dorkaS 04.11.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Marta - ja na okoliczność "nicnierozumienia" zrobiłam się na blondinę I taraz mogę rozłożyć rączki i bez zdziwienia rozmówcy powiedziec "nie umiem, nie rozumiem " Do dzisiaj byłam przekonana, że wiem co to blond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Malka, ja sobie ten luty 2032 roku w smartfona wpisałam, więc gdyby się coś zmieniło to daj znac!!!!! Też mnie noga boli od daaawnaaaa, ale w d...e z nią!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.11.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 ..... luty 2032 na wózku da się podjechać ..... może ktoś mnie dopcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.11.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Weż, ja sobie do tego czasu elektryczny wózek kupię, będę miała luuuuzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Do dzisiaj byłam przekonana, że wiem co to blond oj tam, oj tam, przeciez mówilam,ze to nie platynowy blond Barbiowy Malka, ja sobie ten luty 2032 roku w smartfona wpisałam, więc gdyby się coś zmieniło to daj znac!!!!! Też mnie noga boli od daaawnaaaa, ale w d...e z nią!!!!! Braza, ja mam nadzieję,ze smartfona masz żywotnego, bo ja liczę na Ciebie na wózku da się podjechać ..... może ktoś mnie dopcha Jamlesik, a balkoniki w razie czego jakoś zorganizuję i przepraszam, bo pominełam Cię w podziękowaniach LESIU, BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :hug: Weż, ja sobie do tego czasu elektryczny wózek kupię, będę miała luuuuzik! no normalnie wypas Szalejesz Depesia Bry Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 No tak... ledwie się skumały juz od obrazków golizny męskiej zaczynają :D No jak domowo się zrobiło jak za dawnych lat czeee wszystkim Małgoś nie życze Ci rwy. Moja mama miała to wiosną... maści, leki, zastrzyki, zabiegi a i tak jak regularnie nie ćwiczy to czuje ciągnięcie przez udo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja wlasnie chcialabym cwiczyc regularnie, ale na razie mi nie wychodzi. Ja chce biegaaaaac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Ja jej ćwiczeń nie znam, ale wiem, ze po skończonych zabiegach dostała wykaz ćwiczeń od swojego rehabilitanta, który od razu jej powiedział, ze jak nie chce by bolało to ma karimate i ćwiczyć.... i ćwiczy. musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Mysle, ze od tych Waszych czarnych wizji za chwile mi przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Mysle, ze od tych Waszych czarnych wizji za chwile mi przejdzie. oby i mnie ....... też mnie nap.......a, ale mnie to podobno ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Wpisz mnie na listę gości na ten 32 rok. witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 06.11.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 i mnie też, jak dociągne.... mi sie w poniedziałek mięsień dooopny naderwał - nawet nie wiedziałam, ze go tam miałam, ale jest, menda odezwał sie w najmniej odpowiednim momencie i na dodatek rozdarł sie niemiłosiernie....ale to juz wiesz... ja w smarkfona też date parapetówy wbiłam - nie sadze, bym wczesniej w Twoje rejony zajechała, wiec moge ino na Twoje odwiedziny w Nadmorzu liczyć - se zrobimy Twoja parapetówke u mnie szybciej;) ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A mnie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 dolacze do klubu SKSowcow, bark mnie znowu naparza i pekniety nadgarstek się odezwal jak sloik odkrecalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Malcia, i co? Wiadomo coś o kuchni?A kanapę zamówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 13.11.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Witam. I co dalej już dwa miesiące minęło a w dzinniku cisza, chyba coś działacie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.11.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 halo halo?? kanapa już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Na bank coś robią, potem Malka przyjdzie i powie, że chałupę już urządziła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.12.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Tak, tak Depeś cały czas coś robię, najczęściej się opierdalam Leżę sobie, na dowolnie wybranym boku, nadrabiam zaległości filmowe i czytelnicze, słucham świetnej muzy i patrzę w mój śnieżnobiały sufit. I powiem Wam, jest mi tak okurwieńczo dobrze , że nic więcej mi nie potrzeba. Wiolcia, kanapa do mnie jedzie, ponoć właśnie jest w Krakowie, ale ma byc dzisiaj - zobaczę jak uwierzę. Kuchnia to trudny temat i póki co nie chce mi się z nim walczyć, dobrze jest jak jest:) Dana, nie mam coś serca do dziennika, zasadniczo budowa skończona, teraz to już wykończeniówka, a ja nie mam dylematów wnętrzarskich, robię co mnie się podoba i jak mi się podoba, więc zasadniczo dołączyłabym tylko do folwarku próżności, a tego chyba nikt nie chce, a szczególnie ja Może skrobnę coś jak przyjdzie wiosna i zacznie się akcja elewacja Tymczasem fajnie Cię u mnie gościć. Tarcia, słonko, dzięki za troskę :hug:, wiesz,jak będę schodzić, to da Ci znać lecę dalej się opierdalać, w oczekiwaniu na pana z kanapą Edytowane 11 Grudnia 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.12.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Kurierów dostarczających nocą kanapy jeszcze nie przerabiałam. Miło wiedzieć, że jest taka opcja. Czy taki kurier ze zmęczenia pada potem na takiej przywiezionej kanapie i trzeba go do rana przetrzymać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts