GLAMOURMUM 07.11.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Chyba nie mamy innego wyjścia Nie ma się co załamywać... jeszcze wiele przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Glamciu ja odnośnie ostatniego Twojego wpisu w moich komentarzach. chcesz w pupe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.11.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Glamciu ja odnośnie ostatniego Twojego wpisu w moich komentarzach. chcesz w pupe? hmmm... mogę dostać...jak zasłużyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 nie ma sprawy długi łikend się zbliża to akurat masz okazje co by się do mnie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.11.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Az pójdę sprawdzić za to lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku właśnie doczytałam GRATULACJE!!!! Czekam na 21 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 11.11.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Glamurku właśnie doczytałam GRATULACJE!!!! Czekam na 21 listopada Aniu ja też czekam... ale na razie się nie nastawiam..po prostu żyję nadzieją... chociaż tak bardzo bym chciałam w tym roku wykopac fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Glamurku właśnie doczytałam GRATULACJE!!!! Czekam na 21 listopada Aniu ja też czekam... ale na razie się nie nastawiam..po prostu żyję nadzieją... chociaż tak bardzo bym chciałam w tym roku wykopac fundamenty. Grunt to pozytywne myślenie!!! Jak pogoda dopisze, to w 2 tygodnie (albo i mniej) będziesz miała fundamenty. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Glamurku właśnie doczytałam GRATULACJE!!!! Czekam na 21 listopada ja również gratuluję i czekam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.11.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 no do 21 coraz bliżej... już się nieciepliwię i oczywiście też czekam na wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dzięki Wam dziewczyny... Jesteście kochane.... Witaj DarioAS - chyba pierwszy raz u mnie.. Zapraszam częściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.11.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ja zaglądam, tylko zazwyczaj z młodą na ręcach... i nie mam jak wtedy pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.11.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja też z niecierpliwością czekam na wbicie pierwszej łopaty. I mocni trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 ja zaglądam, tylko zazwyczaj z młodą na ręcach... i nie mam jak wtedy pisać widziałam "tą młoda" w Twoim dzienniczku... jest słodka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ja też z niecierpliwością czekam na wbicie pierwszej łopaty. I mocni trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem bardzo mi miło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 witam no to się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 witam no to się zacznie Cześć wiolasz Już myślałam ,że o mnie zapomniałaś...a tu proszę jaka niespodzianka. Och cieszę się na te wszystkie problemy....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A ja ciesze się razem z Tobą. To niesamowite uczucie. Pamiętam ,że ja z tej niecierpliwości, chcialam juz zaczynac bez uprawomocnienia się PnB. Ale wybito mi to z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 12.11.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 A ja ciesze się razem z Tobą. To niesamowite uczucie. Pamiętam ,że ja z tej niecierpliwości, chcialam juz zaczynac bez uprawomocnienia się PnB. Ale wybito mi to z głowy. O matko...skąd ja to znam ??? W ubiegłym tygodniu zapytałam o to samo mojego Pana budowlańca o imieniu Bogumił..... cholera musze mu jakieś zdrobnienie wymysleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.11.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 witam no to się zacznie Cześć wiolasz Już myślałam ,że o mnie zapomniałaś...a tu proszę jaka niespodzianka. Och cieszę się na te wszystkie problemy....!!!! Gdzież bym śmiała! Pamiętam ,że ja z tej niecierpliwości, chcialam juz zaczynac bez uprawomocnienia się PnB. znam to i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts