świat:( ale obecnie nie nadaje się do uwieczniania:( no kiedyś na bank całe zapamiętasz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.02.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 czemu sie nie nadaje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.02.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Uflogała się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Lesiu on gratis trza jeno umieć szukać ale to Braza miała pusty, moje tylko przypuszczenie było, ja ......... nie szukałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 nie nadaje się bo się cholera zagłodzić postanowiła:( te chrupki co zawsze jeść przestała zmieniłam na inne trochę jadła może z tydzień potem też przestała jeść jak zje pół dziennej porcji na dzień to jest nieźle:( pies niby zdrowy, wesoły, skacze, bawi się a żreć nie będzie:( mało tego po tej nowej karmie prawie wyłysiała:( sierść to jej tak wyłaziła że całymi kępami można było obierać jak dobrze sparzoną kurę z pierza:( i teraz nie dość że chuda to nawet kudły tego nie ukrywają i czekam kiedy mnie toś do Animalsów sprzeda że psa głodzę a ja jeszcze trochę i sondą karmić małpę będę musiała:mad: ale wszystkie takie dobrości jak marcheweczka, jabłuszko czi inkszy owocek to w locie wciąga:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 no i idziemy w przyszłym tydniu do weta żeby może badania krwi zrobił co się z mazepą dzieje:( bo wcześniej ją oglądał i stwierdził że zdrowa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.02.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Okey, to ja się już czepiać kominka nie będę ...A jak pies jeść nie chce, to już niedobrze. Mam nadzieję, że wet coś poradzi, ale na Twoim poszłabym do innego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 wiesz mięsko z puszki to jej wchodzi ale nie urobię na żarłoka:mad: mogłabym jej gotować ale nie dam rady gotować tak żeby dostawała wszystko co powinna:( i błędne koło:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wusia a czym ja teraz karmisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 od szczeniaka jadła Acanę i było super piękna sierść pies jak malowanie ponad rok jadła i było git potem przestała to kupiłam jej karmę Husse i wyłysiała więc znowu kupiłam Acanę do tego dostawała jajeczko, jogurcik, marchewkę, jabłuszko, sałatę mi podkradała;) a teraz aż żal patrzeć na psa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.02.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Wusia pewnie vet zaleci badanie zeskrobin skory. Moze przyplataly sie jakies grzyby albo pasozyty. A moze to zmiany hormonalne. BTW na kazdym opakowaniu karmy podawana jest zawyzona dobowa dawka. Taki myk producentow Moje psy jedza 1/3 zalecanej dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 wiesz Ambercia to raczej nie problem grzybów z tą sierścią jak mi pies łysieć zaczął to sobie przypomniałam że hodowczyni od której brałam Unię mówiła że jej psy wyłysiały na tej karmie Husse:( chociaż inni hodowcy leosi ją chwalą zmiany hormonalne może bo dostała zastrzyk ale z jedzeniem już wcześniej zaczęły się problemy:( no i do czasu strajku zjadała tyle co na opakowaniu w dwóch dawkach i piękna była, smukła, zgrabna, nieupasiona a teraz to chudzina aż serce boli:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Apetyt byś jej poprawiła, gdybyś drugą Unię do domu wzięła, która pomagałaby jej miski pilnować ...a kudełki na wiosnę jej przypadkiem nie wyłażą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Yetuś nie sądzę koty jej michy wyjadają to leży i patrzy, myślałam że to tak już ku wiośnie no i że ciepło było ale to strasznie gwałtowne było:( z jednego czesania worek 60 litrowy sierści:( a jak za futro złapałeś to całe kępki wyłaziły:( wyglądała przed czesaniem jak taki wioskowy burek o dłuższej sierści który od 10 lat na łańcuchu przy budzie wisi i nigdy czesany nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A ja nic nie widzę bo mi hasło nie wchodzi... zmieniłaś????????? czy zapomniałam??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts