onna 14.08.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 już od dawna mnie męczy pewien problem- zakupiliśmy zmywarkę i ciągle nie wiem jak ją ekonomicznie zapakować, żeby dużo zmieścić i żeby się dobrze umyło. Stąd wpadłam na pomysł aby poprosić o zdjęcia (i opisy) Waszych zapakowanych zmywarek Przejdzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 14.08.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 już od dawna mnie męczy pewien problem- zakupiliśmy zmywarkę i ciągle nie wiem jak ją ekonomicznie zapakować, żeby dużo zmieścić i żeby się dobrze umyło. (...) Przejdzie???? A w instrukcji obsługi zmywarni nie miałaś poglądowego rysunku zapakowania środka naczyniami ?? My w swoim Bosch'u / SGV57T23EU / mieliśmy dwa takowe rysunki obrazujące sposób pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 14.08.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 instrukcje są, owszem, rysunków jest więcej, ale nie ma to jak żywy przykład... Słyszałam tu opinie o pakowaniu zmywarki do granic możliwości To miał być taki trochę żartobliwie-poglądowy wątek le o zdjęciach poważnie całkiem mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jax 14.08.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Pozostaje kwestia jakości umycia naczyń w tych zapakowanych po sufit naczyń, my mamy tego samego boscha model 57 i pakujemy normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hatelov 15.08.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 http://lh5.ggpht.com/_9YaN5X8d97Q/SIj1S5eNbII/AAAAAAAAAnU/F21sHE-lSzE/zmywarka+1.JPG http://republika.pl/blog_tb_3478860/4064918/tr/nietypowa_zmywarka.jpg Oraz jako bonus-stage: http://pu.i.wp.pl/?k=MzQ2NTM4NTIsNTU2MzU3&f=Obraz_233.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.08.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Hehe, jakbym widziała swoją kocicę Zmywarkę sprawdzam na obecność kota przed włączeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.08.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Czasem kładę w dolnym koszu na talerze coś płaskiego (blacha, patelnia, miska), ale bywa, że to nadprogramowe, jeśli przypalone, to się nie domyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 15.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 no coż ... ja też sie dopiero uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.08.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja jeszcze nie mam, ale to zdjecie mnie inspiruje. Bardzo nawet bym rzekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 15.08.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Oooo, temat na czasie - ja dzisiaj po raz pierwszy uruchomilam moja zmywarke Mam 60-tke, a wydaje mi sie ze tak jakos malo rzeczy do niej weszlo, jeden duzy garnek obiadowy mi sie juz nie zmiescil. Naczynia byly z obiadu i kolacjii czeroosobowej rodziny. A tak wogole to co robicie z brudnymi garami dopóki sie nie uzbiera pelen wklad? trzymacie w zlewie czy przetrzymujecie w zmywarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.08.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja od razu pakuję do zmywarki, bo w zlewie byłyby wątpliwą ozdobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 15.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2008 Naczynia odrazu do zmywarki bo potem sie nikomu niechce tego upakowac. Kiedys mialem w aristonie takie cos jak zmywanie wstepne i jak wiedzialem ze powiedzmy dzis nie wlacze tylko jutro to wlaczylem to, oplukalo sie i mozna bylo resztki wywalic z sitek a naczynia czekaly w zmywarce. Teraz mam siemensa i niema takiej funkcji Znaczy ma ale trwa to 25 minut to bez sensu, w aristonie trwalo 5 minut. No chyba ze jest a o tym niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 16.08.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 (...) http://republika.pl/blog_tb_3478860/4064918/tr/nietypowa_zmywarka.jpg Oraz jako bonus-stage: http://pu.i.wp.pl/?k=MzQ2NTM4NTIsNTU2MzU3&f=Obraz_233.jpg Niesamowite - widzę że zmywarka chyba niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Zamiast zawieszki można wrzucić do koszyka na sztućce wyciśniętą skórkę z cytryny. Taka wersja eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.08.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kurcze a ja mam problem z wypraniem mojego psa, teraz bede wiedziala, tylko jak zmiescic bernardyna w 45?hehehehe Ja tam wiecej wepcham do zmywarki niz na zdjeciu, wykorzystuję tę składana plastikowa półke na gornej szufladzie na niskie szklanki , czyli piętrowo szklanki nad szklankami... mam elektroluxa i troszke inny ma kształt ta górna półka-jest płaska i moge w niej poukładac najcześciej miski ,nie bój sie układac pod skosem, czeli opieraj jedna o druga tylko tak zeby woda mogła miedzy naczynia dojsc.Nie martw sie !dojdziesz do wprawy, ja tez z poczatku nie umialam i chodziła prawie na pusto po moim zapakowaniu,az przyszedł kolega i pokazal hehehe byłam w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts