Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy studenci są w stanie wybudować dom?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

musiało Ci cholernie nie wyjść w życiu skoro teraz generalnie bez względu na wszystko jesteś na nie:)

Ciekaw jestem tylko co tak wpłyneło na to , że teraz wsyzstko wydaje Ci sie nierealne.

Hmmmm i zastanawaim się dlaczego miałbym ja myśleć, że coś sie nie uda skoro sie udało?!

1.nie baw się w psychoanalizę bo to już nie jest modne......

2. przeczytaj UWAŻNIE pierwszy post....

3. Amerykanie też myśleli, że mogą całe życie przeżyć na kredyt...... :wink:

1. Od kiedy to stare zgorzkniałe dziadki wiedzą co jest modne?

2. Moja polemika nie ogranicza się do 1 postu

3. Coi ma piernik do wiatraka??? W ich przypadku caly problem nie lezy w nierealnej kwocie kredytu, który stanie sie niemozliwy do spłaty...radzę jeszce raz przeczytaj post a po 2 moja dywagacja nie dotyczyłą jedynie wątku tych ludzi tylko ogólnego zrzędzenia i braku wiary nawet w Siebie...

pozdrawiam

trzymaj może pewien poziom wypowiedzi...... ja rozumiem, że do zdobycia wyższego wykształcenia jeszcze trochę czasu zostało, ale to nie powód żeby obrażać innych....

aaaaaaaaaaaa...... więc to była tylko luźna dywagacja bez związku z tematem wątku ? masz może jeszcze jakieś luźne przemyślenia niezbyt związane z tematem?

ok ucinam polmikem z panem BOHO.. nie dość że zgorzkniały, na modzie się nie zna to jeszcze obrażalski:) heeh

jak mawiała moja babcia mądrzejszy musi ustąpić:)

PS wyższe juz jest ale i bez niego wiediałbym jak dogadać pesymistycznemu panu u nicku BOHO:)

pozdrawiam i życzę więcej luzu i wiary w siebie

Podzielam opinie wyrażane przez BOHO w tym wątku.

Nie zawsze młodość i entuzjazm czyni cuda.

Przykłady opisane w dzisiejszej GW, gdzie młodzi ludzie, jeszcze niedawno przekonani, że góry są zdolni przenosić, dzisiaj nie są pewni swej najbliższej przyszłości.

http:// http://wyborcza.pl/1,76842,5918252,Kredytowa_narzeczona.html

Należy krytycznie i rozważnie podejmować decyzje. Hurraoptymizm nie jest dobrym doradcą.

Każdemu kto zrealizował swe marzenia - serdecznie tego gratuluje.