clovi 28.03.2018 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Ja mam tylko krzesła jadalniane i są w porządku. Nie wiem, jak z szafami. Dla mnie małe, więc postawiłam na PAX Ikea. Z Jysk to tylko dekoracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WCze 26.12.2019 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2019 UWAGA!!! To firma olewająca klientów. Jak coś się kupi (ja huśtawkę ogrodową SONNERUP) i to się posuje, to Jysk Polska umywa ręce a centrala JYSK na Cyprze nawet nie raczy odpowiedzieć, choćby "kiss my ass" (żeby się pocałować w d. , w której to części ciała oni najwyraźniej mają swoich klientów). SPRZEDAJĄ MEBLE JEDNORAZOWEGO UŻYTKU, JAK ZASZWANKUJĄ, TO DO SMIETNIKA. IKEA pod tym względem to wyżyny szacunku do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts