Mirek_Lewandowski 04.10.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Przytnij mocno wiosną no i zobaczymy, co wylezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mododevil 04.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Nic mi chyba nie zostaje jak drastyczne cięcie Najwyżej wymienię je na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alchemilla 27.01.2010 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 No nie, myślałam że zielenieje= marnieje...To będzie sobie rósł zielony, tyle że muszę znowu kupić czerwony, bo taki właśnie chciałam w tym miejscu co ten zieleniejący... A czy nie masz przypadkiem odmiany "A.palmatum Atropurpureum?Z doswiadczenia wiem,ze ta czerwona odmiana poznym latem najbardziej zielenieje.Polecam "Bloodgood"ten jest intensywnie czerwony przez caly sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 27.01.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nie wiem jaką mam odmianę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaAdamek 18.08.2015 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Za dużo słońca. Stało się z moim klonem dokładnie to samo, przestawiłam go w bardziej zacienione miejsce tarasu (rośnie w doniczce). Dużo tez dało wieczorne zraszanie i podlewanie w dość sporych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts