BOHO 13.11.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 nie zarzekam się, ale tak źle mi zyczysz? nie no... ależ skąd ! piszę o doświadczeniu życiowym i pięknym haśle "chcieć to móc".... przeczytaj pierwszy post założyciela tematu to zrozumiesz co mam na myśli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 13.11.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 musiało Ci cholernie nie wyjść w życiu skoro teraz generalnie bez względu na wszystko jesteś na nie:)Ciekaw jestem tylko co tak wpłyneło na to , że teraz wsyzstko wydaje Ci sie nierealne.Hmmmm i zastanawaim się dlaczego miałbym ja myśleć, że coś sie nie uda skoro sie udało?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.11.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 musiało Ci cholernie nie wyjść w życiu skoro teraz generalnie bez względu na wszystko jesteś na nie:) Ciekaw jestem tylko co tak wpłyneło na to , że teraz wsyzstko wydaje Ci sie nierealne. Hmmmm i zastanawaim się dlaczego miałbym ja myśleć, że coś sie nie uda skoro sie udało?! 1.nie baw się w psychoanalizę bo to już nie jest modne...... 2. przeczytaj UWAŻNIE pierwszy post.... 3. Amerykanie też myśleli, że mogą całe życie przeżyć na kredyt...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 13.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 1. Od kiedy to stare zgorzkniałe dziadki wiedzą co jest modne?2. Moja polemika nie ogranicza się do 1 postu3. Coi ma piernik do wiatraka??? W ich przypadku caly problem nie lezy w nierealnej kwocie kredytu, który stanie sie niemozliwy do spłaty...radzę jeszce raz przeczytaj post a po 2 moja dywagacja nie dotyczyłą jedynie wątku tych ludzi tylko ogólnego zrzędzenia i braku wiary nawet w Siebie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 13.11.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 trzymaj może pewien poziom wypowiedzi...... ja rozumiem, że do zdobycia wyższego wykształcenia jeszcze trochę czasu zostało, ale to nie powód żeby obrażać innych.... aaaaaaaaaaaa...... więc to była tylko luźna dywagacja bez związku z tematem wątku ? masz może jeszcze jakieś luźne przemyślenia niezbyt związane z tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 13.11.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ok ucinam polmikem z panem BOHO.. nie dość że zgorzkniały, na modzie się nie zna to jeszcze obrażalski:) heeh jak mawiała moja babcia mądrzejszy musi ustąpić PS wyższe juz jest ale i bez niego wiediałbym jak dogadać pesymistycznemu panu u nicku BOHO:) pozdrawiam i życzę więcej luzu i wiary w siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 13.11.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 ucinasz polemikę ale ostatnie słowo musi należeć do Ciebie? BOHO ma akurat dużo racji - same chęci nie wystarczą - szczególnie jak w grę wchodzi spora kasa potrzebna na wybudowanie i wykończenie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 13.11.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Podzielam opinie wyrażane przez BOHO w tym wątku.Nie zawsze młodość i entuzjazm czyni cuda. Przykłady opisane w dzisiejszej GW, gdzie młodzi ludzie, jeszcze niedawno przekonani, że góry są zdolni przenosić, dzisiaj nie są pewni swej najbliższej przyszłości. http:// http://wyborcza.pl/1,76842,5918252,Kredytowa_narzeczona.html Należy krytycznie i rozważnie podejmować decyzje. Hurraoptymizm nie jest dobrym doradcą.Każdemu kto zrealizował swe marzenia - serdecznie tego gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts