wiolasz 01.07.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć http://img35.imageshack.us/img35/9870/26332862zmianynarzucieg.th.jpg 1 to garderoba z sypialni.Nie wiem jakiej wielkości są te pomieszczenia pod dachem i jakiej wysokości ale zawsze coś można wygospodarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.07.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam po chwili nieobecności ale wezbranie w rzekach i węcej roboty w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ale numer .... Kasia rzuć okiem na mój parter he, he Funkcjonalnie bardzo podobny do Twojego, nawet okno w jadalni w podobnym klimacie To mój parter: http://archon.pl/images/products/m4742e37876a1f/706lo.jpg No widzisz... w Twoim domku będę sie czuła jak u siebie A tak wogóle...to koniecznie sie musimy poznać...., oczywiście bez pomijania żony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam po chwili nieobecności ale wezbranie w rzekach i węcej roboty w pracy piksel - zalało Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cześć http://img35.imageshack.us/img35/9870/26332862zmianynarzucieg.th.jpg 1 to garderoba z sypialni. Nie wiem jakiej wielkości są te pomieszczenia pod dachem i jakiej wysokości ale zawsze coś można wygospodarować. cześć wiolasz.... 5.54 - ????? Mam nadzieję ,że nie pracowałaś nad tym projektem całą noc? Pomieszczenie na górze nad garażem jest duże - dzisiaj pojadę i zmierze dokładnie... Rozłożenie pomieszczeń jest ok, tylko jest problem, bo w tej ścianie , pomiędzy pralnia i suszarnią i sypialnia a garderoba nie zmieszcza się 2 drzwi. Do pomieszczenie nad garażem może być 1 wejście. Garderobę jednak wolałabym mieć w osobnym pomieszczeniu, taka dostepna dla wszystkich domowników. Nie planuję szaf na odzież w dziecięcych pokojach i nie chciałabym,żeby dzieciaki przechodziły mi do garderoby przez moją sypialnię Powinnam to wszystko napisac na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 01.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 nie domu mojego to nie ma co zalać chyba jak wode w łazience ni zakręce Ale ja mam prace związaną z rzekami i tam troche wody ostatnio było to i pracy jest więcej i kolezanka na urlop poszła top i za nia robote mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ze zdjęcia wygląda to na spore pomieszczenie.Garderoby z sypialni-szczególnie jeśli ma być Wasza- na pewno nie wyrzucałabym. Jeśli chcesz mieć jeszcze osobną, dla dzieci to zamiast pralni i suszarni zrób sobie garderobę jedną a wielką. A drzwi mogą być przesuwne.co to jest 5,54? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ze zdjęcia wygląda to na spore pomieszczenie. Garderoby z sypialni-szczególnie jeśli ma być Wasza- na pewno nie wyrzucałabym. Jeśli chcesz mieć jeszcze osobną, dla dzieci to zamiast pralni i suszarni zrób sobie garderobę jedną a wielką. A drzwi mogą być przesuwne. co to jest 5,54? taka godzina jest przy Twoim porannym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej! Wiesz co Kasiu, pewnie i bym Ci coś zasugerowała z tym rozmieszczeniem pomieszczeń, ale jestem taka dziś do doopy i okrutnie mi sie chce spaćhttp://www.ajlawgifs.13tka.com/gify34/010.gif że w ogóle nie myślę. Zupełnie czuję sie tak jakby ktos wkładał mi łeb w imadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Hej! Wiesz co Kasiu, pewnie i bym Ci coś zasugerowała z tym rozmieszczeniem pomieszczeń, ale jestem taka dziś do doopy i okrutnie mi sie chce spaćhttp://www.ajlawgifs.13tka.com/gify34/010.gif że w ogóle nie myślę. Zupełnie czuję sie tak jakby ktos wkładał mi łeb w imadło. to proponuję napój życia dobra kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To nic nie da. Nie wyspałam sie dziś w nocy, bo była burza. I w zasadzie nigdy mi to nie przeszkadza za specjalnie, ale wczoraj poszliśmy spać z Markiem do nowej chałupy tak na spróbowanie a tam nie mam jeszcze niczym zasłoniętych okien, i co mi błyskawice dawały po oczach...... że czułam sie jak na disco, aż mi sie w głowie kręciło. Tak mnie to nerwowo rozstroiło, że nie mogłąm potem długo zasnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ta godzina to dlatego, ze masz nieprzestawiony zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kalam się uniżenie... jakżesz ja mogłam tak dawno nie zaglądać, dobrze, że mnie naprostowałaś Glamurciu, masz piękne okienka, wcale sie nie dziwię Twojej radości Dach wkrótce tez będzie i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 kalam się uniżenie... jakżesz ja mogłam tak dawno nie zaglądać, dobrze, że mnie naprostowałaś Glamurciu, masz piękne okienka, wcale sie nie dziwię Twojej radości Dach wkrótce tez będzie i będzie ok Aniu...wybaczone A tak a propos daszku...to juz jest.... zapapowany. Zaraz jade na budowę to zaktualizuję zdjęcia. W piątek będzie dachówka na działce.... może w poniedziałek zaczną kłaść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.07.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 To nic nie da. Nie wyspałam sie dziś w nocy, bo była burza. I w zasadzie nigdy mi to nie przeszkadza za specjalnie, ale wczoraj poszliśmy spać z Markiem do nowej chałupy tak na spróbowanie a tam nie mam jeszcze niczym zasłoniętych okien, i co mi błyskawice dawały po oczach...... że czułam sie jak na disco, aż mi sie w głowie kręciło. Tak mnie to nerwowo rozstroiło, że nie mogłąm potem długo zasnąć. to ja sie nie dziwię, że nie mogłaś spać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.07.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Edyś niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.07.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Edyś.....................no to fajnie miałaś Oczywiście przykro mi, że się nie wyspałaś z różnych względów, ale powiedz czy coś Ci się śniło pierwszej nocy w nowym domku? No chyba, że to wymaga cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Heloł Kasiu właśnie przeczytałam o cieśli. Normalnie w głowie się nie mieści co ludzie potrafią schrzanić i jeszcze zwalać na innych. Całe szczęście sprawa zakończyła się pomyślnie. Edytko u nas burzy nie było ale bylo słychać co się dzieje w oddali. Normalnie było słychać jeden wielki huk. Pioruny szalały non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.07.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No to jeszcze jedna stronka i mamy 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Edyś.....................no to fajnie miałaś Oczywiście przykro mi, że się nie wyspałaś z różnych względów, ale powiedz czy coś Ci się śniło pierwszej nocy w nowym domku? No chyba, że to wymaga cenzury No wyjatkowo nie wymaga cenzury. Tak miałam sen. Śniła mi sie moja chrzestna. Nie pamietam w jakich okolicznościach (choć zaraz po przepudzeniu jeszcze pamietałam, ale potem zupełnie mi uleciało) ale nie wiem na ile wierzyc w sny, bo nie widziałam jej od czasu mojego wesela, i nie wiem, czy to jakiś znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts