efilo 15.12.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Glamcia nie chodzi o to że Cię nie było (choć o to poniekąd też) tylko że byłaś... gdzie indziej a u siebie nie co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.12.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 tym razem jeszcze focha nie strzelę.... tylko już nam tak nie znikaj, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.12.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Obiecuję ,że będę znikała raz na pół roku.... ale następnym razem pożegnam się i poinformuję o mojej nieobecności.Ale muszę przyznać, że jest mi bardzo miło,że o mnie pamiętacie... nawet nie przypuszczałam,że pod moja nieobecność ktoś zajrzy do moich komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.12.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Halo, halo Jak to nie liczyłaś, że ktoś tu zajrzy No żeby mi to był przedostatni raz A swoja droga coś mi się tu nie podoba..........hm.......znowu za pół roku znikniesz.......hm......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.12.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Halo, halo Jak to nie liczyłaś, że ktoś tu zajrzy No żeby mi to był przedostatni raz A swoja droga coś mi się tu nie podoba..........hm.......znowu za pół roku znikniesz.......hm......... Za pół roku i co pół roku.... Ale mów jak ci się mieszka??? umieram z ciekawości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Halo, halo Jak to nie liczyłaś, że ktoś tu zajrzy No żeby mi to był przedostatni raz A swoja droga coś mi się tu nie podoba..........hm.......znowu za pół roku znikniesz.......hm......... Za pół roku i co pół roku.... no to teraz mnie zaintrygowałaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.12.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Halo, halo Jak to nie liczyłaś, że ktoś tu zajrzy No żeby mi to był przedostatni raz A swoja droga coś mi się tu nie podoba..........hm.......znowu za pół roku znikniesz.......hm......... Za pół roku i co pół roku.... no to teraz mnie zaintrygowałaś.... Pisałam juz u bobowej, ale napiszę ci o co chodzi,. Niestety muszę się pilnować, bo moja ukochana babcia przekazała mi geny odpowiedzialne za raka piersi.... więc jestem w podwyższonym ryzyku zachorowania... teraz lekarze muszą pilnować, czy te zmutowane geny się nie uaktywniają i stąd badania co pół roku... Lepiej zapobiegać chorobie niż ją leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no jasne.... pewnie, że tak... a pół roku to chyba bezpieczny dystans czasowy... taki co daje pewność, że nic nie umknie nie zauważone... to już się dąsamy... ino choć powiedz PA.... i flaszeczkę zostaw, by mieć przy czym czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Glamcia to ja juz Ci zawczasu wybaczam nieobecnośc co te pół roku, aby tylko wszystko było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.12.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 super że jesteś taka odpowiedzialna dziewczyna no to jesteś rozgrzeszona - znaczy z linczu nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.12.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Witam Glamciu, następnym razem napisz, ze wrócisz za chwilę i zagrychę zostaw to znaczy że jest dobrze, to super. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.12.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Umowa stoi..... następnym razem zostawię wałówkę i jakąś flaszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.12.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Umowa stoi..... następnym razem zostawię wałówkę i jakąś flaszeczkę To się rozumie Czy aż całe dwa tyg. trzeba leżeć w szpitalu podczas tych badań? Można ześwirować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.12.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Nie, badania trwają około tygodnia, 5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 noooo kobiety widze Wasze avatary i widze pewne podobieństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.12.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 noooo kobiety widze Wasze avatary i widze pewne podobieństwo... hmmm. ja nie widzę avantarka Edytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.12.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 no fakt... mi tez się gdzies zagubił.... ale to tez miła pani, tyle, że mikołajka, w czerwonej sukkni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 No tak, skoro to badania profilaktyczne Kasiu to wszystko gra. I co pół roku będę Ci kibicować A swoją drogą też mam podobnie, tylkoco pół roku na jedną wizytę idę A ja się mieszka ........hm............CUDOWNIE Domek zaczyna nabierać przytulności, wiesz wiszą już lampy (choć eszcze nie wszystkie), są obrazki, dopieszczamy go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.12.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 No tak, skoro to badania profilaktyczne Kasiu to wszystko gra. I co pół roku będę Ci kibicować A swoją drogą też mam podobnie, tylkoco pół roku na jedną wizytę idę A ja się mieszka ........hm............CUDOWNIE Domek zaczyna nabierać przytulności, wiesz wiszą już lampy (choć eszcze nie wszystkie), są obrazki, dopieszczamy go Ale się cieszę..... mam nadzieję,że mi tez tak sprytnie pójdzie budowa i na święta za rok się wprowadzimy. Wczoraj sprzedałam mieszkanie i musimy je opuścić do końca stycznie. Przeprowadzamy się do moich teściów do Środy Wielkopolskiej i czekają nas ciężkie czasy z dojazdami do Poznania do szkoły. Ale wracając do Twojego domku..... to kiedy będą zdjęcia...?????????? Bardzo podobają mi się Twoje namalowane kwiatki..... a kuchnia??? pięknie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 aniu Ty wiesz że zazdroszczę bardzo... a tego dopieszczania to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts