Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale numer .... Kasia rzuć okiem na mój parter he, he

Funkcjonalnie bardzo podobny do Twojego, nawet okno w jadalni w podobnym klimacie :lol:

To mój parter:

http://archon.pl/images/products/m4742e37876a1f/706lo.jpg

No widzisz... w Twoim domku będę sie czuła jak u siebie ;)

A tak wogóle...to koniecznie sie musimy poznać....;), oczywiście bez pomijania żony....:)

Cześć

http://img35.imageshack.us/img35/9870/26332862zmianynarzucieg.th.jpg

1 to garderoba z sypialni.

Nie wiem jakiej wielkości są te pomieszczenia pod dachem i jakiej wysokości ale zawsze coś można wygospodarować.

cześć wiolasz....

5.54 - ????? :roll: :roll:

Mam nadzieję ,że nie pracowałaś nad tym projektem całą noc? :wink:

Pomieszczenie na górze nad garażem jest duże - dzisiaj pojadę i zmierze dokładnie...

Rozłożenie pomieszczeń jest ok, tylko jest problem, bo w tej ścianie , pomiędzy pralnia i suszarnią i sypialnia a garderoba nie zmieszcza się 2 drzwi. Do pomieszczenie nad garażem może być 1 wejście.

Garderobę jednak wolałabym mieć w osobnym pomieszczeniu, taka dostepna dla wszystkich domowników. Nie planuję szaf na odzież w dziecięcych pokojach i nie chciałabym,żeby dzieciaki przechodziły mi do garderoby przez moją sypialnię

Powinnam to wszystko napisac na początku :roll:

Ze zdjęcia wygląda to na spore pomieszczenie.

Garderoby z sypialni-szczególnie jeśli ma być Wasza- na pewno nie wyrzucałabym. Jeśli chcesz mieć jeszcze osobną, dla dzieci to zamiast pralni i suszarni zrób sobie garderobę jedną a wielką.

A drzwi mogą być przesuwne.

co to jest 5,54?

Ze zdjęcia wygląda to na spore pomieszczenie.

Garderoby z sypialni-szczególnie jeśli ma być Wasza- na pewno nie wyrzucałabym. Jeśli chcesz mieć jeszcze osobną, dla dzieci to zamiast pralni i suszarni zrób sobie garderobę jedną a wielką.

A drzwi mogą być przesuwne.

co to jest 5,54?

taka godzina jest przy Twoim porannym poście :)

Hej! :)

Wiesz co Kasiu, pewnie i bym Ci coś zasugerowała z tym rozmieszczeniem pomieszczeń, ale jestem taka dziś do doopy i okrutnie mi sie chce spaćhttp://www.ajlawgifs.13tka.com/gify34/010.gif że w ogóle nie myślę. Zupełnie czuję sie tak jakby ktos wkładał mi łeb w imadło.

to proponuję napój życia :)

dobra kawusię :)

To nic nie da. Nie wyspałam sie dziś w nocy, bo była burza. I w zasadzie nigdy mi to nie przeszkadza za specjalnie, ale wczoraj poszliśmy spać z Markiem do nowej chałupy :D tak na spróbowanie :wink: a tam nie mam jeszcze niczym zasłoniętych okien, i co mi błyskawice dawały po oczach...... :o że czułam sie jak na disco, aż mi sie w głowie kręciło. Tak mnie to nerwowo rozstroiło, że nie mogłąm potem długo zasnąć. :roll:

kalam się uniżenie...

:lol: :lol: :lol: :lol:

jakżesz ja mogłam tak dawno nie zaglądać, dobrze, że mnie naprostowałaś 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Glamurciu, masz piękne okienka, wcale sie nie dziwię Twojej radości :wink:

Dach wkrótce tez będzie i będzie ok :wink: :lol:

Aniu...wybaczone

:)

A tak a propos daszku...to juz jest.... zapapowany. Zaraz jade na budowę to zaktualizuję zdjęcia.

W piątek będzie dachówka na działce.... może w poniedziałek zaczną kłaść..:)

To nic nie da. Nie wyspałam sie dziś w nocy, bo była burza. I w zasadzie nigdy mi to nie przeszkadza za specjalnie, ale wczoraj poszliśmy spać z Markiem do nowej chałupy :D tak na spróbowanie :wink: a tam nie mam jeszcze niczym zasłoniętych okien, i co mi błyskawice dawały po oczach...... :o że czułam sie jak na disco, aż mi sie w głowie kręciło. Tak mnie to nerwowo rozstroiło, że nie mogłąm potem długo zasnąć. :roll:

to ja sie nie dziwię, że nie mogłaś spać.... ;)

Heloł :D

Kasiu właśnie przeczytałam o cieśli.

Normalnie w głowie się nie mieści co ludzie potrafią schrzanić i jeszcze zwalać na innych.

Całe szczęście sprawa zakończyła się pomyślnie.

Edytko u nas burzy nie było ale bylo słychać co się dzieje w oddali.

Normalnie było słychać jeden wielki huk.

Pioruny szalały non stop :roll:

Edyś.....................no to fajnie miałaś :wink:

Oczywiście przykro mi, że się nie wyspałaś z różnych względów, ale powiedz czy coś Ci się śniło pierwszej nocy w nowym domku?

No chyba, że to wymaga cenzury :wink: :oops:

No wyjatkowo nie wymaga cenzury. :lol: :lol: :lol:

Tak miałam sen. Śniła mi sie moja chrzestna. Nie pamietam w jakich okolicznościach (choć zaraz po przepudzeniu jeszcze pamietałam, ale potem zupełnie mi uleciało) ale nie wiem na ile wierzyc w sny, bo nie widziałam jej od czasu mojego wesela, i nie wiem, czy to jakiś znak? :roll: