Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C120 FOREMNY

Recommended Posts

http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=318&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=c+120&x=0&y=0&nr=0

Czy chodzi o ten projekt?

Jeśli ten, to.... najlepsza pochwała minimalizmu. Na małej powierzchni jest wszystko co trzeba i to w całkiem dużych rozmiarach (względem całej pow. chałupy). Nie ma się czego przyczepić, do wykorzystania jest jeszcze przestrzeń pod sachodami. Może tam być spiżarnia lub małe WC, a obok kuchni spiżarnia.

Jedyny, mały, minus to trzy kominy.

Pozdrawiam.

• 6 months później...
  • 6 months później...
  • 2 months później...

Jłeśli jeszcze nie kupiłeś to ja mam do sprzedania nowy projekt domu Murator C 120L Foremny. Projekt był kupiony do działki, którą sprzedałam. Kupiłam inną i niestety okazało się , że nie jest on zgodny z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego w obszarze, w którym jest nowa działka. Projekt nie został zaadoptowany do działki, jest nowy, posiada pełną dokumentację. Cena do uzgodnienia.

W razie pytań proszę pisać, mój email : [email protected]

• 2 weeks później...
  • 3 months później...
  • 1 year później...

mam do sprzedania nowy projekt domu Murator C 120L Foremny. Projekt był kupiony do działki, którą sprzedałam. Kupiłam inną i niestety okazało się , że nie jest on zgodny z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego w obszarze, w którym jest nowa działka. Projekt nie został zaadoptowany do działki, jest nowy, posiada pełną dokumentację. Cena do uzgodnienia.

W razie pytań proszę pisać, mój email : [email protected]

• 2 months później...
  • 1 month później...

Uwagi

- jesli chodzi o wygląd bryły, to zaprzecza ona nazwie domu :) Zbyt wysoka ścianka kolankowa i za krótkie okapy.

- słup w podcieniu wejścia połączony z wieńcem - duży błąd dla osób chcących budować energooszczędnie.

- trochę ciemne poddasze

- drogi dach jak na tak mały domek

• 1 month później...