anetina 16.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 zamiast pracować , czytam i czytam przeglądam i przeglądam pozwoliłam sobie skopiować zdjecia garderoby oj, chyba to wykorzystam tyle że nie z telewizorem - bo naprzeciw tej sciany będzie okno i drzwi balkonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Glamurku jak młody Czy katar sobie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.09.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 zamiast pracować , czytam i czytam przeglądam i przeglądam pozwoliłam sobie skopiować zdjecia garderoby oj, chyba to wykorzystam tyle że nie z telewizorem - bo naprzeciw tej sciany będzie okno i drzwi balkonowe można kopiować....sama to zrobiłam.. rozwiązanie jest genialne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.09.2008 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Glamurku jak młody Czy katar sobie poszedł Dzień dobry bobowa katar poszedł sobie....ale na Laurę...i teraz mam szpital. Mnie też coś kości łamią ( chyba mi wychodzą poranne spacery z psem) i jakaś jesienna depresja mnie łapie... brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Glamurku jak młody Czy katar sobie poszedł Dzień dobry bobowa katar poszedł sobie....ale na Laurę...i teraz mam szpital. Mnie też coś kości łamią ( chyba mi wychodzą poranne spacery z psem) i jakaś jesienna depresja mnie łapie... brrrrr Faktycznie starsznie się ochłodziło a nam się jeszcze zdaję, że ciepło będzie po południu, więc wychodzimy z domku narzucając jakiś sweterek z nadzieją, że po południu będzie słoneczko a tu.....doopa, a potem katarki, kaszelki. mnie oboje są chorzy a ja wczoraj zmarzłam......w Castoramie, stałam w przeciągach. Jak wróclam do domku to zaserwowałam sobie herbatke z sokiem malinowym i z prądem Podziałało Dzieciom nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.09.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.09.2008 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Glamurku jak młody Czy katar sobie poszedł Dzień dobry bobowa katar poszedł sobie....ale na Laurę...i teraz mam szpital. Mnie też coś kości łamią ( chyba mi wychodzą poranne spacery z psem) i jakaś jesienna depresja mnie łapie... brrrrr Faktycznie starsznie się ochłodziło a nam się jeszcze zdaję, że ciepło będzie po południu, więc wychodzimy z domku narzucając jakiś sweterek z nadzieją, że po południu będzie słoneczko a tu.....doopa, a potem katarki, kaszelki. mnie oboje są chorzy a ja wczoraj zmarzłam......w Castoramie, stałam w przeciągach. Jak wróclam do domku to zaserwowałam sobie herbatke z sokiem malinowym i z prądem Podziałało Dzieciom nie polecam chyba sobie zaserwuję....nie mam czasu na choroby!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 16.09.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam bardzo serdecznie zapracowaną forumowiczkę...dołączam do klanu!! Życzę Ci krótszego oczekiwania na papierki...nam zajęło to ponad rok! ...ale wszystko już jest...zaczynamy na wiosnę! Inspiracje i pomysły masz świetne, pewnie i ja będę musiała w wolnym czasie coś poszperać po internecie, bo zima przeleci i trzeba będzie wiedzieć - co się chce! Pozdrawiam! Aneta no właśnie u mnie to jakoś się na odwrót zrobiło... dom umebliowany...tylko domu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Cześć Wpadłam do Ciebie i Masz przecudnego psa. Dzieci oczywiście też Podoba mi się Twój styl i Twoje inspiracje. Chyba bedę częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.09.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Super, zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.09.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Jestem znowu Zapytaj o wycenę ze schodami i dachem. No chyba że dachu już nie robią. A schody? betonowe masz mieć, czy drewiane? No i schody zewn. też czy zrobią i za ile Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Oni dachu nie robią... schodów też nie.Będą robić jeszcze elewację zewnętrzną za 50 zł za metr2 Schody chcę mieć drewniane z dodatakiem marmuru. Kolor będzie identyczny jak na kominku nr. 4 ,żeby całość tworzyła jeden klimat. Czekam jeszcze na wycenę od firmy, która wchodzi i robi wszystko. To jest dobre, bo nikt na nikogo nie zrzuca spartaczonej roboty...no i może trochę taniej będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 aaaaaaaa to wszystko jasne Fajny ten kominek. A schody z mamrurem...uuuuuuuu miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 aaaaaaaa to wszystko jasne Fajny ten kominek. A schody z mamrurem...uuuuuuuu miodzio Nie rzucałabym się na marmury i granity, ale znajomy mojego męża ma największą hurtownię w Polsce i sprowadzają marmury z całego świata - policzy nam dużo taniej i nawet przytnie na wymiary i zawiezie do Poznania.. Właśnie planuję kolorystykę podłóg,żeby wiedzieli ile czego będziemy potrzebować. PODOBA MI SIę BARDZO TWOJA PODłOGA W KUCHNI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Oj Glamurku nieładnie tak znikać A propos I piętra, ja tam widzę 3 pokoje, jest garderoba i pralnia. Przynajmniej ja widzę. Koło pok. nr 5 jest garderoba, tak? A przy łazience jest pomieszczenie, to chyba pralnia?? Balkonik super Aha, jeszcze drzwi. Też chcieliśmy drzwi pokojowe między domem i garażem, ale ostatnio czytałam na forum, że muszą być przeciwdymne i ogniotrwale min 30 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 aaaaaaaa to wszystko jasne Fajny ten kominek. A schody z mamrurem...uuuuuuuu miodzio Nie rzucałabym się na marmury i granity, ale znajomy mojego męża ma największą hurtownię w Polsce i sprowadzają marmury z całego świata - policzy nam dużo taniej i nawet przytnie na wymiary i zawiezie do Poznania.. Właśnie planuję kolorystykę podłóg,żeby wiedzieli ile czego będziemy potrzebować. PODOBA MI SIę BARDZO TWOJA PODłOGA W KUCHNI.... Jeszcze nie widziałas jak umyłam Sama jestem ciekawa ostatecznego wygladu całej kuchni Czy te drzwi do kotłowni ogniotrwałe to jest warunek odbioru budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Oj Glamurku nieładnie tak znikać A propos I piętra, ja tam widzę 3 pokoje, jest garderoba i pralnia. Przynajmniej ja widzę. Koło pok. nr 5 jest garderoba, tak? A przy łazience jest pomieszczenie, to chyba pralnia?? Balkonik super Aha, jeszcze drzwi. Też chcieliśmy drzwi pokojowe między domem i garażem, ale ostatnio czytałam na forum, że muszą być przeciwdymne i ogniotrwale min 30 min. Niby wszystko jest ..... 3 pokoje, garderoba, pralnia i łazienka, ale zmieniłam ustawienie ścian ( zaraz wkleję zdjęcie) i już nie ma garderoby... O tych drzwiach też czytałam ,że muszą być przeciwdymne i że powinny mieć zamek zabezpieczający przed włamaniem do domu przez garaż...dlatego zastanawiam się nad rezygnacja z tych drzwi....chociaż szkoda moczyć się w zimie, przebiegając z garażu do domu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aha.... OBIECUJę POPRAWę I JUż ZNIKAć NIE BęDę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aha.... OBIECUJę POPRAWę I JUż ZNIKAć NIE BęDę.... Czekam na zdjęcia A z drzwi nie rezygnuj, to jednak wygodne choć sa dwie szkoły, jedni mówią tak ja ja przed chwilą inni, że im smrody do domu wchodzą. Ale myślę sobie, że jak są dymoszczelne to smrodu też nie przepuszczą Czy do odbioru to konieczne..........hm....nie wiem. Podobno taki jest wymóg Szczerze powiedziawszy, że obojętne mi to jest bo ja muszę mieć szczelne, bo z garażu do domu przez spiżarnie będę wchodzić i od razu zakupy zostawiać, to muszę mieć szczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts