Nefer 28.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A ja zaczynam się dziwić autorce wątku - ja chyba nie mogłabym oddychać a co dopiero pisac posty...Coś mi się "mydlano" zrobiło z tym Stachurą .... I jakby obrazek przestaje mi się składać, bo takie dylematy to raczej 15 latka - "powiedzieć mamie czy nie"- to tak w kwestii "czy tatuś ma przy córeczce opowiedzieć jak kochanka robiła mu laskę".Sorry - odpadam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 28.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 cenestezjaMoim zdaniem nie podejmuj pochopnych decyzji. Najpierw rozmowa niech ma szansę wyjaśnic i się bronic, potem daj se kilka dni czasu a dopiero potem radykalne kroki. Jak to mówią co nagle to po diable.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 28.08.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A ja zaczynam się dziwić autorce wątku - ja chyba nie mogłabym oddychać a co dopiero pisac posty... Coś mi się "mydlano" zrobiło z tym Stachurą .... I jakby obrazek przestaje mi się składać, bo takie dylematy to raczej 15 latka - "powiedzieć mamie czy nie"- to tak w kwestii "czy tatuś ma przy córeczce opowiedzieć jak kochanka robiła mu laskę". Sorry - odpadam.. Mam podobne wrazenia ps. nikt nie docenil mojego dowcipu bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 zielona ...bo to nie dowcip ....to cała prawda o mentalności Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 kurna, a tu zamki zmienione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 kurna, a tu zamki zmienione... a może to o inne zamki chodzi ...hm...wiesz ...te w spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.08.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 kurna, a tu zamki zmienione... a może to o inne zamki chodzi ...hm...wiesz ...te w spodniach na szyfrowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ach i kombinacje cyfr będzie znać tylko żona........................................................................................................................................................................i córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 A ja zaczynam się dziwić autorce wątku - ja chyba nie mogłabym oddychać a co dopiero pisac posty... Coś mi się "mydlano" zrobiło z tym Stachurą .... I jakby obrazek przestaje mi się składać, bo takie dylematy to raczej 15 latka - "powiedzieć mamie czy nie"- to tak w kwestii "czy tatuś ma przy córeczce opowiedzieć jak kochanka robiła mu laskę". Sorry - odpadam.. Mam podobne wrazenia ps. nikt nie docenil mojego dowcipu bu Stary był :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.08.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no i nie da się ukryć, że jak se kobita trzyma i chłopu nie da, to on se i tak gdzieś znajdzie.ale niektóre kobity są niereformowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Ja to myślałam, że facet zdradził żonę i kochankę z tą trzecią , bo i o takich słyszałam. Czytam, czytam i nie ma tej drugiej zdradzonej. Jak to nie podpucha, to brak słów, ale i tak bywa jak za dużo poezji, a za mało prozy w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 28.08.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Forumowicze kochani cóż to za chłosta koleżanki która pomocy potrzebuje ?Któż z nas wie jakby się w takiej sytuacji zachował ? Dziewczyna jest w takiej sytuacji że nie ma komu się wyżalic tylko córce i na forum a tu prymitywne teksty o robieniu laski, dmuchaniu kochanki itp. Wstyd . Owszem racja że nie powinno się wciągac dzieci w takie sprawy ale któż jest na tyle silny aby w pierwszym odruchy żalu i rozpaczy nie pobiec do jedynej bliskiej mu w takiej chwili osoby ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Forumowicze kochani cóż to za chłosta koleżanki która pomocy potrzebuje ? Owszem racja że nie powinno się wciągac dzieci w takie sprawy ale któż jest na tyle silny aby w pierwszym odruchy żalu i rozpaczy nie pobiec do jedynej bliskiej mu w takiej chwili osoby ? pobiec-tak, przytulić się -tak, powiedzieć że jest mi źle - tak popłakać- tak zapytać czy chce być przy rozmowie-nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Forumowicze kochani cóż to za chłosta koleżanki która pomocy potrzebuje ? Któż z nas wie jakby się w takiej sytuacji zachował ? Dziewczyna jest w takiej sytuacji że nie ma komu się wyżalic tylko córce i na forum a tu prymitywne teksty o robieniu laski, dmuchaniu kochanki itp. Wstyd . Owszem racja że nie powinno się wciągac dzieci w takie sprawy ale któż jest na tyle silny aby w pierwszym odruchy żalu i rozpaczy nie pobiec do jedynej bliskiej mu w takiej chwili osoby ? Pozdrawiam Ależ ależ - nie wiem co jest lepsze: chłosta czy wprowadzanie córki w życie intymne tatusia - a na bank na tym się skończy - no bo jak inaczej ? Osobiście wydaje mi się,że chłosta lepsza. A infantylizm autorki jest dla mnie coraz bardziej oczywisty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.08.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Forumowicze kochani cóż to za chłosta koleżanki która pomocy potrzebuje ? Któż z nas wie jakby się w takiej sytuacji zachował ? Dziewczyna jest w takiej sytuacji że nie ma komu się wyżalic tylko córce i na forum a tu prymitywne teksty o robieniu laski, dmuchaniu kochanki itp. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a forum jest do tego wprost stworzone Szczególnie kiedy pisze się pod "nowym" nickiem i nie wiadomo czy ktoś faktycznie ma problem, czy może robi sobie przysłowiowe "jaja" albo może zbiera materiały do pracy na temat "przyzwolenia społeczeństwa na dmuchanie przygodnie poznanych panienek przez głowy rodzin" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 no i nie da się ukryć, że jak se kobita trzyma i chłopu nie da, to on se i tak gdzieś znajdzie. to działa też w drugą stronę jak chłop wieczenie w delegacji , albo z kolegami na piwie , albo nie ma czasu .... to ona se i tak znajdzie tyle, że zdraadzający facet w oczach innych facetów to dżolero , a kobieta k...wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 tyle, że zdraadzający facet w oczach innych facetów to dżolero , a kobieta k...wa Wraca mąż z pracy do domu, otwiera mu żonka (typ blondynki), podaje kapcie, obiad, potem piwko i gazetka, włącza telewizor z ulubionym kanałem sportowym i nic nie mówiąc wychodzi do kuchni (do swoich kobiecych, domowych obowiązków). I tak jest co dzień od ślubu. Jednak tego dnia żona przerywa swoje czynności, wpada do pokoju i pyta: - Kochanie powiedz mi co to jest "konsternacja". Mąż leniwie składając gazetę z lekkim wkurzeniem, że mu się przerywa, odpowiada: - Widzisz kochanie, gdybyś to ty wróciła wcześniej do domu po pracy, a ja tu z inną kobietą..., to u ciebie właśnie wtedy wystąpiła by konsternacja. - Ahaaa.... i wróciła do swoich czynności. Jednak po dziesięciu minutach wpada ponownie i pyta: - To znaczy, że gdybyś Ty wrócił wcześniej do domu, a ja tu z innym mężczyzną...? - Nie, nie, nie kochanie! Ty nie myl kurestwa z konsternacją!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.08.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Forumowicze kochani cóż to za chłosta koleżanki która pomocy potrzebuje ? Któż z nas wie jakby się w takiej sytuacji zachował ? Dziewczyna jest w takiej sytuacji że nie ma komu się wyżalic tylko córce i na forum a tu prymitywne teksty o robieniu laski, dmuchaniu kochanki itp. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a forum jest do tego wprost stworzone Szczególnie kiedy pisze się pod "nowym" nickiem i nie wiadomo czy ktoś faktycznie ma problem, czy może robi sobie przysłowiowe "jaja" albo może zbiera materiały do pracy na temat "przyzwolenia społeczeństwa na dmuchanie przygodnie poznanych panienek przez głowy rodzin" .... NIe prowokuj Mariusz, nie prowokuj , bo w końcu moją jedyną rada będzie : "KUP SE PSA, Kochana " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 28.08.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 I koniecznie musi mu spiłować pazury .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ja swojego wykastrowałam - psa oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts