piterazim 16.01.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 heh ostatnio siedzę i uszczelniam wszystko u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 I jak tam wykończeniówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 05.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 I jak tam wykończeniówka?? Doda, dogadawszy się z feelem rozpieprzyła Pitowi kaloryfery, zjadła podłogówkę a do mózgu podpięła pendrive'a z całym swoim dorobkiem. Pit targany namiętnościami (jego prawdziwa natura wciąż walczy z dodowym wszczepem) popchnęła go ku ostatecznemu - Pit zapisał się do klubu Brody79 dzięki czemu zaczął golic okolice bikini, przestał puszczać bąki i już nie czuć go capem... wykańczania jak nie było tak nie ma nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.02.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 wykończeniówka idzie jak krew z nosa. problem z tym że walczę w pojedynkę i jest to nie do ogarnięcia poza tym kończyłem pisać magisterkę i nie mogłem być na budowie tak długo jak chciałem trochę utknąłem z szpachlowaniem ścian, jak na razie mam 90% pomieszczeń wyszpachlowanych pierwszą warstwą gipsu. druga powinna iść szybciej. co do szlifowania planuje sobie ułatwić życie i wypożyczyć żyrafę co do puszczania bąków to przez ostatnie trzy dni zajadałem się grochówką mamy pod koniec to już sam nie dawałem rady z pierdami - chyba powinienem nosić jakąś koszulkę z napisem BIOHAZARD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 06.02.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 chyba powinienem nosić jakąś koszulkę z napisem BIOHAZARD wystarczy nabyć antyprykator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.02.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 taaaa - korek w dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 27.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 o, widzę, że od czasów naszej ostatniej rozmowy ujawniającej obustonne głębokie inklinacje do błyskotliwych ripost nikt sie tu nie wypowiedział hłe hłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 27.02.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 marazm, stagnacja i zima w ogóle inna sprawa to trudno dotrzymać nam kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matysia 03.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 czytam twój dziennik i normalnie oczom nie wierze: żadnych fachowców od elektryki, hydrauliki i tym podobnych, wszystko własnymi rękoma, tylko podziwiac i bić brawo . a już myślałam że tylko z mojego męża taka "zosia samosia" w pozytywnym znaczeniu oczywiście. życze wytrwałości no i nie daj się wykończyć wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 05.03.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dzięki moim zdaniem skąpstwo to najlepsza motywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 piterazim, dziennika całego nie czytałam , ale rzeżucha w klawiaturze PS Myślałam, że informatycy tylko cyfry widzą - przepraszam Koniecznie napisz, jaka była reakcja koleżanki - ja bym rzuciła Ci się normalnie na plecy z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 09.03.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nieźle się zdziwiła jak na razie to mój najlepszy numer teraz do biura pielgrzymki ciągną żeby zobaczyć "cudo" niestety przez weekend trochę zielsko opadło , ale reanimujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Pielgrzymkom nie ma co się dziwić Nie dziwię się też, że koleżanka zdziwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.03.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 teraz muszę wykombinować coś na 1 kwietnia - korci mnie żeby poligonem moich działań była cała firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakreconaelfa 10.03.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 dzisiaj będzie nie budowlano Czyli jak zrobić mini ogród biurowy jak wiadomo nadchodzi dzień kobiet więc trzeba coś wymyślić. Cel - kumpela z pracy. Kupno kwiatka - skrajnie bezosobowo, bombonierka - nie bardzo, odżywia się jakimiś trocinami. Więc wpadłem na pomysł żeby zrobić osobistą laurkę. Kredkami nie dysponuję, ściągnąć z internetu i wydrukować - do bani. Z racji faktu że piastujemy stanowiska informatyków zrobiłem następującą rzecz. Znalazłem starą klawiaturę, wyciągnąłem klawisze, wyłożyłem wnętrze watą, włożyłem, klawisze polałem wodą i posypałem nasionkami rzeżuchy. http://images49.fotosik.pl/76/43244529c023ce3dmed.jpg http://images47.fotosik.pl/76/22d9c11688f58910med.jpg teraz w poniedziałek muszę być przed nią w pracy i położyć moją w miejsce jej JUZ CIĘ LUBIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.03.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 mnie nie da się nie lubić dosłownie cukiereczek jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
musztys 23.03.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witaj Piterazim! Czy wytrzymasz jeszcze jedna wycieczke do Twojego cudeńka?Jesli tak to prześlij proszę kontakt na [email protected]PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 24.03.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jasne! Zapraszam Namiary wysłałem na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 http://images39.fotosik.pl/164/15a42dbcce907200med.jpg Pytanie konkursowe - co autor miał na myśli malując tą ścianę - z czym tobie się kojarzy - odpowiedzi umieszczajcie w komentarzach Ależ to oczywista inspiracja armią japońską z czasów II wojny światowej. Coś w klimatach kamikaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 10.01.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 dokładnie tak co prawda nieoryginalna kolorystka, ale dokładnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts