DarioAS 17.12.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 to jesteśmy dwie ja już niby u siebie jestem, ale też numery w totka potrzebuję... może wymyślimy razem jakąś kombinację numerów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 17.12.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zapomnniałam się spytać ostatnio... to Twoja robota? Ja też takie kcem Żaden problem Wystarczą dwa czółenka, jedno szydełko i kawałek kordonka Miło mi, że Ci się podobają. W tym roku nie zrobiłam ani jednej. Ale mam wolny poniedziałek i wtorek w przyszłym tygodniu, to może coś porobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zapomnniałam się spytać ostatnio... to Twoja robota? Ja też takie kcem Żaden problem Wystarczą dwa czółenka, jedno szydełko i kawałek kordonka Miło mi, że Ci się podobają. W tym roku nie zrobiłam ani jednej. Ale mam wolny poniedziałek i wtorek w przyszłym tygodniu, to może coś porobię. nie wystarczą, bo jeszcze trzeba mieć do tego odpowiednią rękę... a ja mam dwie lewe do takich rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.12.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zapomnniałam się spytać ostatnio... to Twoja robota? Ja też takie kcem Żaden problem Wystarczą dwa czółenka, jedno szydełko i kawałek kordonka ... Znaczy się tzw.frywolitki Ja tez w tym roku nie mam czasu na szydełkowanie Nieraz udawało mi się cały nowy obrus zrobić, w ub.roku właąnie ozdoby choinkowe, a w tym roku na nic kompletnie nie mam czasu Dorfi - cieszę się, że prace posunęły się do przodu Póki co pogoda dopisuje, śnieg nie pada, więc nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.12.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 zapomnniałam się spytać ostatnio... to Twoja robota? Ja też takie kcem Żaden problem Wystarczą dwa czółenka, jedno szydełko i kawałek kordonka Miło mi, że Ci się podobają. W tym roku nie zrobiłam ani jednej. Ale mam wolny poniedziałek i wtorek w przyszłym tygodniu, to może coś porobię. nie wystarczą, bo jeszcze trzeba mieć do tego odpowiednią rękę... a ja mam dwie lewe do takich rzeczy Eeee, tam ... od razu lewe - po prostu brak Ci czasu na próbowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 też... tak to sobie tłumaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 19.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 19.12.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witam się cieplutko, mimo że szaro za oknem... Przyszłam się pochwalić, że kupiliśmy jodełkę w doniczce i oczywiście już ubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dzień dobry, a choinka już jest w dzienniczku?? Zaraz lecę oko nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 19.12.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witam To zaraz idę choinkę obejrzeć. Nasza jeszcze nie ubrana. Ubierzemy w poniedziałek albo we wtorek. Na razie żyjemy jasełkami. Stwierdziłam,że zamiast kapelusza będzie chusteczka. Jak na obrazku w Biblii Chusteczkę już mam, kupiłam ozdobny sznureczek do jej przytrzymania na głowie, spodnie już uszyte, trzymajcie kciuki, żebym zdążyla uszyć bluzę. Mam na to 1,5 godziny ( w tym jeszcze musimy zjeść obiad). Istny dzień wariata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.12.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Witaj, Dorfi - mam nadzieję, że ze wszystkim zdążyłaś Koniecznie wrzuć foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.12.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Zdążyłam, ale mało brakowało. Tak to jest, jak się wszystko zostawia na ostatnią chwilę. Mój mały pastuszek wygądał tak: http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/280000000ba9877b/1/2/u1GcW87v5z8WHjoAEAUIN5zUR0-hnveS.jpg Bardzo ładnie synek wyglądał Ubranko faktycznie jak z Biblii, ale moim zdaniem super U nas w szkole pastuszkowie mają najczęściej czapeczki w formie kapelusików góralskich lub futrzane, białe koszule, parciane spodnie i futrzane kamizelki lub kubraki, ale powiem Ci, że Twój pastuszek ogomnie mi się podoba A w ogóle muszę Ci powiedzieć, że synuś chyba do Ciebie bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Z życzeniami przyszłam, bo jak wpadnę w wir kuchennej pracy to mogę nie zdążyć przed Świętami W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 21.12.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Przy wigilijnym stole łamiąc się opłatkiem świętym , pomnijcie , że dzień ten radosny w miłości jest poczęty. Że jak mówi Wam wszystkim dawne , odwieczne orędzie z pierwszą na niebie gwiazdką Bóg w Waszym domu zasiądzie. Z nalepszymi życzeniami cała Piątka http://farm1.static.flickr.com/110/314569010_57d884244a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 21.12.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://91.121.210.142/kartki/4/130.jpg Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,przeżytych w zgodzie ze światemi z sobą samym, pełnych życiai miłości Świąt Bożego Narodzeniaoraz niesamowitego, niezapomnianego,niepowtarzalnego Sylwestra!!! życzy Tobie i Twoim bliskim - coffee82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci, przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci. Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc, mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają. Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy: niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. Iwona , Dario i Kinia http://images46.fotosik.pl/42/8e081c5323f089f1.gif I oczywiście trzymamy kciuki za dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 23.12.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.majhost.com/gallery/aneczka/sdf/dom/zyczenia2008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 23.12.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Wesołych, szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia oraz wiele ciepła i miłości w Nowym Roku http://images32.fotosik.pl/423/16b787ec72dea78f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.12.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2008 Hej, Dorotko - jak tam po Świętach?? Gdzie fotka choinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts