GLAMOURMUM 03.10.2008 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 aaaaaaaa to wszystko jasne Fajny ten kominek. A schody z mamrurem...uuuuuuuu miodzio Nie rzucałabym się na marmury i granity, ale znajomy mojego męża ma największą hurtownię w Polsce i sprowadzają marmury z całego świata - policzy nam dużo taniej i nawet przytnie na wymiary i zawiezie do Poznania.. Właśnie planuję kolorystykę podłóg,żeby wiedzieli ile czego będziemy potrzebować. PODOBA MI SIę BARDZO TWOJA PODłOGA W KUCHNI.... Jeszcze nie widziałas jak umyłam Sama jestem ciekawa ostatecznego wygladu całej kuchni Czy te drzwi do kotłowni ogniotrwałe to jest warunek odbioru budynku? wiolasz.....to jak Twoja podłoga w kuchni podoba mi sie nie umyta...to co to będzie jak ją zobaczę wyczyszczoną.... aż się boję, że pojade i zerwę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no no nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 no no nie oddam no to lepiej nie wklejaj zdjęć z wykończoną kuchnią...bo podobno jestem nieobliczalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Glamurku, możesz powiedzieć, gdzie znajduje się ta hurtownia kamienia? I czy dostarczają go w różne miejsca w Polsce? A jeśli chodzi o drzwi z garażu, to ostatnio rozmawiałam ze swoim kierbudem, i on powiedział, że nie ma takiego przepisu, aby były ogniotrwałe. Jest taki obowiązek montażu tylko w budynkach użyteczności publicznej, a nie w domach prywatnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Glamurku, możesz powiedzieć, gdzie znajduje się ta hurtownia kamienia? I czy dostarczają go w różne miejsca w Polsce? A jeśli chodzi o drzwi z garażu, to ostatnio rozmawiałam ze swoim kierbudem, i on powiedział, że nie ma takiego przepisu, aby były ogniotrwałe. Jest taki obowiązek montażu tylko w budynkach użyteczności publicznej, a nie w domach prywatnych. Witam cię edmar70 po dłuższej chwili. Ta hurtownia to http://www.interstone.pl , wiem,że mają bardzo wielu odbiorców w Polsce - to są hurtownie, od których biorą sklepy , biura projektowe i salony kuchenne. Wejdz na stronkę, może więcej wyczytasz. Jak się czegoś więcej dowiem od męża to zaraz ci napiszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Glamurku, możesz powiedzieć, gdzie znajduje się ta hurtownia kamienia? I czy dostarczają go w różne miejsca w Polsce? A jeśli chodzi o drzwi z garażu, to ostatnio rozmawiałam ze swoim kierbudem, i on powiedział, że nie ma takiego przepisu, aby były ogniotrwałe. Jest taki obowiązek montażu tylko w budynkach użyteczności publicznej, a nie w domach prywatnych. Witam cię edmar70 po dłuższej przerwie.. Ta hurtownia to http://www.interstone.pl , wiem,że mają bardzo wielu odbiorców w Polsce - to są hurtownie, od których biorą sklepy , biura projektowe i salony kuchenne. Wejdz na stronkę, może więcej wyczytasz. Jak się czegoś więcej dowiem od męża to zaraz ci napiszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Dzięki Przewertuję całą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Edmar70 - dowiedziałam się że mają swój sklep w Mszczonowie i tam jest sprzedaż detaliczna - 45 km od Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Edmar70 - dowiedziałam się że mają swój sklep w Mszczonowie i tam jest sprzedaż detaliczna - 45 km od Warszawy. REWELACJA!!! Ja do Mszczonowa mam niespełna 20 km. Wybrałam sobie do kominka (tego z Twoich inspiracji, pamiętasz) granit STAR GATE. Pan od kominka ma z lekka problem z tym kamieniem, gdyż jego kamieniarz takowego nie posiada. Więc jak nie uda mu się sprowadzić tego kamienia, to będę musiała przejechać się do Mszczonowa. Cieszę się, że to tak blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Edmar70 - dowiedziałam się że mają swój sklep w Mszczonowie i tam jest sprzedaż detaliczna - 45 km od Warszawy. REWELACJA!!! Ja do Mszczonowa mam niespełna 20 km. Wybrałam sobie do kominka (tego z Twoich inspiracji, pamiętasz) granit STAR GATE. Pan od kominka ma z lekka problem z tym kamieniem, gdyż jego kamieniarz takowego nie posiada. Więc jak nie uda mu się sprowadzić tego kamienia, to będę musiała przejechać się do Mszczonowa. Cieszę się, że to tak blisko. brawo, brawo...cieszę sie,że mogłam ci pomóc. A sprawdzałaś czy mają na stanie magazynowym w Interstone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.10.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Szczerze, to jeszcze nie zaglądałam na tę stronę, bo jak na razie buszuję w dziennikach i komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.10.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To miłej lektury.Ja uciekam do łóżka, bo znowu mnie kości łamią - czyżby nie wyleczona grypa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Wypocznij i wygrzej się. Z grypą nie ma żartółw. Spokojnych snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 To miłej lektury. Ja uciekam do łóżka, bo znowu mnie kości łamią - czyżby nie wyleczona grypa?? Noooooooooooo A jeszcze przed łózkiem to herbatkę z sokiem malinowym i z prundem wypij Odpoczywaj Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 i dołóż kanapkę z czosnkiem. Od razu Cię wygrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.10.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dzięki kobity... Dzisiaj jak młody Bóg....się czuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czesc dorga Lubinianko mam pytanko co to za umywali sa ( te co wybralas na gore) Sa extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czesc dorga Lubinianko mam pytanko co to za umywali sa ( te co wybralas na gore) Sa extra wiesz będę wiedziała od znajomego, który te umywalki ma w domu. On jest teraz we Włoszech....po marmury, ale jak wróci to od razu się dowiem... Spodziewam się jednak,że on je kupił we Włoszech, bo jak urządzał dom to prawie wszystko przywoził z Włoch...mam jednak nadzieję,że kupił je w Polsce. Jak cena będzie dostępna to też sobie je kupię , bo są piękne....i z tym czarnym marmurem wyglądają super dostojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jak sie dowiesz to pisz OK? sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dodam jeszcze ze wanna z tej pomaranczowej lazienki jest obledna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts