Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MISTRZOSTWA FORUM W... PAKOWANIU ZMYWARKI ;)

onna

Recommended Posts

już od dawna mnie męczy pewien problem- zakupiliśmy zmywarkę i ciągle nie wiem jak ją ekonomicznie zapakować, żeby dużo zmieścić i żeby się dobrze umyło. (...)

Przejdzie????

A w instrukcji obsługi zmywarni nie miałaś poglądowego rysunku zapakowania środka naczyniami ??

My w swoim Bosch'u / SGV57T23EU / mieliśmy dwa takowe rysunki obrazujące sposób pakowania :D

Oooo, temat na czasie - ja dzisiaj po raz pierwszy uruchomilam moja zmywarke :D

Mam 60-tke, a wydaje mi sie ze tak jakos malo rzeczy do niej weszlo, jeden duzy garnek obiadowy mi sie juz nie zmiescil. Naczynia byly z obiadu i kolacjii czeroosobowej rodziny.

A tak wogole to co robicie z brudnymi garami dopóki sie nie uzbiera pelen wklad? trzymacie w zlewie czy przetrzymujecie w zmywarce?

Naczynia odrazu do zmywarki bo potem sie nikomu niechce tego upakowac. Kiedys mialem w aristonie takie cos jak zmywanie wstepne i jak wiedzialem ze powiedzmy dzis nie wlacze tylko jutro to wlaczylem to, oplukalo sie i mozna bylo resztki wywalic z sitek a naczynia czekaly w zmywarce. Teraz mam siemensa i niema takiej funkcji :( Znaczy ma ale trwa to 25 minut to bez sensu, w aristonie trwalo 5 minut. No chyba ze jest a o tym niewiem

Kurcze a ja mam problem z wypraniem mojego psa, teraz bede wiedziala, tylko jak zmiescic bernardyna w 45?hehehehe

Ja tam wiecej wepcham do zmywarki niz na zdjeciu, wykorzystuję tę składana plastikowa półke na gornej szufladzie na niskie szklanki , czyli piętrowo szklanki nad szklankami... mam elektroluxa i troszke inny ma kształt ta górna półka-jest płaska i moge w niej poukładac najcześciej miski ,nie bój sie układac pod skosem, czeli opieraj jedna o druga tylko tak zeby woda mogła miedzy naczynia dojsc.Nie martw sie !dojdziesz do wprawy, ja tez z poczatku nie umialam i chodziła prawie na pusto po moim zapakowaniu,az przyszedł kolega i pokazal hehehe byłam w szoku :roll: :roll: