Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dworek Kamila - komentarze do domku dla Dorfi i jej rodziny

Dorfi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sama jestem ciekawa tej mojej przyszłej kuchni. Przy urządzaniu obecnego mieszkania jak zobaczyłam swoją kuchnię od razu wiedziałam, że ta a nie inna. Prawie rok mieszkałam bez kuchni, bo zbierałam pieniądze na tę wymarzoną. A ile razy jeszcze zmienię zdanie co do kuchni w nowym domu? Tego nie wie nikt :D

Rozmowa na temat kafli przypomniała mi, że w ubiegłym roku dostałam od koleżanki na gwiazdkę taki kafel.

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/280000000c939397/1/212/LmZr9dnE6j8uCaw9FLCi4CHoYAYGXrsS.jpg

Zastanawiam się jak go wykorzystać w nowym domu. Początkowo myślałam, żeby go gdzieś wmontować w obudowę kominka, ale raczej niebieski kolor nie będzie mi pasował.

Co można z nim jeszcze zrobić?

Gość justyna_m
Rozmowa na temat kafli przypomniała mi, że w ubiegłym roku dostałam od koleżanki na gwiazdkę taki kafel.

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/280000000c939397/1/212/LmZr9dnE6j8uCaw9FLCi4CHoYAYGXrsS.jpg

Zastanawiam się jak go wykorzystać w nowym domu. Początkowo myślałam, żeby go gdzieś wmontować w obudowę kominka, ale raczej niebieski kolor nie będzie mi pasował.

Co można z nim jeszcze zrobić?

wpraszam się i tutaj :wink:

myślę, że łazienka będzie idealnym miejscem. dokoła kafla możesz dopasować ładną mozaikę lub gładkie kafle w podobnym odcieniu.