Wielki Brat 02.10.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Skuszona tematem łóżka dla dwojga, aby nie dyskryminować wiadomych mniejszości, pytam jakie łóżka dla trojga ? Zwolennicy trójkątów łóżkowych - podzielcie się doświadczeniami. Wielka Bratowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.10.2003 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Skuszona tematem łóżka dla dwojga, aby nie dyskryminować wiadomych mniejszości, pytam jakie łóżka dla trojga ? Zwolennicy trójkątów łóżkowych - podzielcie się doświadczeniami. Wielka Bratowa Koniecznie z baldachimem - łatwiej ukryć kamerę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2003 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Oj, pachnie perwersją..., ale po co łóżko, lepiej pokój 3x3m wyłożony materacami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.10.2003 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Okrągłe, żeby wszyscy mieli dobry widok i dobry dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.10.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2003 ... i obrotowe [kto widział "Świadek mimo woli" ("Body double") Briana de Palmy wie o co mi chodzi..... ] Ale takie łóżko miał też Hugh Heffner [ten od "Playboy'a"] Pozazdrościć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 10.10.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 lozko jak lozko, konieczne lustro na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 10.10.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 lozko jak lozko, konieczne lustro na suficie I czerwony baldachim ze złotymi - za przeproszeniem - kutasami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.10.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Po kilku latach spotyka sie dwóch kolegów z wojska. - Cześć, co u ciebie? - A wiesz, ożeniłem się w zeszłym miesiącu. - Tak, to kapitalnie. To może wpadniecie do mnie dziś wieczorem i zrobimy sexgrupę? - Czemu nie.... . A kto bedzie? - No... ja, ty i twoja żona....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 10.10.2003 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 No to a propos łóżka i baldachimu: Hrabia do swego wiernego Jana:- Janie, dziś w nocy miałem przypadkowy wytrysk...- Już zmieniam prześcieradło, Panie Hrabio !- BALDACHIM, IDIOTO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts