GLAMOURMUM 06.10.2008 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Jak sie dowiesz to pisz OK? sa piekne jasne... a ta pomarańczowa łazienka to u mnie?? bo chyba nie kojarzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 06.10.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 jasne ze nie u ciebie hihihipomyslily mi sie watki przy odpisywaniu sorrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 jasne ze nie u ciebie hihihipomyslily mi sie watki przy odpisywaniu sorrki kamień z serca....bo zwątpiłam, że nie dowidzę... , ale pokaż tą wannę, też chętnie "podziwiać chcieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Stempelku Moje gratulacje Życze Ci szybkiej i bezstresowej budowy pozdrowionka monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzień doberek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 BRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzień dobry wszystkim... Biegam po innych dziennikach i komentarzykach...a nie dbam o swoich gości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Stempelku Moje gratulacje Życze Ci szybkiej i bezstresowej budowy pozdrowionka monika dziękuję Ci Monia... jestem taka podekscytowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Galmurku czy za tydzień, to już pozwolenie będzie prawomocne? A kciuki będę trzymać tak mocno jak tylko potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Galmurku czy za tydzień, to już pozwolenie będzie prawomocne? A kciuki będę trzymać tak mocno jak tylko potrafię. Mam nadzieję,że tak. Chciaż ten krótki telefonik zdziałał spore cuda....więc miejmy nadzieję,że niedługo po wydaniu się uprawomocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No to teraz sie zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Stempelku Moje gratulacje Życze Ci szybkiej i bezstresowej budowy pozdrowionka monika dziękuję Ci Monia... jestem taka podekscytowana I wcale Ci się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.10.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No to dziweczyny.... na szczęście...co by mury szły do góry..... http://images27.fotosik.pl/282/2497b4483bcda3d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.10.2008 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No to teraz sie zacznie... Z Waszą pomocą, doświadczonych budowlanek...bedzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No to teraz sie zacznie... Z Waszą pomocą, doświadczonych budowlanek...bedzie dobrze... No jasne, że będzie dobrze inna opcja nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Zapomniałam się przywitać Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.10.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Stempelku Moje gratulacje Życze Ci szybkiej i bezstresowej budowy pozdrowionka monika dziękuję Ci Monia... jestem taka podekscytowana I wcale Ci się nie dziwię Monia a gdzie jest dziennik Twojego domku....?? Dlaczego ja nic nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiaasia 09.10.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam wyczytałam, że ma Pani zamiar budować z ytonga swój dom i w związku z tym mam pytania: ile Panią będzie kosztować robota firmy budowlanej. Ja myślę tez nad ytongiem tylko tym niemieckim jest tańszy, wtedy pasują nadproża innych firm i silikaty do środka a strop terivy. Z tego co widzę to ludzie budują z ytonga ściany z zewnątrz i wewnątrz nadproża normalne albo bylewają a strop z terivy gęsto żebrowy rzadko ktoś ma strop z ytonga. Może ma Pani wycenę za 1 mkwadratowy ytonga samego materiału to proszę podać bo ja na razie bazuje na cenach na allegro gdyż do budowy to jeszcze mam z pół roku właśnie przez papierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Stempelku Moje gratulacje Życze Ci szybkiej i bezstresowej budowy pozdrowionka monika dziękuję Ci Monia... jestem taka podekscytowana I wcale Ci się nie dziwię Monia a gdzie jest dziennik Twojego domku....?? Dlaczego ja nic nie widzę... Nic nie widzisz bo ja nie mam dzienniczka. Zresztą u mnie to już blizej niż dalej Taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts