q-bis 07.11.2017 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Ja mam apkę trójki na smartfonie. Jak pier...olą to szukam np audycji Szydło albo coś czego nie miałem czasu posłuchać -np LP3 albo Gacek i tyle. Czasem słucham nawet kilka razy również na dobranoc, bo jak się skończy to się wyłącza i spoko. Kiedyś trzeba było nagrywać audycje a teraz wybieram co tam mi pasuje i niech się dyrektory agitatory walą Tylko ciiiii, bo jak się zorientują, to to zlikwidują .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 07.11.2017 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Próbowałem z Jedynką - po 3 minutach dałem spokój. Poczułem się jakbym miał 20 lat więcej. Znowu jak u fryzjera słyszę Zetkę czy coś w tym rodzaju, to czuję się 20 lat młodszy. Ja bardziej się czuje 20 lat głupszy. Szczególnie jak słyszę radio eska. albo Vox fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 07.11.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Łukawski mnie trzyma trochę przy Strzyczkowski. Mann. Gacek. Szydło & Opszańska. Tylko obawiam się że niedługo też ich nie usłyszę . Po dzisiejszym "Za, a nawet przeciw", odniosłem wrażenie że Strzyczkowskiemu też już wszystko obojętne i będzie się żegnał z Trójką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.11.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Rozmowa z Wojciechem Zimińskim, który odszedł z radiowej Trójki Trójka była zawsze otwarta dla wszystkich, ze wszystkimi rozmawiała, a tu raptem zalatuje propagandową tępotą - mówi Wojciech Zimiński, do niedawna współpracownik radiowej Trójki, komentator programu "Szkło kontaktowe" w TVN 24. Wojciech Zimiński rozstał się z Trójką w sobotę w geście solidarności z Arturem Andrusem i Robertem Kantereitem, którzy opuścili Program 3 tydzień temu. Wtedy Zimiński miał jeszcze zgodę dyrekcji Trójki, by pożegnać się ze słuchaczami na antenie. Ale po paru dniach okazało się, że nie może tego zrobić. W czwartek Zimińskiego w „Urywkach z rozrywki” nie będzie. http://wyborcza.pl/7,75398,22620477,rabnac-w-elite-czyli-o-czym-marzy-wladza-rozmowa-z-wojciechem.html#BoxGWImg:undefined Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 10.11.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Odeszło już tylu świetnych dziennikarzy, czy szerzej: radiowców, że ktoś powinien ich zebrać zusammen do kupy i stworzyć stację Alternatywa Trójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 10.11.2017 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Świetny pomysł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 15.11.2017 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Świetny pomysł ! Nie sądzę żeby to wypaliło. Skowroński ma radio WNET i słuchalność na poziomie błędu statystycznego. Pan Orzech sobie poszedł. Jakieś zakłady kto następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 15.11.2017 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 http://weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,22628264,kogonieslychac-w-trojce-jak-prawica-zdobyla-w-program-trzeci.html#MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 18.11.2017 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Pan Orzech sobie poszedł. Jakieś zakłady kto następny? Na razie "dobra" zmiana wywaliła: 1. Artur Andrus 2. Maja Borkowska 3. Anna Burzyńska 4. Bartek Chaciński 5. Beniamin Filip 6. Michał Gąsiorowski 7. Marcin Gutowski 8. Jacek Hawryluk 9. Magda Jethon 10. Robert Kantereit 11. Anna Krakowska 12. Damian Kwiek 13. Tomasz Ławnicki 14. Grażyna Mędrzycka-Gęsicka 15. Joanna Mielewczyk 16. Radosław Mróz 17. Michał Nogaś 18. Jerzy Owsiak 19. Antoni Piekut 20. Grzegorz Połatyński 21. Jerzy Sosnowski 22. Małgorzata Spór 23. Marek Starzyk 24. Monika Sułkowska 25. Marcin Zaborski 26. Wojciech Zimiński. 26. Artur Orzech. Radio pozbyło się też wieloletnich korespondentów zagranicznych. Pracę stracili: 1. Grzegorz Drymer - Londyn 2. Marek Lehnert - Rzym 3. Magdalena Skajewska - Bruksela 4. Wojciech Szymański - Berlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 21.11.2017 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 A jak Wam leży muzyka klasyczna o 8:40 rano w Trójce (już drugi raz chyba)? Bo mi się zdaje, że kogoś pokręciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.11.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Oni nic nie rozumieją - zadufane bufony - uważają, że mogą wciskać co chcą i gdzie chcą. Że jak ktoś odejdzie to nic, się go zastąpi - to my władza - wiemy co dobre. A - GÓWNO PRAWDA ! Trójka traci i będzie tracić słuchaczy a co najgorsze - swoją klasę...Niestety to są ideologiczne i mentalne kmioty i nic nie zmieni ich oglądu.Egoistycznie - niszczenie Trójki to dla mnie większy paździerz niż niszczenie Trybunału Stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 23.11.2017 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Nie żebym był przeciwny klasyce, a pana Olejniczaka też szanuję, ale muza poważna o 8:40 rano to nie jest dobry pomysł dla słuchaczy Trójki... A było pewnie tak: 'Weźcie tam kogoś wyślijcie do tego radyjka. Niech gra rano, gdy wszyscy piją kawę w pracy, nasza muzyka! Patriotycznie ma być, polsko! No bo oni tam ponoć jakieś angielskie pioseneczki grają. Do czego to doszło bym musiał też takie sprawy prostować...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 25.01.2018 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Wojciech Mann dzisiaj kończy 70 lat !! Na początek: 100 lat w zdrowiu i w szczęściu http://wyborcza.pl/magazyn/7,124059,22920764,sens-zycia-wedlug-wojciecha-manna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noc 25.01.2018 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Od dziś przestałem słuchać "trujki", ulało się.Owszem, czasem jeszcze zdarzy się pewnie na chwilę włączyć, ale będę traktował to, jak każdą inną reklamowo-konkursową papkę dla niewybrednych.Trójka przestała być nr1. Boję się, że już nie wróci na swoją pozycję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 07.03.2018 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Dzięki q-bisowi dotarłam do Waszego klubu i proszę o przyjęcie do grona budowlanych miłośników starej TRÓJKI. Tak naprawdę jedynej Trójki, która była. Była inna niż reszta radiowego świata i latami potrafiła nie poddać się trendom, zachowując swój styl. Teraz nie ma już tej stacji. Jej charyzmy, kultury, klimatu. Pozostała jedynie nazwa, którą trafnie napisał NOC - trujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 08.11.2018 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 https://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/nazwal-wladyslawa-bartoszewskiego-bydlakiem-szokujace-slowa-w-radiowej-trojce/3j8klzf?utm_source=www.facebook.com_viasg_fakt&utm_medium=social&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.11.2018 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Posłucham z dużym "absmakiem"https://www.polskieradio.pl/9/526/Artykul/2212238,Wyspiewana-historia-Polski-cz-2Jak tylko zaczyna się audycja z udziałem Reszczyńskiego zmieniam Trójka na coś innego. Na cokolwiek. BTW - "Sie pływa, sie ma" https://www.youtube.com/watch?v=01RydnEm2oo - film niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 08.11.2018 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Tak było "Jakiś bydlak powiedział o tym że ...."10:45https://www.polskieradio.pl/9/526/Artykul/2212238,Wyspiewana-historia-Polski-cz-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 09.11.2018 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 I ja się dopisuję. Pamiętacie "teatrzyk Zielone oko" w piątki po liście ??? Ech, cudowny czas. Najpierw LP3, a potem TZO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 09.03.2020 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Anna Gacek też została zwolnionahttps://kultura.onet.pl/wiadomosci/anna-gacek-zwolniona-z-radiowej-trojki-reakcje-i-komentarze/1n87x73https://www.facebook.com/annaagnieszkagacek/posts/2739360452826399 Będzie jeszcze "lepiej". czyli będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts