Arnika 23.02.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Jak karma była dobra, pies jadł , był w dobrej kondycji to po co zmieniłaś? Nudziło ci się?kup acanę.. będzie dobrze... Josera też dobra.. ale to też od psa zależy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 (edytowane) pisala przeciez ze przestala jesc ta acane moze przestaw sobie cyferki bo haslo to samo Edytowane 24 Lutego 2012 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 wusia ja bym jak najszybciej do weta poszla, niejedzenia utrzymujace sie dluzej i do tego lysienie moga byc przyczyna powaznej choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ojej, no to kłopot, nie sądzę, żeby rodzaj karmy był winny, bo głodna zjadłaby i niedobre, nie wychudłaby tak. Wusia, na cito robiłabym jej wyniki, bo może coś się dziać, leczyć trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 O, równocześnie z Tarcią pisałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 24.02.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 hej wu obejrzałam twój dziennik domek wg dziennika zapowiada się obiecująco ale co dalej? masz jakiś skrót zdjęć z wnętrza? ale przepraszam Cię nie dam rady przejrzeć prawie 1000 stron Pozdrawiam Joasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wusia, Emi też dostawała Acanę i też w pewnym momencie przestała ją jeść. Sprzedawca w sklepie polecił nam Brita i od razuzaczęła jeść! Teraz najczęściej je właśnie Brita i jakoś jej się nie nudzi. Sierść ma po nim w porządku. Kiedyś mnie skusiło na coś tańszego, to zaraz zmatowiała. A sąsiadka karmi swoją leosię Royalem - psica ma futra dwa razy tyle co Emi! Może to geny, może karma, ale nas na Royala nie stać.Póki co, możesz każdą porcję suchego doprawić odrobiną mięsa z puszki i dokładnie wymieszać. Pewnie zje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 .... ale przepraszam Cię nie dam rady przejrzeć prawie 1000 stron Pozdrawiam Joasia jak zmienisz ustawienia to będzie tylko ....... 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.02.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Moja psuka na Purinie Dog Chow jest już od jakiegoś czasu. Zjada i nie marudzi. Jedź do weta, to nie wygląda ciekawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Purinę też kiedyś jadła i było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 braza Purina w innych krajach ma taka sama opinie jak u nas Chappi. W jej sklad wchodzi zazwyczaj tylko 4% miesa, gdy w innych karmach moze to byc az 70%. Porownaj sklady a zobaczysz jakie smieci tam upychaja i ile konserwantow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Wusia bylas u weta??? wiadomo cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 no wlasnie wusia, bylas? nadal uwazam, ze to nie karma jest powodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kiedyś próbowałam karmę z Decathlonu i powiem, że skład super i cena baaardzo przyzwoita... Nawet byłam zdziwiona, bo wówczas za worek 15kg było coś koło 50zł.. teraz sporo drożej, ale to jakieś 80zł... więc warto zajrzeć.. i jest to dla różnych psów myśliwskich, biegających bardziej i mniej... przejrzyjcie ofertę... Zadowolona byłam też z Josery jagnięcina czy kurczak... już nie pamiętam.. Inka na tym była i było dobrze. Teraz jest odchudzana na maxa i dostaje odchudzającego royalka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 I co tu taka cisza...Znaczy gdzie gospodyni i co z Uzuri????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 24.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mysle, ze tak lawinowa utrata siersci spowodowana jest albo jakims pasozytem, albo zawirowaniami hormonalnymi. Zdrowy pies sie nie zaglodzi ... Pies Wusi nie chce jesc i to przed dluzszy czas, wiec cos jest nie tak ... BTW najbardziej znienawidzona karma przez moje psy to Royal. Gramy wiec tylko Orjien albo gotowane jagnie z warzywami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mam wrażenie, że właśnie po tej karmie z Decathlonu Emi strasznie zmatowiała, ale może był inny powód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 moj zaczynal na royalu ale odstawilismy, bo mial sensacje zoladkowe, pozniej probowalismy jeszcze z eukanuba, chicopee i nie chcial jesc. po puszkach animondy pies nam zachorowal okrutnie (biegunki, wymioty, goraczka). wetka dala nam na probe puszke hills'a i okazal sie strzalem w 10. dostaje wiec puszki z odrobina kulek. karme sciagamy z zooplusa z Niemiec, jest lepsza jakosciowo i przy zakupie 4 palet kosztuje o 50% mniej niz w naszych sklepach. nie dajemy psu zadnych naszych dan, czasem ugotujemy piersi z indyka z warzywami i kasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Royala kupiłam odchudzającego... Nadal Inkę odchudzamy... ale jakoś nie chudnie...Za tydzień ją ogolę na prawie łyso.. mam dość czesania, a jak wychodzę to ta się drapie i robi sobie kołtuny.. z nudów czy co? Jak jestem to się nie drapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 moze czas na kapiel, moj jak juz chce byc wyprany do drapaniem pokazuje, ze pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts