JarekKRK45 13.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam wszystkich , mam zamiar budować dom z oferty muratora . Projekt o symbolu C 120 . Chciałbym prosic o wszelkie informacje na temat tego projektu , czy ktoś juz buduje taki dom ? Będę bardzo wdzięczny za każdą informacje . Pozdrawiam Jarek Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProStaś 13.08.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=318&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=c+120&x=0&y=0&nr=0 Czy chodzi o ten projekt?Jeśli ten, to.... najlepsza pochwała minimalizmu. Na małej powierzchni jest wszystko co trzeba i to w całkiem dużych rozmiarach (względem całej pow. chałupy). Nie ma się czego przyczepić, do wykorzystania jest jeszcze przestrzeń pod sachodami. Może tam być spiżarnia lub małe WC, a obok kuchni spiżarnia. Jedyny, mały, minus to trzy kominy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 13.08.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dzięki za info i czekam na dalsze opinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 16.02.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Witam , proszę o opinie na temat Projektu C 120 FOREMNY z katalogu projektów muratora . Dziekuję i pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 17.02.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam , proszę o opinie na temat Projektu C 120 FOREMNY z katalogu projektów muratora . Dziekuję i pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 26.08.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Witam wszystkich , mam zamiar budować dom z oferty muratora . Projekt o symbolu C 120 FOREMNY. Chciałbym prosic o wszelkie informacje na temat tego projektu , czy ktoś juz buduje taki dom ? Będę bardzo wdzięczny za każdą informacje . Pozdrawiam Jarek Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 22.11.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Jłeśli jeszcze nie kupiłeś to ja mam do sprzedania nowy projekt domu Murator C 120L Foremny. Projekt był kupiony do działki, którą sprzedałam. Kupiłam inną i niestety okazało się , że nie jest on zgodny z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego w obszarze, w którym jest nowa działka. Projekt nie został zaadoptowany do działki, jest nowy, posiada pełną dokumentację. Cena do uzgodnienia.W razie pytań proszę pisać, mój email : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 23.11.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam , to szkoda że nie wiedziałem wcześniej juz kupiłem ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 01.12.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 trudno, może ktoś inny kupi i gratuluje to jest bardzo funkcjonalny projekt domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 02.12.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam , Tez doszedłem do wniosku że domek jest funkcjonalny , ale nie widzialem na forum żeby ktos taki sam budował . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 13.03.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Witam wszystkich , mam zamiar budować dom z oferty muratora . Projekt o symbolu C 120 . Chciałbym prosic o wszelkie informacje na temat tego projektu , czy ktoś juz buduje taki dom ? Będę bardzo wdzięczny ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrzaszcz 09.06.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 mam do sprzedania nowy projekt domu Murator C 120L Foremny. Projekt był kupiony do działki, którą sprzedałam. Kupiłam inną i niestety okazało się , że nie jest on zgodny z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego w obszarze, w którym jest nowa działka. Projekt nie został zaadoptowany do działki, jest nowy, posiada pełną dokumentację. Cena do uzgodnienia.W razie pytań proszę pisać, mój email : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lkscch 20.08.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 witam buduje wlasnie taki dom i w sumie tez chcialbym popisac z kims kto buduje FOREMNY C120wlasnie skonczylem elektryke i tynki wewnetrzne. nastepny etap podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris111 09.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam wszystkich. Mam zamiar budować dom z oferty Muratora o nazwie FOREMNY C 120. Ponawiam prośbę mych przedmówców i proszę o opinie na temat tego projektu. Będę wdzięczny również za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.10.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Uwagi - jesli chodzi o wygląd bryły, to zaprzecza ona nazwie domu Zbyt wysoka ścianka kolankowa i za krótkie okapy. - słup w podcieniu wejścia połączony z wieńcem - duży błąd dla osób chcących budować energooszczędnie. - trochę ciemne poddasze - drogi dach jak na tak mały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RIDER 83 09.12.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Buduje właśnie taki domek i chętnie bym porozmawiał z osobą która buduje lub budowała w/w dom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts