Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

aaaaaaaa to wszystko jasne

Fajny ten kominek. A schody z mamrurem...uuuuuuuu miodzio :lol:

Nie rzucałabym się na marmury i granity, ale znajomy mojego męża ma największą hurtownię w Polsce i sprowadzają marmury z całego świata - policzy nam dużo taniej i nawet przytnie na wymiary i zawiezie do Poznania..:)

Właśnie planuję kolorystykę podłóg,żeby wiedzieli ile czego będziemy potrzebować.

PODOBA MI SIę BARDZO TWOJA PODłOGA W KUCHNI....

Jeszcze nie widziałas jak umyłam :lol:

Sama jestem ciekawa ostatecznego wygladu całej kuchni :wink:

Czy te drzwi do kotłowni ogniotrwałe to jest warunek odbioru budynku?

wiolasz.....to jak Twoja podłoga w kuchni podoba mi sie nie umyta...to co to będzie jak ją zobaczę wyczyszczoną.... aż się boję, że pojade i zerwę .... :)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glamurku, możesz powiedzieć, gdzie znajduje się ta hurtownia kamienia? I czy dostarczają go w różne miejsca w Polsce?

A jeśli chodzi o drzwi z garażu, to ostatnio rozmawiałam ze swoim kierbudem, i on powiedział, że nie ma takiego przepisu, aby były ogniotrwałe. Jest taki obowiązek montażu tylko w budynkach użyteczności publicznej, a nie w domach prywatnych. :roll:

Glamurku, możesz powiedzieć, gdzie znajduje się ta hurtownia kamienia? I czy dostarczają go w różne miejsca w Polsce?

A jeśli chodzi o drzwi z garażu, to ostatnio rozmawiałam ze swoim kierbudem, i on powiedział, że nie ma takiego przepisu, aby były ogniotrwałe. Jest taki obowiązek montażu tylko w budynkach użyteczności publicznej, a nie w domach prywatnych. :roll:

Witam cię edmar70 po dłuższej chwili.

Ta hurtownia to http://www.interstone.pl , wiem,że mają bardzo wielu odbiorców w Polsce - to są hurtownie, od których biorą sklepy , biura projektowe i salony kuchenne.

Wejdz na stronkę, może więcej wyczytasz.

Jak się czegoś więcej dowiem od męża to zaraz ci napiszę..:)

Witam cię edmar70 po dłuższej przerwie..;)

Ta hurtownia to http://www.interstone.pl , wiem,że mają bardzo wielu odbiorców w Polsce - to są hurtownie, od których biorą sklepy , biura projektowe i salony kuchenne.

Wejdz na stronkę, może więcej wyczytasz.

Jak się czegoś więcej dowiem od męża to zaraz ci napiszę..:)

Edmar70 - dowiedziałam się że mają swój sklep w Mszczonowie i tam jest sprzedaż detaliczna - 45 km od Warszawy.

REWELACJA!!!

Ja do Mszczonowa mam niespełna 20 km. :D

Wybrałam sobie do kominka (tego z Twoich inspiracji, pamiętasz) :lol: granit STAR GATE. Pan od kominka ma z lekka problem z tym kamieniem, gdyż jego kamieniarz takowego nie posiada. Więc jak nie uda mu się sprowadzić tego kamienia, to będę musiała przejechać się do Mszczonowa. Cieszę się, że to tak blisko. :D

Edmar70 - dowiedziałam się że mają swój sklep w Mszczonowie i tam jest sprzedaż detaliczna - 45 km od Warszawy.

REWELACJA!!!

Ja do Mszczonowa mam niespełna 20 km. :D

Wybrałam sobie do kominka (tego z Twoich inspiracji, pamiętasz) :lol: granit STAR GATE. Pan od kominka ma z lekka problem z tym kamieniem, gdyż jego kamieniarz takowego nie posiada. Więc jak nie uda mu się sprowadzić tego kamienia, to będę musiała przejechać się do Mszczonowa. Cieszę się, że to tak blisko. :D

brawo, brawo...cieszę sie,że mogłam ci pomóc. A sprawdzałaś czy mają na stanie magazynowym w Interstone??

Czesc dorga Lubinianko

mam pytanko co to za umywali sa ( te co wybralas na gore) Sa extra

wiesz będę wiedziała od znajomego, który te umywalki ma w domu. On jest teraz we Włoszech....po marmury, ale jak wróci to od razu się dowiem...

Spodziewam się jednak,że on je kupił we Włoszech, bo jak urządzał dom to prawie wszystko przywoził z Włoch...mam jednak nadzieję,że kupił je w Polsce.

Jak cena będzie dostępna to też sobie je kupię , bo są piękne....i z tym czarnym marmurem wyglądają super dostojnie:)