Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pokażcie jak śpią Wasze Zwierzaki!:)

Recommended Posts

Zainspirowana koncowka watku "gęby zwierzat" proponuje bardziej "tematyczny"

pt " Jak śpią Nasze Zwierzaki" :):):)

Zasady - wklejamy fotki na których nasze Futra kołyszą się w objęciach Morfeusza :)

ps. ogromna prośba! w miare mozliwosci nie wklejajcie wielkich zdjęć - rozwalaja stronę ani bardzo dużych zdjec (jak na gębach) - mocno zmulaja ładowanie strony (a nie kazdy śmiga na bardzo szybkim łaczu)

jak cos to moge pomoc zmniejszyc za duza fotkę :)

• Odpowiedzi 261
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No Daggulka fajne miejsce do spania znalazł sobie Twój kotek :D

A tak nasz młody sypiał dwa miesiące temu, teraz trudno go sfotografować śpiącego.

http://images25.fotosik.pl/219/4c8f96b217eb708f.jpg

Rozumiem ze to duze futro na tle którego jest małe futro - to mamusia?:)

Dokładnie - to mamusia, 18letnia Natka :D

Teraz z radością stwierdzam, ze to późne macierzyństwo bardzo ją "odmłodziło".

Cieszę się, że kategorycznie sprzeciwiłam się sąsiadom , włascicielom Natki i nie pozwoliłam zutylizować "malucha".

śliczne są wszystkie zwierzaki ...a jakie mądre :D

Edzia ...masz już kotka u siebie? :D firanki całe? :wink: :lol: ...moje jeszcze tak, ale za to kwiatki cierpią :wink: :D

Daggulko o mądrości zwierzaków przekonałam się na własnym przykładzie.

Trochę zaśmiecę wątek, ale tak przy okazji pozwolę sobie to opisać.

Do kotów miałam stosunek taki powiedziałabym obojętny, nie marzyłam o posiadaniu kota, ale też i nie skrzydziłam, owszem nakarmiłam jak sie zjawił przed drzwiami, pogłaskałam ale do domu nie wpuściłam.... do czasu kiedy to sędziwa kotka sąsiadów nas przechytrzyła. W listopadowe południe, w czasie obiadu kiedy za oknem szalała zadyma śnieżna ona usiadła na parapecie jadalni i takimi smutnymi oczami patrzyła na nas, że nie mogliśmy skończyć obiadu no i stało się wpuścicliśmy ją do domu...

Od tego czasu zaczęła podwójne życie, trochę u prawowitych włascicieli trochę u nas.

4 maja o 6.10 obudziłam się z czymś mokrym, zimnym i piszczącym na brzuchu. Kotka urodziła w naszym łóżku kociątku i tak sobie to tłumaczę, chcąc wzbudzić we mnie większą miłość do kotów a zwłaszcza do swojego malucha położyła go na moim brzuchu.

Wiecie jak to działa, niesamowicie...teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich.

Zwłaszcza, że traktujemy go jako nowego potomka w nowym domku :D

I tak Daggulko koty na dobre zadomowiły się u nas.

Edzia ...super, gratuluję kociaka :D

U nas to ja jestem zwierzara - wszystko co żywe i czterołapiaste wzbudza we mnie żywe pozytywne uczucia :D , więc normalne jest że jak prawdziwa baba na wsi też chciałam mieć też kota :D ... i to od razu w dzień przeprowadzki :lol: . Mój Tomasz za kotami nie przepadał ... ale dla świętego spokoju się zgodził z adnotacją jednakże że on kotów nie lubi i że to będzie MÓJ KOT :D .

Tak więc pojechaliśmy , sama kotka wybrałam , przywieźliśmy do domu .... i na tym skończyło się "MÓJ KOT" ....Luśka Tomka sobie upatrzyła za swojego pana , do niego się łasi , u niego na kolankach leży ....Tomek zakochany bez pamięci :lol: .... kotek miauknie - Tomek już przy niej coby jej się krzywda nie działa :lol: .

Tak, że kochani ...zwierzęta są przebiegłe i mądre ....doskonale wiedza jak sobie nas wokół paluszka okręcić :D

daggulka to musisz jeszcze jednego kotka sprowadzić, a jak i ten następny ku komu innemu uczucia skieruje to kolejnego i kolejnego i tak do skutku 8)

A mój zwierz śpi tak :p

http://images31.fotosik.pl/151/8a548e4b5ac96bc8.jpg

http://images28.fotosik.pl/162/613c80f752e97c8b.jpg

http://images34.fotosik.pl/150/6adb7220030f2865.jpg