Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

niebanalny pomysł na prezent na 30 urodziny dla faceta...

nitubaga

Recommended Posts

• Odpowiedzi 102
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pfff, paintball...

Jak się chce bawić w żołnierzy, to mu coś z airsoftu kup. Nie dość, że karabiny wyglądają jak karabiny (a nie skrzyżowanie wiertarki z pistoletem lakierniczym) to jeszcze większy nacisk na kodeks honorowy się kładzie.

Na przykład coś takiego:

http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=1937 ?

A ja zrobiłam inaczej :wink:

ze względu na brak funduszy musiałam uderzyć w pomysł.. Kupiłam parę małych tzw. pierdółek związanych z hobby mojego Męża, do każdej doczepiłam liścik dlaczego to a nie co innego ;-), ukryłam je w różnych miejscach w domu - a trasę do nich wyznaczyłam po podłodze różami - Mąż zbierając róże uskładał sobie buket i jednoczesnie namierzył wszystkie prezenty :lol:

bardzo fajny pomysł :D potrzebuję na inna okazje ale TO jest strzał w 10 !!!!!

Mi też ten pomysł się spodobał i z tego co wiem (jak rozesłałam patent znajomym) to sprawdził się równie wyśmienicie też na inne okazje tj. rocznica ślubu a nawet wieczór kawalerski :evil:

• 3 weeks później...
30 urodziny to dość symboliczne wydarzenie, warto by pomysleć o czymś orginalynym, w zależności od tego, ile możesz na to przeznaczyć. Dobrym pomysłem byłoby coś, czego meżczyzna do tej jeszcze nie miał, albo czego jeszcze nie nigdy zrobił, a zawsze chciał Np. karnet na silownie, albo jakaś wycieczka itk.

• 3 months później...
  • 2 months później...
  • 6 months później...
  • 1 year później...
Kurczę, mój mąż już po 30, będzie miał 31 teraz i się zastanawiam właśnie nad wykupieniem toru gokartowego na godzinę. Tylko myślicie, że tak we dwójkę nam będzie smutno? lepiej zaprosić kogoś jeszcze? no tylko że nie mam zamiaru wydać fortuny żeby się inni pobawili:D Edytowane przez Elfir
reklama

• 2 weeks później...

ja mojemu mężowi kupiłam z okazji urodzin bilety na koncert jednego z Jego ulubionych zespołów z młodości.. akurat planowany był koncet DepecheMode, który lubił jako nastolatek.. koncert co prawda był za kilka miesiecy, ale bilety sprzedawali akurat w okolicach urodzin-więc to był prezent:)

to jeden z prezentów, ktore mąz wspomina najmilej.

można też dla panów, którzy lubią o siebie dbać i nie uważają, że wypackanie ciała kremem to coś strasznego wykupić np masaz pleców..relaksacyjny chociażby.. może to być fajne chyba- teraz wszyscy tacy zestresowani..budową;)

podoba mi się pomysł podany powyżej-kurs bezpiecznej jazdy.. jesli dobrze rozumiem to nauka, jak wychodzić z poslizgu itp..to na takiej lekcji można troszkę poszalec za kierownicą-brzmi super..

• 6 months później...

Pomysł z biletem na koncert super :) Oby tylko trafić w odpowiedni moment, fajnie, że z Depeche Mode się udało :)

Ten kurs bezpiecznej jazdy to też fajna rzecz, bo będzie można i poszaleć, ale też na pewno zdobyć przydatne umiejętności. Muszę zastanowić się nad taką opcją na prezent na 30 urodziny dla mojego męża :)

Edytowane przez Elfir

• 1 month później...

Bardzo oryginalne książki na prezent są w Empiku = takie z każdego rocznika oddzielnie wspominki młodzieńczych lat http://www.empik.com/wyjatkowy-rocznik-1984-opracowanie-zbiorowe,p1080604393,ksiazka-p

Ja dostałam i byłam zachwycona bo cofnęłam się dzięki tej książce pamięcią do lat dzieciństwa , super prezent

• 4 weeks później...
30 to okrągła liczba, więc prezent musi być szczególny. Wychodzę z założenia, że daję to, co sama chciałabym dostać, więc wyżej wspomniany bilet na koncert i to jeszcze zagranicznego artysty bardzo by mi się spodobał. Lot balonem albo paralotnią też bym mogła komuś zafundować, ale skok ze spadochronem odpada ;)

• 1 month później...
  • 1 year później...